• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Posjete skoro i da nema

I dalje nema odgovora na pitanje koja je glavna kljucna rijec za tu stranicu ??

Glavna ključna riječ je Watch Anime Online. Izvini što sam kasnio sa odgovorom :D
Imam pitanje poslušao sam savjet vandanica i napravio oovo you're going to watch...
i sl. e sad ja sam napravio novu klasu za sve to e pa pitanje je: Da li bi povoljnije bilo da sam uradio npr. h1 i h2 nego što sam ja pravio te nove ili to nema veze?
Mislim primetio sam kod jednog sajta sa istom tematikom da im za to uopšte nisu stavljeni npr h1 ili h2 klase nego nešto 3. kao što sam ja uradio.

Ti ces morat gadno radit na toj stranici, jer te za tu kljucnu rijec nema medju prvih 300 rezultata na googleu, pa prema tome nije ni cudno da nema posjete. Konkurencija za tu kljucnu rijec je prilicno jaka, ljudi imaju na tisuce i tisuce indeksiranih stranica i na tisuce backlinkova.

mrgood kaže:
Ti ces morat gadno radit na toj stranici, jer te za tu kljucnu rijec nema medju prvih 300 rezultata na googleu, pa prema tome nije ni cudno da nema posjete. Konkurencija za tu kljucnu rijec je prilicno jaka, ljudi imaju na tisuce i tisuce indeksiranih stranica i na tisuce backlinkova.

Nije samo u tome problem to mi je jasno, ali ja čak ni na google ljudski ne izlazim kad ukucam naziv sajta jedino kad ukucam animeclub.co. Da li mi može smetati <meta property="og:locale" content="en_US" />
Jer to mi se nekako samo namiješta od kad sam stavio ovaj yoast plugin a ne mogu da nađem nikakvu opciju da to korigujem :)

Zato jer je yoast bezveze, koristi All in one SEO plugin. Ako pod naziv sajta podrazumijevas Anime Club, naravno da te nigdje nema ni za tu kljucnu rijec. Nemas backlinkova, kao sto sam vec rekao...

Imam i ja isti problem, pa ako neko moze pomoci bilo bi dobro. Prije sam koristio ovaj template http://demo.alxmedia.se/x/?theme=Hueman i imao do 100 posjeta dnevno, a trenutno mi stranica ovako izgleda www.phonespal.com i skupim jedva 50, nekad bude i 0 ( podaci sa analytics ) dok akismet brojac pokazuje da uvije ima nekih posjeta http://prntscr.com/73qchz . Najgore od svega sto se vrlo kratko zadrzavaju, prij eprosjek bio 4-5 minuta sad 45 sekundi http://prntscr.com/73qbre ( vidi se na slici samo od jednom nagli pad ). Poceo sam i backlinkove graditi.
Imate li kakvih savjeta sta ciniti dalje ? da li se vratiti na staru temu ?

Ušao sam u tekst koji je bio na prvom mestu, "Best Android Strategy Games", i prvo što sam primetio je jako slab engleski jezik kojim je tekst napisan. Deluje da je uglavnom radio GglTranslate.
Druga stvar koja mi je zasmetala je što si na sam početak teksta stavio poveću reklamu. To sve odaje jako loš utisak, da sam na sajt ušao kao korisnik, napustio bih ga i za manje od 45 sekundi.
Sad vidim da nemaš nijedan spoljni link na toj stranici, mogao si da staviš barem GPlayl inkove za download igara iz recenzije.

nikola_m kaže:
Ušao sam u tekst koji je bio na prvom mestu, "Best Android Strategy Games", i prvo što sam primetio je jako slab engleski jezik kojim je tekst napisan. Deluje da je uglavnom radio GglTranslate.
Druga stvar koja mi je zasmetala je što si na sam početak teksta stavio poveću reklamu. To sve odaje jako loš utisak, da sam na sajt ušao kao korisnik, napustio bih ga i za manje od 45 sekundi.
Sad vidim da nemaš nijedan spoljni link na toj stranici, mogao si da staviš barem GPlayl inkove za download igara iz recenzije.
Vjerovatno je to i najveci uzrok pada posjete i zadrzavanja na stranici. Problem je sto ja ne znam dobro gramatiku engleskog, tako da ne mogu ni provjeravati. Ovo mi je pisac sa elance i definitivno ga mijenjam vec danas.
Na pocetku sam ja "sastavljao" tekstove ( otvorim vise tekstova i iz svakog izvuce malo). Ovo su mi postovi sa najvecim brojem pregleda http://www.phonespal.com/page/4/ i tad je posjeta bila dobra i zadrzavanje na stranici.

Adsense sam stavio uz pomoc kolege s foruma, koja je dosta iskusan i ima dobru zaradu. Prije su oglasi bili lose postavljeni nije bilo nikakave zarade, ali sad se skroz malo popravila.
Gdje ti predlazes da stavim ?

Idem prvo mijenjati pisca, da vidim hoce li se zadrzavanje na sajtu povecati.

Nemam mnogo iskustva sa postavljanjem Adsense reklama, obično bih tu očekivao neku sliku koja ilustruje članak ali ako ti se povećala zarada onda nemoj to da menjaš.
Ali definitivno moraš da poradiš na kvalitetu tekstova.

Gdje mogu naci kvalitetnog pisca? iwriter, elance ( ali povecati cijenu i izabrati kvalitetnog)? sad imam 30-tak postova. Koliko mi je dovoljno mjesecno da objavljujem ?

Sadrzaj nema veze.Backlinkovi i anchor tekst su najbitniji za koju kljucnu rec se rangirate.Sadrzaj moze biti o automobilima,a ako 10 jakih blogova linkuje ka vama sa kljucnom recju bicikla,vi cete iskociti za kljucnu rec bicikla a ne za automobil.

anel92 kaže:
Gdje mogu naci kvalitetnog pisca? iwriter, elance ( ali povecati cijenu i izabrati kvalitetnog)? sad imam 30-tak postova. Koliko mi je dovoljno mjesecno da objavljujem ?

Za dobrog pisca je najbolje mesto fiver,sto se tice kvaliteta.

Pričali smo o velikom bauns rejtu, ne o rangiranju. Ako je sadržaj nekvalitetan korisnik će napustiti stanicu.

Što se tiče pisaca, koliko para toliko muzike. Kvalitetan pisac košta, i ne radi za četiri dolara.

Zdravo svima.
Imam blog već dve godine.
U periodu kada objavim novi post (i naredna dva dana) poseta je oko 1000-2000 ljudi.
Između dva posta poseta naglo opada, na par desetina u proseku.
Pišem autorske tekstove, čitana sam i dosta "šerovana" na društvenim mrežama.
Malo sam čituckala ovaj forum i naletela na Google sandbox varijantu, pa sam proverila tamo - piše da sam "possibly penalized or sandboxed by google". Da li neko možda zna zašto se to dogodilo?
Moram da napomenem da moje tekstove često (pa i bez pitanja) preuzimaju portali koji se bave sličnom tematikom.
Uvek potpišu i navedu link ka izvoru, ali da li je moguće da google moj tekst prepozna onda kao kopiju, jer su ti portali višestruko posećeniji od mog blogića?
Kako to funkcioniše, kada vam tekst preuzme neka "veća zverka", koje su tu prednosti a koje mane?
Nadam se da nisam (bar ne mnogo) omašila temu.
Hvala svima na odgovorima.

Margarita kaže:
Zdravo svima.
Imam blog već dve godine.
U periodu kada objavim novi post (i naredna dva dana) poseta je oko 1000-2000 ljudi.
Između dva posta poseta naglo opada, na par desetina u proseku.
Pišem autorske tekstove, čitana sam i dosta "šerovana" na društvenim mrežama.
Malo sam čituckala ovaj forum i naletela na Google sandbox varijantu, pa sam proverila tamo - piše da sam "possibly penalized or sandboxed by google". Da li neko možda zna zašto se to dogodilo?
Moram da napomenem da moje tekstove često (pa i bez pitanja) preuzimaju portali koji se bave sličnom tematikom.
Uvek potpišu i navedu link ka izvoru, ali da li je moguće da google moj tekst prepozna onda kao kopiju, jer su ti portali višestruko posećeniji od mog blogića?
Kako to funkcioniše, kada vam tekst preuzme neka "veća zverka", koje su tu prednosti a koje mane?
Nadam se da nisam (bar ne mnogo) omašila temu.
Hvala svima na odgovorima.
Bas cudno, moguce da nisi odradila on page SEO dobro. Imas odlicne backlinkove, unikatan text, jedino onpage ostaje kao mogucnost problema .

Imas ovde neke besplatne alate, pre sam ih koristio , pretpostavljam da i dalje dobro rade:

https://www.woorank.com
http://tools.pingdom.com/fpt/
http://seositecheckup.com/tools

Ta mogućnost da si skrajnuta od Googla postoji, ali je malo verovatna. Više je verovatno da SEO sektor nije dobro uređen na sajtu.

Pošalji mi link na privatnu poruku, pošto ih ne možeš ovde još postavljati, pa mogu nešto konkretnije reći.

Što se tiče pruzimanja od strane drugih, to i nije problem ako te linkuju. Ali tačnije bi morao napisati neko ko više zna.

Preuzimanje je u redu, jer Google "zna" ko je prije objavio tekst, a jos ako kod tih jako posjecenih portala dobijes i dobar backlink, onda je to fenomenalno. AKo zelis mozes i meni na PP poslati link da malo pogledam stranicu.

mrgood kaže:
Preuzimanje je u redu, jer Google "zna" ko je prije objavio tekst, a jos ako kod tih jako posjecenih portala dobijes i dobar backlink, onda je to fenomenalno. AKo zelis mozes i meni na PP poslati link da malo pogledam stranicu.

Tako je, zato je bas cudno. Prakticno njoj se poseta poveca zbog sherovanja, a google je totalno zapostavlja. Mozda ima blog na nekom besplatnom hostingu, ili besplatni domen , nesto veliko je u pitanju.

Nije besplatna domena, a hosting je kod Procyon d.o.o. . Nije stvar u tome, nesto drugo je u pitanju ovdje.

mrgood kaže:
Nije besplatna domena, a hosting je kod Procyon d.o.o. . Nije stvar u tome, nesto drugo je u pitanju ovdje.

Nemoj biti misteriozan i tajanstven, na forumu si, objasni sta si pronasao da bi i drugi imali koristi od toga.

Pa u biti ne znam, ali recimo navest cu na sta ja sumnjam. Naime, plugin addthis dodaje nekakve cudne karaktere u homepage link. Dalje, stranica uopce nije optimizirana za nikakve kljucne rijeci, onpage SEO je jako lose odradjen ili bolje receno - nema ga.

Back
Na vrh