guglastican
Dobro znana faca
- Tu od
- 30 Sij 2012
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aleksej kaže:Imam pitanje za vas koji imate PayPal u Bosni. Pošto mi u Srbiji nećemo to skoro dočekati, ja bi nalog otvorio na ujaka koji je u Bosni. Pošto ujak nije baš upućen u sve to moram ja biti tamo sa njim u banci, interesuje me koja banka je najlakša za ceo taj proces, da ne lutam bzv? Znači koju mi banku preporučujete, koju karticu da uzmem, koliko se čeka na karticu itd?
Vatra Wolf kaže:Unicredit i Raiffeisen banka su najraširenije u BiH i naravno da se može koristiti njihova kartica za spajanje na PayPal.
Imam, pokusao sam sa karticom iz 2 banke i isto tako mi pise.wasilisa kaže:Vatra Wolf kaže:Unicredit i Raiffeisen banka su najraširenije u BiH i naravno da se može koristiti njihova kartica za spajanje na PayPal.
Upravo sam pokusala da verifikujem Paypal sa Visa Electron karticom UniCredit Banjalucke banke, medjutim kada unesem card number (koji na mojo kartici sadrzi 11 cifara), pojavi se error : Card Number: You have entered an invalid or partial credit or debit card number. Please check your entry and try again. Ima li neko iskustva s tim?
wasilisa kaže:Vatra Wolf kaže:Unicredit i Raiffeisen banka su najraširenije u BiH i naravno da se može koristiti njihova kartica za spajanje na PayPal.
Upravo sam pokusala da verifikujem Paypal sa Visa Electron karticom UniCredit Banjalucke banke, medjutim kada unesem card number (koji na mojo kartici sadrzi 11 cifara), pojavi se error : Card Number: You have entered an invalid or partial credit or debit card number. Please check your entry and try again. Ima li neko iskustva s tim?
Aleksandar92 kaže:E moj Brate ja sam iz BL i u istoj banci prosle godine podneo zahtev u oko 15 tog juna a dobio je oko 20 tog septembra
takod a ćeš se i ti načekati , a i par drugova sa fax-a isti problem su imali sa njom dok su čekali , kasnije nemam problema prilikom isplata![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke