• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Podizanje adsense ceka

Ja nemam opciju za wire, možda još neko ima. U svakom slučaju dobro je da su počeli da šalju wire. :)

aleksej kaže:
Ja nemam opciju za wire, možda još neko ima. U svakom slučaju dobro je da su počeli da šalju wire. :)

Zvaničan mail nisam dobio, slučajno sam primetio dugme da se doda nova opcija isplate. Juče su mi poslali ček, tako da tek će za mesec dana biti neke koristi od wire transfera. Budući da za ček čekam 40 dana manje više. Obe uplate će biti u isto vreme :drinking

Pa AdMob je slao wire za Srbiju, dok nisu ubacili novi sistem i spojili ga sa Adsense. Sad Srbija ima opciju samo čekova, tj. čak i dobijam isplate od AdMoba, a na čeku piše Google Adsense. Na drugom nalogu još držim stari AdMob i još imam opciju za wire, sva sreća pa me ne teraju da prelazim na novi sistem. Znači wire mogu da šalju, a sad što nisu hteli to ne znam.

Ako nije tajna, koliko zarađuješ mesečno? Koliko sam shvatio, oni sa većom zaradom imaju opciju wire isplate.

Evo sad bacih pogled, izgleda da su i kod mene aktivirali :)
Ja imam racun u Raiffeisen banci.
Da li je potrebno podesiti ovo:
Detalji o posrednickoj banci?
Vidim da stoji "opciono", al' mozda je potrebno da bi novac stigao u Srbiji preko posrednicke banke.
Da, i koje su provizije ovakvog nacina transfera novca?

Odakle ste, odakle??? Niko to ne piše, a ima puno razlike... A ovdje smo iz svih Ex YU zemalja.

Evo ja trenutno ne mogu da uđem na AdSense, da ako mi upale to... Inače svaka izmjena me pogodi.

Iz CG sam...

Kako vam stoji u nalogu? Srbija i Crna Gora ili samo Srbija?

EDIT: Evo meni je nalog na Srbija i Crna Gora... Nisu mi upalili wire isplatu.

El Mero kaže:
Kako vam stoji u nalogu? Srbija i Crna Gora ili samo Srbija?

EDIT: Evo meni je nalog na Srbija i Crna Gora... Nisu mi upalili wire isplatu.

Meni stoji Srbija.

Payments setings
+Add a new form of payment i onda ima opcija wire

inace sam iz srbije, ne zaradjujem nista posebno, ( najveci isplacen cek 278e, ali sad mi je zarada mnogo losija ( 30-40$ mesecno ) :stars

nadam se boljem u skorije vreme :waving

Ja i dalje nemam tu opciju.
Da li je mozda problem sto nisam skupio 70 evra u januaru, pa mi sad ne salju cek ?

goran89 kaže:
Payments setings
+Add a new form of payment i onda ima opcija wire

inace sam iz srbije, ne zaradjujem nista posebno, ( najveci isplacen cek 278e, ali sad mi je zarada mnogo losija ( 30-40$ mesecno ) :stars

nadam se boljem u skorije vreme :waving

U nalogu ti je SCG ili samo Srbija? :)

El Mero imam isti problem - SCG i nema wire. Otvorio sam novi nalog, radi testa i prebacivanja svega na njega, na tom novom nalogu imam wire. Sad sam cimao support, oko pomoći, gašenja starog i otvaranja novog. Jer mi sa SCG ne možemo da promenimo zemlju drugačije.

Haha, ama tačno sam znao da će mene zaobići...

Ja lično ne smijem da gasim stari i otvaram novi... Što ako mi ga ne odobre? :)

Ima li neki link da im se javimo mi sa SCG i da im obrazložimo problem.

TO su dobre vijesti za nas koji smo SCG. :)

Ima li još neko da je iz CG, a da mu je na nalogu samo Crna Gora?

El Mero kaže:
Ja lično ne smijem da gasim stari i otvaram novi... Što ako mi ga ne odobre? :)

Prošao sam kroz ceo proces, otvoriš novi mail i novi nalog i pošalješ im taj novi mail i onda oni počnu prebacivanje, koje inače traje do 90 dana. Znači stare isplate staviš na on-hold i čekaš da ti prebace sve na novi nalog.

Ja imam opciju ''ugasi nalog'', koja je zasebna; a tamo kad uđem u ''promijeni zemlju'', e onda me prebace na tekst koji objašnjava proces gašenja naloga...

Ne, onda imaš form za promenu zemlje, i kad to ispuniš dobićeš mail da ne možeš da promeniš zemlju već da moraš da otvoriš novi nalog, da prebaciš adse tamo i da im pošalješ mail od novog naloga, kako bi oni ugasili stari valjda.

Back
Na vrh