SpawneR
Moćan
- Tu od
- 31 Lis 2013
E ovako muči me problem, imam znanje imam neku sitnu lovu a ne znam šta da radim. Ovako da počnemo priču dizajn me zanima i zanimljiv mi je i voleo bi da radim kao freelancer ili tako nešto kao dizajner(grafički) ali nemam kompjuter za ozbiljan rad a sve ovo mučenje u programu je stvarno gubljenje vremena. Počeo sam da pišem za jednog čoveka članke koje mi on da za lep džeparac ali jednostavno sav taj novac mi ode na školovanje pošto sam sada pred prijemnom za upis u srednjuu školu pa sve to košta i moram sam sebe da finansiram zato što roditelji nemaju.. Sada da ne zamaram svojom pričom nego da se fokusiramo na glavno pitanje, šta da započnem? Do skoro sam vodio sajt internet-njuskalo.com a domen mi još uvek traje samo hosting istekao pa sada ne znam da li da uplatim host i nastavim da objavljujem zanimljivosti i uberem po koji euro sa adsensa(zaista teško mi je išlo, za mesec dana sam zaradio 0.61e) ili da kupim novi domen i host i da na tom sajtu pišem tutoriale za bloging platforme(tumblr, pint, wp,blogspot) ta tema mi dobro ide i znaimljiva mi je i mislim da bi mogao ekstra da radim, taj sajt bi bio na engleskom jeziku i imao bi više para od adsensa. E sada me muči činjenica da ja već imam domen koji stoji prazan i koji niko neće da kupi a ima dosta potencijala i imao je lep Alexa ranking i lepu posetu. Cilj mi je da do juna/jula skupim oko 200e i kupim sebi neki solidan kompjuter a onda od tog sajta uzimam neki keš a od freelance posla kao dizajner maltene živim i održavam porodicu i svoje školovanje. Imam znanje sa sajtovima, mislim da ekstra pišem članke, imam par fb stranica sa malim brojem lajkova ali se trudim, sve u svemu trudim se kao crnac a ništa ne pravim zato što nemam para da pokrenem nešto ozbiljno i nemam "alat". Molim vas da mi pomognete oko odluke gore ili ukoliko imate neki "posao" za mene da mi se javite na PM zaista očajnički tražim posao