Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NikolaT2 kaže:Moze li se kupovat preko PayPal-a ako nije verifikovana kreditna kartica.
Nisam 100 siguran, ali mislim da moze. Jer, i ja cesto dobijem uplatu na PP od korisnika koji nije verifikovao karticu.
Za BiH mora li novac lezat mjesec dana da bi se podigo na kreditnu ili i da bi se moglo sa njim kupovati u online shopovima???
Da, lova lezi mjesec dana na PP balansu, onda tek moze biti prebacena na CC.
Kada kupujes nesto preko PP-a, ne trosi se lova sa PP balansa, vec sa kartice.
HVALA
NikolaT2 kaže:Ako sam dobro shvatio:
Znaci moram cekat mjesec dana pa tek onda mogu kupovati i to u iznosu manjem od 100$
NikolaT2 kaže:pa cekaj mogu li ja kupovati bez kreditne jer nemam nikako kreditnu karticu
anarchox kaže:NikolaT2 kaže:pa cekaj mogu li ja kupovati bez kreditne jer nemam nikako kreditnu karticu
Nazalost ne mozes.
Barem ne kada je Paypal u pitanju, jer se kod navedenog servisa novac ne skida sa balasa, vec sa kartice.
A kod ostalih payment procesora, npr kod Moneybookersa ti nije nuzno potrebna kartica da kupujes nesto
na internetu, naravno pod uslovom da je taj payment procesor i podrzan na stranici na kojoj zelis da kupujes.
To ti je najbolja, a moza i jedina alternativa..
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke