• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poslednja tema (ZBOGOM!!!)

Mister.No kaže:
nicha= tema kojom se bavi tvoj sajt/blog....

Svaka čast vidiš da i ti nešto možeš ponudit a ti bi otišo :poke
Ma znam i ja da se misli na temu sajta ili bloga ali zašto se upotrebljava riječ "niche"? Tema je Theme ili Content.

@Mister No.

Mislim da mozes zaradit, mislim da svatko mora zaradit, ALI je strasno vazno biti uporan i dosljedan. Sustina internet zarade je jednostavna:

1) pronađi nacin zarade
2) napravi plan
3) sprovedi ga u djelo
4) ponavlja 3) dok se ne osiguras financijski do kraja zivota

Ali tu onda imas razlicitih ljudi itd. Postoji 1001 mjesto na kojem moze zapet, na zalost to je vecinom nerad, nedostatak volje i zelje. Svi bi mi htjeli zaraditi, i vjeruj mi da smo svi na pocetku nabrijani na neki projekt, ali kad dođe vrijeme da se to provede u djelo, e onda nastanu problemi.

Na primjer, ako je SEOs govorio istinu o svojoj zaradi, onda je on dokaz da je sve moguce. Koja je razlika između njega i ostalih (mene npr.)? Rad!

Eto odo ja u off... Ali jbga... Sve se moze ako imas plan i volju za radom!

:coffee
O još si tu!

Dude, ako kažeš da odlaziš i napraviš dramu od toga, napišeš oproštajno pismo i sve to, onda ispadaš malo smiješan ako ostaneš komentirati i objašnjavati se. Just do it!

E sad, budući da nisi uspio sa dostojanstvom otići, onda i ostani!

Najveći tvoj problem je ono o čemu sanjaš. Veliš kad legneš u krevet, sanjaš o tome kak ćeš biti bogat sa 25 godina... To ti je zajebana stvar. Dvostruka oštrica frende, ja to vrlo dobro znam. Prije cca godinu dana sam sanjao o tome kako da pokrenem firmu i radim promociju i prodaju brendiranih proizvoda. I cijelo vrijeme ja sam maštao o tome kak ću jednog dana imat lanac prodavaonica, brdo para ovo ono...a qoortza nisam napravio skoro pol godine. Mislim, bilo je tu pokušaja, ali ono pokušaja kao što su tvoji. Joj pokušam nešto pa ne idem pa odustanem, pa malo probam nešto drugo pa opet niš pa ajde malo ovo pa...kakica.

Taj tvoj san nek ti bude motiv, sredstvo kojim ćeš se motivirati, a ne bit tvog djelovanja. Ovo ne govorim bezveze, znam ponešto o zarađivanju pa i gubljenju nezanemarivih svota novca.

Kažeš IMom bi stekao bogatstvo? E pa frende, odabrao si žešće zajeba poso. Bezbroj nepoznanica, bezbroj promjena, bezbroj konkurenata koji će ti otkinut jaja ako se opustiš, bezbroj stvari na koje treba paziti, bezbroj stvari koje možeš zajebati a i da ne znaš da si zajebo, bezbroj lažnjaka koji te hoće navući da im daš pare... Sad netko može reći pa tak je i u stvarnom svijetu. Je, al IM je jako neopipljiv. Moraš imati jak mozak, hladnu glavu i čeličnu volju da možeš izgurati.

Čak i kad počneš savladavati sve te prepreke, ostaje najveća prepreka - ti sam. Razmisli malo jel si spreman na sve žrtve? Jer ovdje govorimo o bogatstvu, jel? Ne o nekih 50$ - 100$ dolara dnevno za koje moraš šljakakati ko majmun twitanjem, spamanjem po Facebook grupama, trolanjem po forumima i sl. Ovdje govorimo o financijskoj slobodi, pasivnim prihodima. To znači biti bogat. Da ne moraš visiti za kompom ko trol cijeli dan, već da ladiš jaja na Maldivima a pare cure. I to sve za 10ak godina.

Razmisli malo jel si spreman platiti cijenu. Jer nije mala. Zaboravi na likove kojima se nenormalno posreći pa zakrumpiraju par milijuna u kratkom vremenu ili nasljede neko bogatstvo pa se isfuravaju kao mladi biznismeni. Na jednog takvog lika dolazi bar 100 milijunaša koji su mukotrpno cijeli život gradili svoje carstvo, bar 10.000 likova koji su mukotrpno gradili neki biznisić koji im je propao i bar 1.000.000 likova koji su kak ti nešto počeli graditi pa odmah odustali...jer nisu spremni platiti cijenu.

Tebi je frende 14 godina. Jasno mi je da dosta ovoga što ti govorimo neće doprijeti do tebe. Al daj ajde, budi malo ono što jesi - dijete. Tvoj frend BlackDragon je isto bio tak nabrijan, on je mlad ali super, pametniji od svojih vršnjaka, on će napraviti dar mar sa ultra jakom key frazom...i onda se ispostavi da mu je najjači projekt...ma dobro, nema veze. Poanta je, opusti se i zabaljaj se. Nemoj se opterećivati s parama. Izgorit ćeš, meni se dogodilo par puta.

Uči taj engleski. Ozbiljno, bez toga si ništa. Zaboravi na IM ako ne znaš engleski.

I ako ti je teško, nemoj dramiti, nego napravi thread, izjadaj se...jebemu, evo pošalji mi PM ak ti je bad javno.

Kad se izjadaš i bude ti lakše i budeš na 'ej bok de si' sa engleskim, i raščistiš si da budeš siguran da je IM način na koji želiš zarađivati i naučiš osnove javi mi se na PM i pokazat ću ti neke lake metode za zaradu.

Aj sad dosta zayebancije i odi se igrat s legićima :D

P.S.
Isprike su kao tamponi, svaka pi***ca ih treba. Zato zayebi to i na posao.

kklukov2 kaže:
Mister.No kaže:

Ma znam i ja da se misli na temu sajta ili bloga ali zašto se upotrebljava riječ "niche"? Tema je Theme ili Content.

Theme se koristi kao naziv za wordpress template, a content se obicno koristi kao sadrzaj odnosno text stranice (clanak...).

Mini niche bi bilo npr. sta ja znam, "wireless black keyboard" itd.

kklukov2 kaže:
Mister.No kaže:

Market niche ili tržišna niša po naški označava segment tržišta (dakle kupci/korisnici) sa određenim karakteristikama i na koji se ciljano usmjeravaju marketinški napori za neki proizvod (često upravo kreiranu za tu tržišnu nišu).

Hvala dečki, iako sam takvo obrazloženje tražio goglajuči nisam ništa našao pa zato volim što sam član ovog foruma. ;)

kklukov2 kaže:
Hvala dečki, iako sam takvo obrazloženje tražio goglajuči nisam ništa našao pa zato volim što sam član ovog foruma. ;)

Dobro je bar si poceo da googlas. :D

Mister.No kaže:
evo posto odlazim sa ovog foruma....jer sam primetio da samo smetam...a stvarno vam svima zelim sve naj u Internet marketingu.....pa sto bih vas smarao i trosio vam vreme,......ako ja nemogu uspeti u internet marketingu onda bar vi uzivajte........nazvan sam retardiranim,lenjim,glupim,...optuzen da zajebavam ekipu na forumu....pa sam skontao da je najbolje da vam svima kazem ZBOGOM.....i da nedolazim vise na ovaj forum.......posebno respect dajem za dbomestar i InFlames20...jer su mi uvek pomagali i davali mi nadu za dalje.......i da neodustajem..............

zelim vam sve najbolje za ubuduce i ZBOGOM......!!!..........:( :( :(

ja sam ateist za ovo zbogom ali ajde puno srece i zdravlja u daljnjem zivotu i tebi.

sretan put.

Auuuu koliko podrske imas......
Problem je sto si ti jako mlad,i ja bi se nervirao da sam poceo sa 14.....ali sad mi je 24 pa razmisljam drugacije nego ti........Znas kako treba raditi i uspeti u bilo kom poslu?
Ja kad se probudim ja stavim za kafu,palim komp i odmah sedam na njega i cujem kad ce voda da prokljuca i dok cekam da mi se prokuva voda ja citam nesto sto ne razumem,tipa IM.......Sta to znaci?
Pa to znaci da sam jako uporan u necemu i da cu za 2,3,4 god ja uspeti u tome sto radim.............to sam siguran kao niko
Problem je u tebi i moras se odluciti sta zelis postici u zivotu.......

pa i kad bolje razmislim i kad vidim koliko vi imate godina ja sam dobar.....i sa 25 se nadam da cu biti jako zajeban igrac na IM..;)... i.am.warrior slazem se sa tobom sto si rekao za Black Dragona...zna ga odlicno i sigurno ce uspeti a ja cu pokusati da mu pariram...mnogo sam stvari naucio od njega...ustvari kad bolje razmislim sve sam naucio od njega...al jbg sad nepricamo..nesto smo u svadji.............

hvala momci na podrsci...odoh da ucim.....;););)

samo citaj i uci..ako budes uporan i neodustanes, ceka te veliki uspjeh, to ti je 100%..za godinu dana moze puno da se nauci, a da ne govorim kad budes imao koju godinu vise, pa kad budes imao svoju karticu..;)
Samo naprijed, i nemoj sarat na puno strana, uhvati se jednog i to dobro svladaj, pa onda predji na drugo

Back
Na vrh