• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Podizanje adsense ceka

aleksej kaže:
Payment details are currently unavailable, please check again later.

Još mi to stoji.

A gde ti to gledas tacno kada ti tako pise ?

Payments pa dole na dnu

b588cfae98694d0b826096f.png

aleksej kaže:
Payments pa dole na dnu

b588cfae98694d0b826096f.png

Jaooooo ne to ne to :sigh

Meni je poslato za ovaj mesec :

bbbb.jpg

Al ne pracamo sada o tome...
Pricamo za predhodni za naplatu :to_clue

Jan 24 Payment issued - details <== klik na :to_clue

I reci mi sta ti sve pise ?

Ako misliš na Check cleared sa datumom, to još nemam. :) Mada decembarskom je urađen "clearing" 23. januara...

aleksej kaže:
Ako misliš na Check cleared sa datumom, to još nemam. :) Mada decembarskom je urađen "clearing" 23. januara...

Upravo o tome pricamo :)

Kada se pojavi da je cek naplacen, jedno 3 radna dana posle toga odes u komercijalnu i dignes kes.

I meni je to bilo pre kazem ti uvek 17-18 dana od pologa ceka se pojavi da je naplacen i dizem pare koji dan posle cisto dok se proknjizi...

A ovaj mesec znaci generalno google zeza sa isplatama, do sada sam trebao vec trositi pare, kad ono jos nije naplacen, jbg kriza drma i google xaxaxaxa :hysterical

Nisam znao da su tako redovni kod osvežavanja tog datuma, mislio sam da to upišu posle desetak dana... :)

Evo sad gledam prethodne mesece, dosta varira, od 18-og do 28-og u mesecu. Znači do prvog će valjda biti cleared. :)

aleksej kaže:
Nisam znao da su tako redovni kod osvežavanja tog datuma, mislio sam da to upišu posle desetak dana... :)

Evo sad gledam prethodne mesece, dosta varira, od 18-og do 28-og u mesecu. Znači do prvog će valjda biti cleared. :)

Meni uvek kazem ti posle 17-18 dana jedino ovaj mesec kasne dosta. Znaci da nije ni juce naplacen, a 1 je prekosutra, tako da jedino ostaje da se nadamo da google nije zaboravio na nas Balkance :D

btw. U komercijalnom ima dosta debila tako da pazi se kome ides, kod mene ima jedan debeli samo on zna kako valja ostali sve duduk do duduka, predprosli cek okrenuli bio potpisan na kontra stranu OMG, pa sutradan zvali da se potpise kako treba :stars ( a nisam ja bio prvi put zato je tako i bilo video bi odma kako je okrenula mentalna radnica sa saltera ).

Nosio sam u filijalu koja mi je na 500m od kuće, samo 2 radnice tamo rade i iscimao sam ih dobrih pola sata dok se nisu raspitale šta i kako. Rekle su mi da će kao sad ići brže jer znaju o čemu se radi. Začudo obe su bile veoma ljubazne.

aleksej kaže:
Nosio sam u filijalu koja mi je na 500m od kuće, samo 2 radnice tamo rade i iscimao sam ih dobrih pola sata dok se nisu raspitale šta i kako. Rekle su mi da će kao sad ići brže jer znaju o čemu se radi. Začudo obe su bile veoma ljubazne.

Jos samo to fali em da ne znam em da bude ne ljubazna, pa da im lom napravim u banci, al uglavnom se sve svodi na cutanje i onako neku facu ,,koji je k sada ovo'' :crazy_grin

Uglavnom cekovi nisu jos naplaceni :(, ne zuri mi se toliko za pare sada, ali volim da ih sto pre dignem, kod mene su one najsigurnije :drinking

p.s. Dajte ljudi sto primate cekove od googla pisite da li vam za prosli cek stoji Cleared ili nema nista, da znamo da li je ovo generalno kasnjenje sa isplatama ili samo pojedincima :to_clue

Kod mene još ništa. Sutra ću u svakom slučaju nazvati banku, da vidim ima li kakvih novosti.

aleksej kaže:
Kod mene još ništa. Sutra ću u svakom slučaju nazvati banku, da vidim ima li kakvih novosti.

Nema banka nista sa tim, oni samo sto mogu da ti provere i da kazu nije cek naplacen, jednostavno nema para da se pokrije cek, banka pokusava da naplati ali nema pokrica, do googla je kasne sa isplatama nista drugo.

Aha. Ali meni još deluje neverovatno da oni stvarno osveže taj Clearing status na vreme. :D

aleksej kaže:
Aha. Ali meni još deluje neverovatno da oni stvarno osveže taj Clearing status na vreme. :D

Nisam te ovde dobro razumeo sta si tacno hteo reci ?

Ako npr. urade Clearing čeka 23. februara da isti dan i upišu da su ga uradili.

aleksej kaže:
Ako npr. urade Clearing čeka 23. februara da isti dan i upišu da su ga uradili.

Svaki put sutradan izbaci promenu, tako je bilo do sada stalno ako je naplacen 23, 24 ti izbaci u nalogu da je 23 naplacen. Na osnovu toga sam znao kada da odem u banku otprilike.

Ne volim da pišem post za postom ali Sax, evo novosti
Check cleared Mar 1, 2012

Imam ček kod sebe već 2 nedelje i nikako da odem da ga unovčim.
Odlučila sam se za Komercijalnu banku (Srbija) ali nikako da se smilujem da odem. Zna li neko koliko će me koštati otvaranje računa kod njih budući da nikad pre nisam koristila njihove usluge???

Ja sam otvarao pre par godina, mislim čak pre 5 godina i morao sam da ostavim 5€ depozita, ne znam sad kako ide. U ostalim bankama gde sam bio otvaranje deviznog računa je obično bilo besplatno.

Otvorio sam racun pre mesec dana u Komercijalnoj i 5 eura je depozit kao sto rece Aleksej.

Back
Na vrh