• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Podizanje adsense ceka

aleksej kaže:
Ista stvar. Bio sam zauzet pre podne i oko pola 3 odem u banku, mislio da podignem pare kad ono prc. Pitam lepo kako je to moguće kad je isto bilo i prošli put, u četvrtak urađen clearing od strane firme a ja u ponedeljak podigao pare. Žena mi se izvinjava, kaže nije do nje, rekla mi je da će verovatno biti pušteno sutra i da će me nazvati kad to urade.

Ne sviđa mi se ta politika kod Komercijalne, zato sam ih izbegavao i ranije. Ubedljivo najduže zadržavaju pare kod sebe.

Hahhahahaha, pa u Intesi nemas teoretske sanse da dignes pare pre 40 dana od pologa ceka i ako se on naplati posle 20 dana ! Nista oni ne zadrzavaju oni su najbrsi sa isplatama kod nas sve banke sam prevrnuo i oni su najbrzi, problem je samo do knjizenja znaci nije proknizeno, sutra ces moci da dignes pare 100 %. A ako ti je blizu banka mozes da pokusas i danas pred zatvaranje banke mozda ce da bude proknizeno...

Mislio sam na wire uplate. :D Nekad čekam i po 7 dana a jednom sam ih naterao da mi isplate treći dan već. Tj. naterao sam ih da provere da li je novac legao, i kad su mi rekli da jeste onda sam ih lepo zamolio ako je moguće da mi isplate taj dan. Posle 2 sata se iznos pojavio na računu. :crazy_grin

Zato ti kažem, dugo im traje to "knjiženje", drže pare samo da bi ih obrtali dalje.

aleksej kaže:
Mislio sam na wire uplate. :D Nekad čekam i po 7 dana a jednom sam ih naterao da mi isplate treći dan već. Tj. naterao sam ih da provere da li je novac legao, i kad su mi rekli da jeste onda sam ih lepo zamolio ako je moguće da mi isplate taj dan. Posle 2 sata se iznos pojavio na računu. :crazy_grin

Zato ti kažem, dugo im traje to "knjiženje", drže pare samo da bi ih obrtali dalje.

Pa kod Intese ti je 5 dana uvek, 4 nema sile da bude znaci nemoguce je, 6 moze, a 4 dana pre ce da bude smak sveta.

Bio sam danas u Intesi da uplatim pare na Visa karticu, onu za plaćanje preko neta. Bože mili, kako su one na šalteru neprijatne, kao da sam došao da ih pobijem jebote. Toliko su neprofesionalne da je to nemoguće. Hoću da uplatim 50€ na račun, znači 2 minuta posla, ona isprati lika ispred mene i meni kaže da sačekam dok ona izbroji neke pare. Čekao sam 10 minuta! Nemogući su majke mi.

aleksej kaže:
Bio sam danas u Intesi da uplatim pare na Visa karticu, onu za plaćanje preko neta. Bože mili, kako su one na šalteru neprijatne, kao da sam došao da ih pobijem jebote. Toliko su neprofesionalne da je to nemoguće. Hoću da uplatim 50€ na račun, znači 2 minuta posla, ona isprati lika ispred mene i meni kaže da sačekam dok ona izbroji neke pare. Čekao sam 10 minuta! Nemogući su majke mi.

Meni pricas ima jedna fuksa koja me nervira svaki put eee dodjem da uplatim na karticu znaci ne da dizem, nego uplata, jer placam host i jos neke stvari sa tom karticom, i fuksa me zna svaki put dolazim i svaki put mi trazi licnu kartu samo ona niko drugi ne. E da ja dizem ok, i da me vidi prvi put a ne 5-6 pa ok, al ono cisto da me iznervira samo tako. Kada budem trabao sledeci put da odem namerno necu da dam licnu kartu ima da kazem zaboravio sam ako kaze ne moze samo se preselim za drugi salter da je malo spustim onako ruznu i zaostalu :crazy_grin

A podize li iz Komercijalne cek ?

aleksej kaže:
Jesam danas, napokon. :drinking

Bravo for you, ja cekam sledeci pa ujedno ne mogu da silazim...

Moram jos jednu stvar da dodam u vezi googla i cekova, pre je se tracking number dobijao pre nego sto cek stigne tako da se moze lepo pratiti gde je cek u kom trenutku, medjutim zadnja 2 meseca dobijem cek pa tek onda dobijem tracking number, sto ce po svoj prilici i sada da bude, tako da google je postao malo u fazonu, ma bole nas uvo :crazy_grin

Danas sam bila u Komercijalnoj banci (Beograd). Otvorila sam devizni racun, nisu trazili depozit. Platila sam proviziju 1% od iznosa ceka i predala im cek. Kazu da ce pare leci za oko 20 dana na racun ...

Interesuje me sta navodite kao svrhu polaganja ceka? Sluzbenica u banci me je pitala da navedem osnov po kom primam novac, nisam imala pojma kako to da definisem i kad sam joj objasnila sta je Adsense ona je upisala pruzanje usluga :D

Šifra je čini mi se 633 - prodaja softvera pa još nešto uz to.

Mene nisu pitali to kada sam polozio clickbank cek. Iskreno ne vidim zasto ih zanima, a da bas moraju da znaju rekao bih im honorarni rad preko interneta i to je to. Oni svakako samo zele da se operu od bilo kakvih problema koje mozemo u buducnosti imati sa poreskom ukoliko ne prijavimo prihode, tako da ih ni ne zanima previse, osim ako delujes uplaseno iz nekog razloga ;)

Ne mogu više da upisuju te uplate kao honorarni posao, to mogu da imaju glumci, pesnici, šta već. Zato su meni tražili šifru jedno 20 minuta i na kraju se odlučili za prodaju softvera itd. Prošle godine je sve zavođeno kao honorarni posao.

aleksej kaže:
Ne mogu više da upisuju te uplate kao honorarni posao, to mogu da imaju glumci, pesnici, šta već. Zato su meni tražili šifru jedno 20 minuta i na kraju se odlučili za prodaju softvera itd. Prošle godine je sve zavođeno kao honorarni posao.

Ma meni i dalje roka pod Honorar :crazy_grin Bole me patka, i to mora da se napise izjava o pologu ceka na osnuvu cega je i na potvrdi isto da se navede sta je, samo udrim Honorar :crazy_grin

Evo danas mi je stigao naredni cek isao sam da ga predam i da predhodni podignem, i nikakvih problema nema sa tim honorar, samo ne moze pod zaradu posto nisam u stalnom radnom odnosu pa ne moze tako da se definise...

Zadnja dva ceka sam naplatio u komercijalnoj i zaveli su mi kao "zarada". Izgleda da zavisi od ekspoziture do ekspoziture(ili do znanja/neznanja sluzbenice/ka). Aleksej i ja smo platili 5 eura otvaranje racuna a Sax i BlackSwan nista. Takodje u Komercijalnoj su mi rekli da cekovi do 250$ mogu odmah da se unovce ali u tom slucaju isplacuju iskljucivo u dinarima.

Kod pologa čeka i ne treba da se piše razlog, to je već do službenika u banci koji se plaše da će nešto zasrati. Kod wire uplata treba. :D

Kažu da, ako je iznos preko 250$ onda ide preko inkase, i to traje mnogo duze. A iznose ispod 250$ isplacuju odma u Unicredit banci..

Danas drugaru nisu hteli u Komercijalnoj da ispalte ček od 144€. Kažu mora na polog i pare posle 21 dan.

Skipper kaže:
Danas drugaru nisu hteli u Komercijalnoj da ispalte ček od 144€. Kažu mora na polog i pare posle 21 dan.

Pa da ni jednog trenutka meni nisu rekli da moze bez provere... Ma koliko ja vidim ovde se ne zna ko koga j...

Ma znam da mora provera ali neko piše da do 250$ odmah isplaćuju pa posle proveravaju. Ovde to nije bio slučaj.

Prvi put treba da dobijem ček i zanima me kada bi trebao da stigne. Piše mi da je isplata bila 23. aprila, tj. juče, kada bih mogao da očekujem taj ček?

jasamja kaže:
Prvi put treba da dobijem ček i zanima me kada bi trebao da stigne. Piše mi da je isplata bila 23. aprila, tj. juče, kada bih mogao da očekujem taj ček?

Otprilike za 2-3 nedelje od datuma slanja.

Back
Na vrh