• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Podizanje adsense ceka

Pa aj kapiram da El Mero ima taj problem, ali zasto se meni to desava, meni je lepo na ceku koji sam dobio pisalo Serbia, sto znaci da sam na adsnese-u stavio Serbia.

Drago mi je sto su i svi ostali iz Srbije dobili opciju wire o kojoj sam pisao pre 7 dana i dosta nam je i bilo cekanja i maltretiranja sa onim cekovima nekad 25 nekad 30 nekad 60 dana...muka ziva

A zamisli frustraciju živiš u Crnoj Gori, na nalogu ti je Srbija i Crna Gora, a na čeku koji stigne ti piše samo Srbija... :D

E to se meni zadnji put desilo... Jedva ga je (ček) ona u banci uzela na inkaso.

Nikola00 kaže:
Pa aj kapiram da El Mero ima taj problem, ali zasto se meni to desava, meni je lepo na ceku koji sam dobio pisalo Serbia, sto znaci da sam na adsnese-u stavio Serbia.
0.png

Nikola00 pod hitno ukloni sliku sa svojim podacima iz googl naloga,jer ne smeju prikazivati slike iz naloga,samo delove si trebao jer mogu ti blokirati nalog .

El Mero kaže:
Evo i to https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/adsense/payments/uGbpTTGIA-Y

Dobro bi bilo da ih iscimamo malo, i ovi iz Bosne neka se uključe... Pisati da smo demotivisani, da nemamo volju za AdSense zaradom, puno se čeka, itd...

Eno odgovorili su na pitanje ali nisu razumeli pitanje a i napisao si Serbia or Montenegro a video sam veceras kod prijatelja da pise Serbia and Montenegro,inace po odgovoru vidim da oni misle da je Serbia and Montenegro i dalje jedna drzava i da se pitanje odnosi na to kada ce i ta drzava dobiti opciju wire transfer,oni ne znaju da su Srbija ili Crna Gora razlicite drzave i da ko je registrovan na Serbia i Montenegro dobija cekove u Srbiji i u Crnoj Gori na ime zemlje Serbia,izgleda da ce to biti malo zapetljano i da neko ko dobro zna engleski treba objasniti,ja ne znam engleski(znam google engleski) inace bi i ja pitao i pomogao koliko mogu.Trebalo bi ih pitati da dozvole bar promenu drzave ili da olaksaju..po dosadasnjim vasim pisanjima i isplatama znaci da su i ljudi koji su iz Crne Gore i pisalo im je u nalogu Serbia and Montenegro dobijali cekove na ime Srbije a ne iz Crne Gore...

https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/adsense/payments/uGbpTTGIA-Y

Pa ja sam svjesno napisao Serbia or Montenegro, aludirajući i naglašavajući da su to 2 države.

or - ili

A i napisao je za wire transfer, kao odgovor zašto svi nemamo trenutno omogućen wire transfer... I da Google to pušta parcijalno, tj. testira na nekim nalozima...

A druga tema koju sam pokrenuo se bavi promjenom zemlje.

Evo sam im opet pisao, iako sam napravio par kardinalnih grešaka, ali nema veze

payed nije već paid

countryes nije već countries

Pišem brzo i to nije bitno.

:D

https://productforums.google.com/forum/#!msg/adsense/uGbpTTGIA-Y/aPlwlM6bi8wJ

ja sam iz CG stoji samo Montenegro...
a ranije je bilo SCG.

untitled.png

jel neko upisao sve podatke i da mu salju ovako ? imal provizije neke za ovaj nacin placanja ?
ako moze neko da pojasni.

@izf jos je rano za pitanja ovde o provizijama jer tek sledeca uplata ide preko wire transfera,inace meni u mailu sto su mi jos ranije poslali pise da proviziju ne uzima google nego da se raspitamo kod svojih banaka u vezi provizije tj koliko banke uzimaju i da li primaju ovakvu vrstu transakcije.

@El Mero ma nisam ja nista rekao za tvoje znanje-pisanja engleskog jer moje znanje kad bi pisao bilo bi sa googl prevodioca,nego sto stranci ne razumeju nase prilike i desavanja sa drzavama cas zajedno cas nisu sutra mozda opet svi zajedno pa opet menjanje hehehe salu na stranu ma ovo pitanje bi trebali drzati aktivno i za buduca pitanja u vezi npr kasnjenja isplata...itd

https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/adsense/payments/uGbpTTGIA-Y

e pa to ce da dere onda posrednicka banka,a nase banke malo ce uzeti 3-4€ ....
imao sam wire transfer od netellera i na 200€ uzeli oko 20€ - dranje.

Evo su mi odgovorili, mogu reći da sam zadovoljan:

Hi xmxdzx,

Yes, we actually did just enable wire transfer payments to Serbia and to Montenegro. With our new payments system, we have been able to resolve the issue you mention, separating the former "Serbia and Montenegro" (CS) into Serbia (RS) and Montenegro (ME). You can anticipate having this available before the end of this month for your account.

da li treba nesto da se popuni ovdje "For further credit detalis (optional) " ako treba sta da trazim od ovih iz banke.?

Iiiii, stiglo mi obavještenje: ''Vaš nalog je nadograđen na novi sistem plaćanja.'' :D

El Mero kaže:
Iiiii, stiglo mi obavještenje: ''Vaš nalog je nadograđen na novi sistem plaćanja.'' :D

Meni se i dalje nista nije promenilo ::sigh

Back
Na vrh