• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paypal isplate

Safiyaeh

Novi član
Tu od
1 Lip 2009
Vidim da tu pišete o isplatama preko PayPala, ali koliko znam PayPal nema mogućnost da se isplate novci u Hrvatskoj.

Možete li mi pojasnit kako dobivate taj novac koji zaradite preko interneta.

Hvala najljepša

ako imaš nekoga vani, onda pošalješ na njegov paypal i onda ti on pošalje poštom ili nekim drugim servisom, zavisi koji je jeftiniji za tu zemlju, no commission je taj što te dotuče, uglavnom previše % od zarade ode na transakcije

a ako ne zarađuješ previše na paypal, onda ti može služiti za kupnju preko neta, pa je i to na neki način okej

Čekovi su ti zasad najsigurniji i možda najbolji način (iako malo spor ponekad).

Registriran sam na paypalu kao osnovni korisnik, znači samo za kupovinu. Mogu li meni sad stizati novci na račun pa da te novce koristim za kupovinu ili uopće mi se ne mogu uplaćivati novci na paypal račun. Neki kažu da mi uopće nemože biti isplaćeno na paypal račun, a neki kažu da može pa me zanima ako je netko imao iskustva neka kaže.

na tvoj racun u hrvatskoj novci ti nemogu biti uplaceni ali ako napravis racun na drugu drzavu npr:grcku, ameriku.... onda mozes ali taj novac neces moci izvaditi van sa pp racuna.

Evo ovakva je sitvacija. Trebam dobiti nekih 200-tinjak dolara preko paypala. Poslje bih za tu vrijednost uzeo nešto na ebayu. Sad me zanima kako da to napravim. Dali da otvorim novi račun i stavim neku zemlju tipa Grčka ili što?

da, otvori account na grcku ili ameriku ili bilo koju drugu za koju znas da mozes primiti lovu na pp. Onda zatrazi isplatu na taj novi paypal i kad dobis pare a to ce biti u roku par sekundi idi na ebay i kupuj sta te volja.
=)

Odlično. Još jedno pitanje. Otvorio sam premier račun na grčku. Sad me zanima dali moram unjeti i kreditnu karticu da bih primio novce ili ne. Ako da mogu li unjeti istu onu koju već koristim sa drugim korisničkim imenom jer imam samo jednu.

u vidiš! kak sam se zeznio! ja mislio da mogu dobit isplatu na paypal pa to trošiti na netu bez da dižem novce!!!

a isuse! sad se moram registrirati na italiju!

octavia77 kaže:
Odlično. Još jedno pitanje. Otvorio sam premier račun na grčku. Sad me zanima dali moram unjeti i kreditnu karticu da bih primio novce ili ne. Ako da mogu li unjeti istu onu koju već koristim sa drugim korisničkim imenom jer imam samo jednu.

nemoras unjeti nista samo peri =)

blogex kaže:
octavia77 kaže:

pozdrav,
pitanje za octavia77... i administratora
kad si otvarao novi račun za grčku da li si stavio prave podatke tj. ime i prezime i da li si stavio istu onu email adresu kao i za hrvatski račun ili si morao raditi novi mail samo za grčki račun??
hvala

ClearVision kaže:
blogex kaže:
octavia77 kaže:

pozdrav,
pitanje za octavia77... i administratora
kad si otvarao novi račun za grčku da li si stavio prave podatke tj. ime i prezime i da li si stavio istu onu email adresu kao i za hrvatski račun ili si morao raditi novi mail samo za grčki račun??
hvala

nije administrator ali neka =)
nisam stavio prave podatke, na njemu nisam registrirao karticu i radio sam novu mail adresu, nesto tipa grckapaypal@gmail.com tek toliko da znam sta mi je to

Ja sam odjavio mail adresu sa hrvatskog i stavio na grčki tu adresu, ali možeš staviti bilo koju i isto tako možeš staviti više mail adresa na paypal. Stavio sam prave podatke, ali možeš staviti bilo što nije bitno. Novci uredno sijedaju na račun, a isto tako sam i kupio neke stvari i nisam imao nikakvih problema

octavia77 kaže:
Ja sam odjavio mail adresu sa hrvatskog i stavio na grčki tu adresu, ali možeš staviti bilo koju i isto tako možeš staviti više mail adresa na paypal. Stavio sam prave podatke, ali možeš staviti bilo što nije bitno. Novci uredno sijedaju na račun, a isto tako sam i kupio neke stvari i nisam imao nikakvih problema

Hvala za pomoć ali sad imam još jedan problem.
Otvorio sam račun u grčkoj i lova mi je sjela na račun, stavio sam pravo ime i prezime ali sam stavio neku grčku adresu koju sam našao na netu od nekog hotela. Probao sam si napuniti renting balance na Neobuxu ali nisam mogao jer neobux prima lovu sa paypala ali samo ako je verificiran account. E sad ja bi si probao kupiti još referala na BUX.TO ali me je frka da me ne optuže za prevaru jer u podacima koji su mi u bux.to stoji your county - croatia. Čekam 2.500 dolara od bux.to i nedavno sam dobio njihovu master karticu pa nebi baš bilo dobro da spušim tu lovu. Pitanje- dali je mogu kupiti referale na bux.to iz svog bux.to računa sa lažnim pp accountom? Kad me pita za podatke prilikom kupnje koje podatke stavim? Ime prezime, adresa?? (grčka), zemlja (grčka)- u bux.to stoji hrvatska i još jedno pitanje dali mogu u svoj grčki račun na PP staviti master karticu koju sam dobio od bux.to da mi je verificiraju i onda puniti lovu sa pp na nju. Iako prilikom zahtjeva za karticu sam vjerovatno dao prave podatke tj. hrvatsku adresu i sve ostalo. Molim odgovor jer ovaj grčki račun mi za sada ništa ne znači, lova je sjela ali neznam kak da ku izvučem i šta da radim s njom, a da ne zaj...em. Hvala

Na Neobuxu koliko znam možeš plaćati/primati preko Alertpaya, a Bux.to koliko znam te neće ne isplatit.

InFlames20 kaže:
Na Neobuxu koliko znam možeš plaćati/primati preko Alertpaya, a Bux.to koliko znam te neće ne isplatit.

Može Neobux preko paypala od nedavno, a zašto misliš da me Bux.to neće isplatit??
jel znaš odgovore na ova pitanja iznad??

Pa puno ljudi je imalo iskustva da bux.to ne isplacuje pa vjerojatno nece ni tebe ali nikad neznas. Ja nisam u tom djiru samo pratim sta drugi govore.
Sto se tice para i tih sranja. Gledajte u danasnjem svijetu ces vise nadrljati ako ne platis porez nego ako ubijes nekoga (a skoro) :) Zato pazite sta radite a imajte i na umu da je ovo javan forum i svatko ima pristup njemu tako da vam definitivno savjetujem da radite sve max. legalno i po pravilima. Radje nadjite nekog da mu date proviziju ili sta vec pa da preko njega dobijate isplate nego da riskirate puno vise od 10-20%.

Hmm ja imam prijatelja u Švedskoj koji je otvorio na sebe i onda ja to koristim.

Prije par dana blokirali jer su primjetili da se koristi sa Bosanske IP adrese, te tražili od njega kopiju bilo kakvog računa kućnog.

Čim je poslao odmah su odblokirali.

Što se tiče domaćeg paypala možeš sa njim sve uredno da plaćaš ali ne možes da primaš novac. Debitnom VISA electron karticom ćeš uredno da ga verifikuješ i kupuješ domene, hosting i koješta...

Pa promjenis si IP ili se uopce ne ulogiravas nego sve sto ti treba kazes prijatelji da ti placa :)

dbomestar kaže:
Pa promjenis si IP ili se uopce ne ulogiravas nego sve sto ti treba kazes prijatelji da ti placa :)

S obzirom da imam potrebu za logovanjem oko 5 puta dnevno, onda zamisli da ga zovem svakih par sati de ovo de ono...

Riješili smo problem tako što je prebacio account na business te onda napravio neki subaccount gdje imam dozvole da plaćam, primam, pravim mjesečne pretplate i slično...

Back
Na vrh