Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrgood kaže:Ti ces morat gadno radit na toj stranici, jer te za tu kljucnu rijec nema medju prvih 300 rezultata na googleu, pa prema tome nije ni cudno da nema posjete. Konkurencija za tu kljucnu rijec je prilicno jaka, ljudi imaju na tisuce i tisuce indeksiranih stranica i na tisuce backlinkova.
Vjerovatno je to i najveci uzrok pada posjete i zadrzavanja na stranici. Problem je sto ja ne znam dobro gramatiku engleskog, tako da ne mogu ni provjeravati. Ovo mi je pisac sa elance i definitivno ga mijenjam vec danas.nikola_m kaže:Ušao sam u tekst koji je bio na prvom mestu, "Best Android Strategy Games", i prvo što sam primetio je jako slab engleski jezik kojim je tekst napisan. Deluje da je uglavnom radio GglTranslate.
Druga stvar koja mi je zasmetala je što si na sam početak teksta stavio poveću reklamu. To sve odaje jako loš utisak, da sam na sajt ušao kao korisnik, napustio bih ga i za manje od 45 sekundi.
Sad vidim da nemaš nijedan spoljni link na toj stranici, mogao si da staviš barem GPlayl inkove za download igara iz recenzije.
anel92 kaže:Gdje mogu naci kvalitetnog pisca? iwriter, elance ( ali povecati cijenu i izabrati kvalitetnog)? sad imam 30-tak postova. Koliko mi je dovoljno mjesecno da objavljujem ?
Bas cudno, moguce da nisi odradila on page SEO dobro. Imas odlicne backlinkove, unikatan text, jedino onpage ostaje kao mogucnost problema .Margarita kaže:Zdravo svima.
Imam blog već dve godine.
U periodu kada objavim novi post (i naredna dva dana) poseta je oko 1000-2000 ljudi.
Između dva posta poseta naglo opada, na par desetina u proseku.
Pišem autorske tekstove, čitana sam i dosta "šerovana" na društvenim mrežama.
Malo sam čituckala ovaj forum i naletela na Google sandbox varijantu, pa sam proverila tamo - piše da sam "possibly penalized or sandboxed by google". Da li neko možda zna zašto se to dogodilo?
Moram da napomenem da moje tekstove često (pa i bez pitanja) preuzimaju portali koji se bave sličnom tematikom.
Uvek potpišu i navedu link ka izvoru, ali da li je moguće da google moj tekst prepozna onda kao kopiju, jer su ti portali višestruko posećeniji od mog blogića?
Kako to funkcioniše, kada vam tekst preuzme neka "veća zverka", koje su tu prednosti a koje mane?
Nadam se da nisam (bar ne mnogo) omašila temu.
Hvala svima na odgovorima.
mrgood kaže:Preuzimanje je u redu, jer Google "zna" ko je prije objavio tekst, a jos ako kod tih jako posjecenih portala dobijes i dobar backlink, onda je to fenomenalno. AKo zelis mozes i meni na PP poslati link da malo pogledam stranicu.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke