• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paypal od sad i u BIH

Skipper kaže:
Iskopiraj tekst poruke u word pa onda iz njega izvuci ručno link i sam ga unesi u browser.
P.S. jesi probao na drugom browseru?

Uradjeno kako je Skipper rekao: kopirano u word i izvucen link. Hvala

Probao i druge browsere ali nije uspjelo, znaci u wordu odradjen link.

Imam pitanje za vas koji imate PayPal u Bosni. Pošto mi u Srbiji nećemo to skoro dočekati, ja bi nalog otvorio na ujaka koji je u Bosni. Pošto ujak nije baš upućen u sve to moram ja biti tamo sa njim u banci, interesuje me koja banka je najlakša za ceo taj proces, da ne lutam bzv? Znači koju mi banku preporučujete, koju karticu da uzmem, koliko se čeka na karticu itd?

aleksej kaže:
Imam pitanje za vas koji imate PayPal u Bosni. Pošto mi u Srbiji nećemo to skoro dočekati, ja bi nalog otvorio na ujaka koji je u Bosni. Pošto ujak nije baš upućen u sve to moram ja biti tamo sa njim u banci, interesuje me koja banka je najlakša za ceo taj proces, da ne lutam bzv? Znači koju mi banku preporučujete, koju karticu da uzmem, koliko se čeka na karticu itd?

Raiffaisen banka.

Pozdrav svima, imam jedno pitanje? Je l koristi neko od vas Visa Electron karticu Unicredit banke tj, da li se moze spojiti sa Paypalom?

Unicredit i Raiffeisen banka su najraširenije u BiH i naravno da se može koristiti njihova kartica za spajanje na PayPal.

Vatra Wolf kaže:
Unicredit i Raiffeisen banka su najraširenije u BiH i naravno da se može koristiti njihova kartica za spajanje na PayPal.

Upravo sam pokusala da verifikujem Paypal sa Visa Electron karticom UniCredit Banjalucke banke, medjutim kada unesem card number (koji na mojo kartici sadrzi 11 cifara), pojavi se error : Card Number: You have entered an invalid or partial credit or debit card number. Please check your entry and try again. Ima li neko iskustva s tim?

wasilisa kaže:
Vatra Wolf kaže:

Upravo sam pokusala da verifikujem Paypal sa Visa Electron karticom UniCredit Banjalucke banke, medjutim kada unesem card number (koji na mojo kartici sadrzi 11 cifara), pojavi se error : Card Number: You have entered an invalid or partial credit or debit card number. Please check your entry and try again. Ima li neko iskustva s tim?
Imam, pokusao sam sa karticom iz 2 banke i isto tako mi pise.

Jeste li uplaćivali i podizali novac sa tih kartica? Ako niste probajte uplatiti novac i podići tako da nešto ostane.

wasilisa kaže:
Vatra Wolf kaže:

Koliko me služi pamet kod verifikacije ti traži samo kod koji si dobila na prvom izvodu, mozda grijesim nek' se javi neko iskusniji.

Novac sam uplacivala ali nisam jos nista podizala. Poslala sam im email, tako da cekam odgovor. :fever Mozda grijesim, ali mislim da je problem na kartici - zar ne treba da ima 16 cifara, kao svaka druga?!:(

Evo, ljudi iz 'callcenter Unicredit Banke' su mi brzo odgovorili na email:
Poštovana,

visa el.kartica nije predviđena za pomenute transakcije, za tu vrstu transakcija postoji spec. kreirana visa NET kartica za plaćanja i uplate na karticu putem interneta. Samo treba da se obratite porodičnom bankaru u Vama najbližu poslovnicu banke gdje će te dobiti bliže informacije i podnijeti zahtjev. U prilogu ponuda po kartici.

S poštovanjem

UniCredit Bank Banja Luka

Izgleda da ovim tetama sto rade u banci nekada ne vrijedi pricati, cccc...Pi! :sigh Sada moram ponovo sve iznova da vadim i ganjam da otvorim Visa NET karticu a sa ovom Visa Electron, mogu da se slikam :to_clue . Zakljucak - Unicredit bank Banja Luka, odobrava VISA NET kartice koje se mogu povezati sa Paypal - om.

edit by MOD: samo da naglasimo bitno.

Ne moze Visa Electron od Unicredit banke. Davno spomenuto negdje na forumu.

Reiffeisen debitna kartica Visa electron je ona sa kojom nema problema, samim tim sto i call centar zna sta radi ako ikad zatreba.

To je ova crvena sa liste
http://raiffeisenbank.ba/bhs/menu/view/113

Sto se tice Unicredit Visa Net kartice, za nju mislim da moras biti zaposlen i da mozes ici i u minus, znaci nije debitna kartica.

Moze Visa Electron od Unicredit banke ja je koristim vec dugo vremena a i od raiffeisen banke, obe kartice dodane i na obe povlacio lovu redovno bez problema

elve kaže:
Moze Visa Electron od Unicredit banke ja je koristim vec dugo vremena a i od raiffeisen banke, obe kartice dodane i na obe povlacio lovu redovno bez problema

A cekaj je l koristis karticu Unicredit banke Banja Luka ?

Izvinjavam se ako dizem temu iz mrtvih,ali trebam pomoc.

Naime otisao sam u Novu Banku Banja Luka,i otvorio racun itd uzeo visa electron karticu,i jos je nisam dobio(I nakon vise od mjesec ipo dana),zvao sam stotinu puta da vidim sta se desava,tete pametne samo govore da nije do njih.Tako da sam odustao od toga.Obisao sam sve jednu mogucu banku u Banja Luci i svi me govore jedno te isto.

Na sajtovima od banaka procitam jedno,odem licno u banku govore mi drugo.

U kojoj banci mi preporucujete da uzmem karticu (i tacan naziv iste) da bi mogao verifikovati paypal,i da mogu povlaciti pare sa njega na svoj racun.Posto me WIRE transferi puno kostaju,a imam problema i sa njima.

Hvala unaprijed.

E moj Brate ja sam iz BL i u istoj banci prosle godine podneo zahtev u oko 15 tog juna a dobio je oko 20 tog septembra :D
takod a ćeš se i ti načekati , a i par drugova sa fax-a isti problem su imali sa njom dok su čekali , kasnije nemam problema prilikom isplata ;)

Aleksandar92 kaže:
E moj Brate ja sam iz BL i u istoj banci prosle godine podneo zahtev u oko 15 tog juna a dobio je oko 20 tog septembra :D
takod a ćeš se i ti načekati , a i par drugova sa fax-a isti problem su imali sa njom dok su čekali , kasnije nemam problema prilikom isplata ;)

haha uzas znaci.Nemam vremena da cekam toliko a i nemam vise strpljenja za cekanje,posto veze o poslu nemaju.Oticu u Raiffeisen da pokusam sa njima.

Hvala za reply.

Back
Na vrh