Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
octavia77 kaže:Odlično. Još jedno pitanje. Otvorio sam premier račun na grčku. Sad me zanima dali moram unjeti i kreditnu karticu da bih primio novce ili ne. Ako da mogu li unjeti istu onu koju već koristim sa drugim korisničkim imenom jer imam samo jednu.
blogex kaže:octavia77 kaže:Odlično. Još jedno pitanje. Otvorio sam premier račun na grčku. Sad me zanima dali moram unjeti i kreditnu karticu da bih primio novce ili ne. Ako da mogu li unjeti istu onu koju već koristim sa drugim korisničkim imenom jer imam samo jednu.
nemoras unjeti nista samo peri =)
ClearVision kaže:blogex kaže:octavia77 kaže:Odlično. Još jedno pitanje. Otvorio sam premier račun na grčku. Sad me zanima dali moram unjeti i kreditnu karticu da bih primio novce ili ne. Ako da mogu li unjeti istu onu koju već koristim sa drugim korisničkim imenom jer imam samo jednu.
nemoras unjeti nista samo peri =)
pozdrav,
pitanje za octavia77... i administratora
kad si otvarao novi račun za grčku da li si stavio prave podatke tj. ime i prezime i da li si stavio istu onu email adresu kao i za hrvatski račun ili si morao raditi novi mail samo za grčki račun??
hvala
octavia77 kaže:Ja sam odjavio mail adresu sa hrvatskog i stavio na grčki tu adresu, ali možeš staviti bilo koju i isto tako možeš staviti više mail adresa na paypal. Stavio sam prave podatke, ali možeš staviti bilo što nije bitno. Novci uredno sijedaju na račun, a isto tako sam i kupio neke stvari i nisam imao nikakvih problema
dbomestar kaže:Pa promjenis si IP ili se uopce ne ulogiravas nego sve sto ti treba kazes prijatelji da ti placa![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke