• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Podizanje adsense ceka

i kod mene imam ovaj nacin placanja , isto sam iz cg :)....Sta da radimo sad znajuci koliko su nasi bankari upuceni u ovo ? :) Nista nijesam popunio jer ne znam sta kako...

pitas banku za njen shigt kod i iban kod...
e sad dal treba da stavis dole posrednicku banku i njen sift kod stvarno ne znam ,u mojoj Hipotekarnoj nisam dobio odgovor na to pitanje.

izf, sve ti lijepo piše...

Upisuješ samo:

Ime i Prezime

Naziv banke

SWIFT kod

IBAN

Ono dolje je ''opciono'', znači nije obavezno...

@moskwa, pođeš u banku kod koje ti je devizni i tražiš da ti ištampaju instrukcije za primanje novca na devizni račun...

Ja sam te instrukcije imao odavno, danas sam samo upisao na AdSense nalog i taj način plaćanja stavio kao primarni.

Job done... :)

Hvala El mero ...

Samo imam jednu nedoumicu,da li ima neke veze sto meni pise u instrukcijama prvo prezime pa ime ,ocul tako staviti i na adsense ???

ok to cu da uradi, samo da li su kodovi isti za sve drzave ? Meni su cekovi stizali obicno sa razlicitih adresa sto znaci da su i koddovi razliciti...Isto sam kod hipotekarne

Meni u instrukcijama ima samo jedan SWIFT kod... Takođe i jedan IBAN, što je normalno.

E sad imam i SWIFT kod od posredničke banke, ali njega nisam upisivao, je r to nije obavezno polje.

Čitao sam da Google ne naplaćuje ništa slanje troškova, jedini trošak će biti to što banke uzimaju...

El Mero kaže:
Iiiii, stiglo mi obavještenje: ''Vaš nalog je nadograđen na novi sistem plaćanja.'' :D

Hm kod prijatelja jos stoji Serbia and Montenegro! Da li on to treba menjati rucno zemlju ili ce se automatski zameniti?

Meni je sve automatski... Ono sam im pisao, oni su mi rekli da su svjesni toga i da upravo novi način plaćanja će to ujedno i riješiti.

To su mi uveče napisali, ujutru sam dobio obavještenje da mi je uveden novi način isplate.

Kada sam ušao u nalog, i vidio adresu, tamo je pisalo samo Crna Gora... A bilo je SCG.

p.s. Rekli su da bi do kraja mjeseca svi trebalo dobiti taj način isplate.

Evo šta mi je njihov uposlenik napisao:

''Hi xmxdzx,

Yes, we actually did just enable wire transfer payments to Serbia and to Montenegro. With our new payments system, we have been able to resolve the issue you mention, separating the former "Serbia and Montenegro" (CS) into Serbia (RS) and Montenegro (ME). You can anticipate having this available before the end of this month for your account.''

Da video sam taj odgovor sto su oni napisali ,znaci tebi su automatski promenili,onda ne treba ni on nista rucno da menja nego neka saceka.

Ima li kakvih novosti na ovu temu? Je li uspeo neko da podigne wire transferom za ovaj mesec u Srbiji?
Da nam kaze kako je proslo i kakve su provizije... :D

Meni nije stiglo nikakvo obavestenje, tek sam juce slucajno video novu opciju isplate :(

Back
Na vrh