Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sback19 kaže:Ako pise cleared, onda je cek isplacen. Cekanje je do banke. Uglavnom, idi opet do banke, i pitaj kad ces otprilike moci da podignes novac, nek gospodja na salteru pozove deviznu sluzbu da pita kad ce moci da ti skinu rezervaciju.
hajro2 kaže:SaleBNboy kaže:Ja iz Unicredit presao u Sparkasse. Kod njih ta provizija sto ino banka uzima nije 50€ nego 15€
I ne placa se unaprijed nikakva provizija banci, kao u Unicredit.
Evo, Hajro ja danas obišao oko 10 banki. Sparkasse banka u Bijeljini uopšte na radi sa G. čekovima, u ostalim bankama je opšte ludilo ili jednostavno neće da gube vrijeme s tim, u Raifaisenu kažu moguće je da odbiju i do 40% vrijednosti čeka (zbog inkaso) plus njima odmah da uplatim 20 KM. Uglavnom ili rade većina kao Raifaisen ili ne primaju čekove. I na kraju odem u Nova Banka A.D. Banja Luka i službenica mi sve na tenane u kancelariji (kao da naplacujem cek od 10000 €) kaže da njihova banka uzima 2% od vrijednosti čeka bez obzira na veličinu čeka i da se čeka na isplatu od 20-45 dana. Otvaranje deviznog računa je besplatno, treba da imate potvrdu mjesta boravka i kopiju lične k. (i u ostalim bankama je isto). Odmah mi je otvorila račun i ja sam predao ček i kada pare legnu na račun biću obavješten putem SMS poruke
P.S. Žena nije mogla da vjeruje kada sam rekao šta su mi rekli u drugim bankama koliko bi mi uzimali od čeka :lol
SaleBNboy kaže:hajro2 kaže:SaleBNboy kaže:Ja iz Unicredit presao u Sparkasse. Kod njih ta provizija sto ino banka uzima nije 50€ nego 15€
I ne placa se unaprijed nikakva provizija banci, kao u Unicredit.
Evo, Hajro ja danas obišao oko 10 banki. Sparkasse banka u Bijeljini uopšte na radi sa G. čekovima, u ostalim bankama je opšte ludilo ili jednostavno neće da gube vrijeme s tim, u Raifaisenu kažu moguće je da odbiju i do 40% vrijednosti čeka (zbog inkaso) plus njima odmah da uplatim 20 KM. Uglavnom ili rade većina kao Raifaisen ili ne primaju čekove. I na kraju odem u Nova Banka A.D. Banja Luka i službenica mi sve na tenane u kancelariji (kao da naplacujem cek od 10000 €) kaže da njihova banka uzima 2% od vrijednosti čeka bez obzira na veličinu čeka i da se čeka na isplatu od 20-45 dana. Otvaranje deviznog računa je besplatno, treba da imate potvrdu mjesta boravka i kopiju lične k. (i u ostalim bankama je isto). Odmah mi je otvorila račun i ja sam predao ček i kada pare legnu na račun biću obavješten putem SMS poruke
P.S. Žena nije mogla da vjeruje kada sam rekao šta su mi rekli u drugim bankama koliko bi mi uzimali od čeka :lol
Imam nekad utisak da poslovnice iste banke imaju druga pravila. Na Ilidži u Unicredit banci nisam mogao unovčiti ček bez čekanja od 30 dana. U gradu u Unicredit poslovnici odmah mi unovčili i samo pitali da li imam devizni račun.
Vatra Wolf kaže:Imam nekad utisak da poslovnice iste banke imaju druga pravila. Na Ilidži u Unicredit banci nisam mogao unovčiti ček bez čekanja od 30 dana. U gradu u Unicredit poslovnici odmah mi unovčili i samo pitali da li imam devizni račun.
sunbeach kaže:Prosli mesec tj pretprosli na sestrinom googl racunu imalo je 90e zarade od tog je youtube uzeo 20% i spustila se zarada na 72e i dok je DHL uzeo 15e dotigla je zarada 57e stigao je cek odnela je u banku 14 septembra i sve popunila ali evo vec 24 dana ne pise na nalogu da je cek isplacen pa ako neko mozda ima iskustvo sa istom situacijom da mi kaze sta treba da se radi dalje.Googl nalog je i dalje aktivan nije blokiran nema nikakvu opomenu kao i youtube nalog.
ciprijani kaže:Promenilo se mnogo toga u adsesnu, kako da znam da li je cek cleared? Trebalo bi do sada da jeste, ali ne znam kako to da vidim u ovom novom, promenjenom obliku...Zna li neko kako to da vidim?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke