• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PayPal dostupan u Srbiji, sada STVARNO :)

Mrxula kaže:
Ono za karticu sam popunio ok je to.
Ali dalje nista ne rezumem . Kliknem confirm my debit card i izbaci mi ovo gyazo.com/bdf7c81160eb0cf924bea3935d6c84b4
Gde da nadjem taj PayPal code ?
Glupa pitanja ali jbg

Npr. ja sam u Intesi i mogu izvestaje online pogledati. Pa onda cim sam dodao karticu, odma sam i video taj broj i uneo. Zavrsio to za 5 minuta. Znaci treba da odes u banku i trazis izvestaj o tom iznosu koji ti je Paypal skinuo sa kartice, racuna, i tamo ce ti pisati taj kod koji uneses na Paypal nalog.

Mene zanima ovo sad sa nama u Srbiji jel isto tako islo postepeno kad se Paypal pojavljivao u Bosni i Hrvatskoj ili je ovo nesto drugacije?

Mrxula kaže:
Ono za karticu sam popunio ok je to.
Ali dalje nista ne rezumem . Kliknem confirm my debit card i izbaci mi ovo gyazo.com/bdf7c81160eb0cf924bea3935d6c84b4
Gde da nadjem taj PayPal code ?
Glupa pitanja ali jbg

Aha. Poodavno je bilo ali koliko se sećam taj kod nađeš na izvodu. Ne znam koja je kartica, ako je Payoneer onda uđi tamo na account i otvori tu transakciju pa ćeš videti kod koji ti traže. Ako je neka druga, ako imaš online pristup uradi isto, ako ne skokni do banke da ti odštampaju izvod po računu za koji je vezana kartica (mada ćeš to verovatno moći da uradiš tek sutra ako su ti danas skinuli ovih 1.50e).

zekans84 kaže:
Mene zanima ovo sad sa nama u Srbiji jel isto tako islo postepeno kad se Paypal pojavljivao u Bosni i Hrvatskoj ili je ovo nesto drugacije?

Da, svi vi koji imate PayPal i za primanje novca, da li ste prvo dobili dugmice pa tek posle full servis i ako jeste, koliko ste cekali isti od dobijanja dugmica ?

Hvala puno :D Znaci samo cu da trazim da mi daju taj izvestaj , uzmem kod i to je to :)

freemind kaže:
zekans84 kaže:

Da, svi vi koji imate PayPal i za primanje novca, da li ste prvo dobili dugmice pa tek posle full servis i ako jeste, koliko ste cekali isti od dobijanja dugmica ?
Problem razuđenih tema ;) Evo je Hellas ovde napisao kako je bilo kod njih: https://internetzarada.org/paypal-hrvatska-srbija-bosna-t-183-8.html#pid96935

Kad kliknem na Request Money vrati me My Account i pise ovo:

Ваш налог може бити само користи за слање новца
Као ПаиПал Сенд једини носилац рачуна, нисте дозвољено да прима средства од других носилаца ПаиПал рачун.

ПаиПал је константно ради на проширењу и побољшање услуга за наше клијенте. Надамо се да можемо да вам омогућити да користите више наших награђених услуга у будућности.

Kad kliknem na Withdraw:
Средства Повлачење није доступан за безбедност налога трансакције

ПаиПал рачуни отворени у овој земљи или региону тренутно не може да се повуче средства. Жалимо неугодности које је ово може да вас доведе до.

Ми стално проширујемо нашу глобалну мрежу да дам цењене корисницима као што си ти већи приступ широком спектру ПаиПал опција.

Pisalo je u novinama da nam je uvedeno da mozemo da vidimo tu opciju "Withdraw" ali jos nije pustena u funkciju, i niko sem paypala ne zna kada ce to biti. Navodno ocekuje se uskoro.

Jel to to sad?

2qjzmdk.jpg

@zekans84 Kod mene i dalje "Your Account May Only Be Used to Send Money". Tvoj account je lični, ne business?

JelenaM kaže:
@zekans84 Kod mene i dalje "Your Account May Only Be Used to Send Money". Tvoj account je lični, ne business?

Licni. Dosta njih je dobilo jos opcija.

Proradio je moze se primati novac :drinking

2887ddc.jpg

Можете тражити новац од било кога са адресе е-поште у 203 земаља и региона, уз подршку ПаиПал. Такође можете наплатити клијентима, чак и ако немају ПаиПал рачун.

2e1veh0.jpg

ПаиПал нуди следеће опције за повлачење средстава са Вашег ПаиПал налога.

sunbeach pošalji mi PP na pm da ti pošaljem neku sumu čisto da rešimo ovo pitanje već jednom :)

Yeahhh :D Meni isto takvo :D Sad kad krenu partnerske mreze da me isplacuju u novembru ima da bude oko $200 :D

Pa vidite valjda da vas covek trpa i da povlaci pare na US racun (lepo pise na slici US racun), to mogu i ja da imam sa svojom payoneer karticom.

Paypal u Srbiji jos nema mogucnost da prima pare, evo slikano pre 10 sekund i opcija request i withdraw:

http://s11.postimg.org/wydw5ea0z/image.jpg

http://s8.postimg.org/v5furtrdx/image.jpg

Imate PP racun veoma je lako proveriti da li mozete da povucete pare, samo treba da udjete na njega. :)

Davor kaže:
Pa vidite valjda da vas covek trpa i da povlaci pare na US racun (lepo pise na slici US racun), to mogu i ja da imam sa svojom payoneer karticom.

Paypal u Srbiji jos nema mogucnost da prima pare, evo slikano pre 10 sekund i opcija request i withdraw:

http://s11.postimg.org/wydw5ea0z/image.jpg

http://s8.postimg.org/v5furtrdx/image.jpg

Imate PP racun veoma je lako proveriti da li mozete da povucete pare, samo treba da udjete na njega. :)

Meni je isto to jutros pisalo kao tebi, ali od poslepodne imam sve opcije kao sunbeach.

11uxqqc.jpg

Sta seres xD Moze bre
Verovatno moras malo da sacekas pojavice se i tebi opusteno ;)

Aleksej ili neko neka pošalje na pm paypal email (ako si iz Srbije) da probamo odraditi transakciju.

EDIT: I zvanično, Paypal je dostupan u Srbiji bez ikakvih ograničenja! :)

Back
Na vrh