• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Podizanje adsense ceka

Svaka bi morala da otkupi cek na licu mjesta i isplati ti novac ako je cek do 250$,meni su na mail poslali tako i kad odem u banku samo se dohvatim tog maila koji su mi napsali i nema problema od strane radnika.

Ja zvao, spominjao mail, spominjao poslovnicu dje se to unovcilo, nazvao i poslovnicu i kazu:

"Obicni cekovi do 250$ ne idu na provjeru i odmah se unovce, dok SVI ADSENS cekovi idu na provjeru".

:)

neo7 kaže:
Ja zvao, spominjao mail, spominjao poslovnicu dje se to unovcilo, nazvao i poslovnicu i kazu:

"Obicni cekovi do 250$ ne idu na provjeru i odmah se unovce, dok SVI ADSENS cekovi idu na provjeru".

:)

Stvar je u tome da je Adsense ček kompanijski ček i kao takav mora da ide na proveru.

Sa bankarskim čekovima je drugačije jer iza njih stoji banka koja ih je izdala. Zato se i mogu unovčiti odmah. Bar oni koji glase na manje iznose.

Druga je priča to što su pojedini bankarski službenici "nedovoljno informisani".

Proble me neinformiranost bankarskih sluzbenika. Jedno govore meni, drugo tebi!

Unicredit:

-ne radimo cekove
-ne radimo u ovoj poslovnici cekove
-traje najmanje 2 mjeseca
-provizija ti je 50€

Intesa:
-ne radimo cekove
-radimo cekove
-traje 2 mjeseca
-pa ovaj...pa sad... pa moram provjerit...

Procredit:
-ne radimo cekove
-niko u BIH ne unovcava cekove

Eto, to su samoi neke informacije direktno sa saltera nasih banaka :)

Ne znam da li su i drugi iz Srbije dobili poruku na mail,da se uskoro dobija opcija za placanje na google adsense wire transfer.

sunbeach kaže:
Ne znam da li su i drugi iz Srbije dobili poruku na mail,da se uskoro dobija opcija za placanje na google adsense wire transfer.

Ja nisam ništa dobio. Da li bi mogao da kopiraš mail ovde, ili screen da uradiš?

Mozda dobijete a mozda ne jer vidim da ima poruka u vezi youtuba gde pise da sam vrlo uspesan i da ce mi poboljsati i youtube nalog sa monetizacijom i dobio sam direktan pristup komunikaciji sa youtube timom tako da mozda je to povezano jedno sa drugim a pise u poruci da ce da mi nadograde nalog sa Wire transfer i da ce za sledece placanje biti dostupna ta opcija pored sigurne dostave cekova i obicnih cekova e sad poruka ja obelezena(markirana) kao vazno obavestenje a i potpis je od google ireland a vidim da niko jos nije dobio tu poruku pa cu sacekati da vidim sta ce biti i sta ce se desiti mozda je neki spam/greska a mozda smo i postali i mi dostupni za takvu vrstu prenosa novca..a i malo je cudno poruka je stigla u nedelju.

Moja zadnja dva ceka u intesi su unovcena u prosjeku za 7 dana. Jeidna mana je da me to košta 20€ :)

neo7 kaže:
Moja zadnja dva ceka u intesi su unovcena u prosjeku za 7 dana. Jeidna mana je da me to košta 20€ :)

Neo7 u kojoj filjali si to uradio?

Otoka, merkur, intesa :) Tu znaju radiit, mada je svejedno gdje predas jer svi cekovi idu u usto vrijeme. Drug iz TZ, iz Zavodovica, Zepca i ja u dva-tri dana razlike predali a isti dan novac legao.

Evo sa danasnjim danom prolazi 40 dana od kako sam poslo cek na provjeru u raifaizen banci,cek je paid 6.02 i jos nema para na racunu.

Pravac Intesa :) ako ne budu znali u poslovnici gdje odes, samo reci neka nazovu Otoka Sarajevo poslobnicu i oni cei m reci kako da ti pripreme cek :)

Ovako, na Adsense-u mi je za cek izasao Status : Paid, e sad pretpostavljam da to znaci da je cek iplacen.
Zanima me koliko bi otprilike sada trebalo vremena da stignu do mene ?
Inace predao sam u banku Intesu, Srbija.

Nikola00 kaže:
Ovako, na Adsense-u mi je za cek izasao Status : Paid, e sad pretpostavljam da to znaci da je cek iplacen.
Zanima me koliko bi otprilike sada trebalo vremena da stignu do mene ?
Inace predao sam u banku Intesu, Srbija.

15-20 dana od promene statusa iz issued u paid, takva je bar situacija sa mnom. Svejedno, cim prodje 30 dana otkad si predao cek, idi u banku da se raspitas kad ce ti skinuti rezervaciju.

Ljudiiii dobio sam wire :) :) :) :) Proverite i vi !!!!

I izgleda da šalju dolare samo :(

In what currency will I receive a monthly payout?
Google will issue payouts in USD. However, your bank may exchange the funds to the local currency in order to deposit the money into your bank account.

Back
Na vrh