• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Podizanje adsense ceka

hajro2 kaže:
SaleBNboy kaže:
Znaš li možda kolika minimalna suma na čeku mora da bude da bi ga slali na inkaso, i kolika ti je bila provizija odprilike u procentima ?

Kad salju na inkaso, provizija je 2%.
Ako ti je cek manji od $250, onda je provizija 5km i imas pare odmah.
^ je vezano za UniCredit banku, za druge banke ne znam.

Kad ide na inkaso, ako je cek iz frankfurta provizija je dodatnih 50€.

Iz Dublina nije bilo problema prije, sada mi je unovcen jedan i iz Dublina (inkaso) pa cu danas provjeriti da li je opet bila ta velika provizija od 50€

nike kaže:
hajro2 kaže:
Kad salju na inkaso, provizija je 2%.
Ako ti je cek manji od $250, onda je provizija 5km i imas pare odmah.
^ je vezano za UniCredit banku, za druge banke ne znam.

Iz Dublina nije bilo problema prije, sada mi je unovcen jedan i iz Dublina (inkaso) pa cu danas provjeriti da li je opet bila ta velika provizija od 50€

Google Ireland, Ltd.
Gordon House
Barrow Street
Dublin 4
Ireland

- - - - - - - - - -
Mozes zatraziti odakle ces da ti salju cekove, i meni su poslali jedan iz Frankfurta, ja poslao poruku da zelim da salju iz Dublina, jer ovi iz Frankfurta je kasnio 3 mjeseca, dok ovi iz Dublina nikad nisu kasnili. Prvi put cujem za to 50€ dodatne provizije, znam da banka na koju se salje cek isto uzima neki procenat, ali mislim da nije toliki da bi uzeli 50€

hajro2 kaže:
nike kaže:

Google Ireland, Ltd.
Gordon House
Barrow Street
Dublin 4
Ireland

- - - - - - - - - -
Mozes zatraziti odakle ces da ti salju cekove, i meni su poslali jedan iz Frankfurta, ja poslao poruku da zelim da salju iz Dublina, jer ovi iz Frankfurta je kasnio 3 mjeseca, dok ovi iz Dublina nikad nisu kasnili. Prvi put cujem za to 50€ dodatne provizije, znam da banka na koju se salje cek isto uzima neki procenat, ali mislim da nije toliki da bi uzeli 50€

Meni i jos jednom kolegi su naplatili po 50€ osim onih 2% sto se u startu plati.
Ko pravdali su nekih swift transferom, mada se to do sada nikome nije desilo. Danas sam bio u banci ali novca jos uvijek nema iako pise da je 25.07 ispalcen cek, sigurno opet gledaju kako da mi zavele neku proviziju.

Inace, odmah nakon tog prvog ceka sa velikom provizijom trazio sam da me prebace u Dublin sto su i uradili.

Otisao sam juce da dam cek da pregledaju, komercijalna banka je u pitanju, rekli su da mora da se cka 3 nedelje da se to preglda i onda jos valjda 3 nedelje da sve to stigne.
Hypo Alpe-Adria-Banka, kako se vec zove, nije htela ni da proveri, poslali su me u komercijalnu.

Jbt, adsense postoji vec dosta godina, nasi ljudi podizu vec par godina sigurno i opet kao da pitam za rudno blago Nigerije.

rakicko kaže:
Otisao sam juce da dam cek da pregledaju, komercijalna banka je u pitanju, rekli su da mora da se cka 3 nedelje da se to preglda i onda jos valjda 3 nedelje da sve to stigne.
Hypo Alpe-Adria-Banka, kako se vec zove, nije htela ni da proveri, poslali su me u komercijalnu.

Jbt, adsense postoji vec dosta godina, nasi ljudi podizu vec par godina sigurno i opet kao da pitam za rudno blago Nigerije.
Meni cek pise da je isplacen 18 jula a juce sam bas svracao u banku Credy banka je u pitanju i jos nije legao novac. A prosli cek sam digao 3dana posle nego sto je na sajtu pisalo da je isplacen.

Ima li ko iz BIH da dobija ček preko DHL-a i kakva su iskustva? Mora li se šta platiti kuriru ili samo odbiju 15 evra sa čeka?

SaleBNboy kaže:
Ima li ko iz BIH da dobija ček preko DHL-a i kakva su iskustva? Mora li se šta platiti kuriru ili samo odbiju 15 evra sa čeka?

Samo ti uzmu 15€ od zarade, ček dođe u roku 4-5 dana.

Jeli itko u BiH dobio cek koji je poslat u julu stardardnom postom?

began kaže:
Jeli itko u BiH dobio cek koji je poslat u julu stardardnom postom?

Jesam evo danas postar donio, 25.jula poslali.

Evo danas stigo cek na 164€,jeli zna itko gdje u Zenici mogu podic novac bez cekanja.

began kaže:
Evo danas stigo cek na 164€,jeli zna itko gdje u Zenici mogu podic novac bez cekanja.

Unicredit banka

Zanima me da li se naplacuje pravljenje deviznog racuna u komrecijalnoj banci u srbiji Grad: Smederevo?

Ja sam danas odneo cek u banku Intesu,posto tamo imam otvoren devizni, 125e je u pitanju

moram da cekam 30 dana, bar je tako rekao lik koji radi
inace cini mi se da ima iskustva sa tim, jer nista nije pitao, samo trazio licnu i karticu od deviznog, i rekao da dodjem za 30 dana

uzeli su 2.70e za sebe

Evo danas unovcen cek:king,banka Unicredit filijala Zenica,do 250$ unovcavaju na licu mjesta,a ako je cek preko 250$ salju na provjeru od 40 dana,i morate imati racun,i sluzbenica mi je rekla da su provzije vece ukoliko cek ide na provjeru,a ovako mi je uzela 5Km.

goran89 kaže:
Ja sam danas odneo cek u banku Intesu,posto tamo imam otvoren devizni, 125e je u pitanju

moram da cekam 30 dana, bar je tako rekao lik koji radi
inace cini mi se da ima iskustva sa tim, jer nista nije pitao, samo trazio licnu i karticu od deviznog, i rekao da dodjem za 30 dana

uzeli su 2.70e za sebe
Da si otisao u Unicredit, isplatili bi ti odma.
began kaže:
Evo danas unovcen cek:king,banka Unicredit filijala Zenica,do 250$ unovcavaju na licu mjesta,a ako je cek preko 250$ salju na provjeru od 40 dana,i morate imati racun,i sluzbenica mi je rekla da su provzije vece ukoliko cek ide na provjeru,a ovako mi je uzela 5Km.
Ako je veci od $250, uzimaju proviziju od 2% bez obzira jel cek $251 ili $25.000
Ako je ispod $250, isplata odmah i provizija od 5km

IchigoSRB kaže:
Zanima me da li se naplacuje pravljenje deviznog racuna u komrecijalnoj banci u srbiji Grad: Smederevo?

Ne naplacuje se, naplacuje se samo izrada kartice ukoliko zelis da je imas za online placanje. Kartica je oko 200 - 250 dinara.

Skipper kaže:
Ali se zato plaća mesečno održavanje.

Nije tacno, bar u mom slucaju. Ne znam da li im se politika pravila razlikuje od poslovnice do poslovnice i od grada do grada (nesto neverujem, mada kod nas je sve moguce), ali nikakvih troskova kod mene nema sem izrade kartice.

Vidramon kaže:
Skipper kaže:
Ali se zato plaća mesečno održavanje.

Nije tacno, bar u mom slucaju. Ne znam da li im se politika pravila razlikuje od poslovnice do poslovnice i od grada do grada (nesto neverujem, mada kod nas je sve moguce), ali nikakvih troskova kod mene nema sem izrade kartice.

Samo kod izrade kartice se plaća, i kod zatvaranja računa.

Onda su mog drugara zeznuli jer on ima mesečno održavanje deviznog računa.
Hvala za info ;)

Back
Na vrh