Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sasa037 kaže:Jedan sam od prvih koji se registrovao :drinking
E sad kazite mi ako narucim nesto sa ebay-a sa free shipping da li placam neku dodatnuc carinu,pdv itd?Ako placam kako da izracunam koliko i kako ce mi to naplatit tjs preko cega?
venomen kaže:Ja imam nekih para na paypalu koji je registrovan na Sloveniju,pa me zanima da li postoji neki nacin da se to utrosi na narucivanje necega iz inostranstva i da li moze da se promeni zemlja registracije iz Slovenija u Srbija?
sasa037 kaže:Jedan sam od prvih koji se registrovao :drinking
E sad kazite mi ako narucim nesto sa ebay-a sa free shipping da li placam neku dodatnuc carinu,pdv itd?Ako placam kako da izracunam koliko i kako ce mi to naplatit tjs preko cega?
Igor Tomić kaže:Imajte u vidu i to da prilikom naručivanja robe sa sajtova iz inostranstva, do 50 evra se ne carini roba poslata od strane pravnog lica, a do 70 evra poslata od strane drugog fizickog lica. Za sve preko imate informacije ovde. Naravno, dolazak PayPal-a nam omogućuje da robu platimo, ali to i dalje ne znači da prodavci koji nisu hteli da šalju u Srbiju, sada žele da to rade.
Sa http://ftw.rs/paypal-od-nocas-dostupan-u-srbiji/
Takođe, sve informacije koje sam našao linkovao sam i na svom blogu http://igortomic.net/paypal-konacno-dostupan-i-u-srbiji/
Davor kaže:Zanima me nako moze neko da odgovori da li ja mogu da primim uplatu na paypal i onda da sa svog naloga preusmerim ili platim nesto, znaci da primim uplatu na nalog ne da je povucem na racun u Srbiji?
Igor Tomić kaže:Pitanja & Odgovori:
1. Da li je moguće primiti novac iz inostranstva? Ne.
2. Da li je moguće poslati novac u inostranstvo? Da.
3. Da li je moguće platiti neku uslugu ili proizvod u inostranstvu (Amazon, Ebay i sl)? Da.
4. Da li je moguće novac koji je na računu povući (withdraw) na račun u banci? Ne.
masic1 kaže:znaci nema uplate na paypal nego kada kupujem na ebay paypal mi skida novac sa visa virton kartice od raiffausen banke.ja sam mislio da se novac uplati na paypal kao sto uplacujem na moneybookersu i onda placam.
aleksej kaže:Kolege iz Bosne mogu da potvrde, već sam pričao sa nekoliko njih koji primaju pare na PayPal, ja koliko sam shvatio njihove provizije nisu uopšte naivne, npr. ako hoćete da pare koje ste primili prevučete bilo kad u mesecu plaća se neki fee, a ako čekate prvi jer valjda svakog prvog automatski pare idu sa PayPal računa na karticu onda se ne plaća? U suštini liči mi dosta na Payoneer. Ja sam otvorio nalog juče i dodao Intesinu Visa karticu ali nisam još verifikovao jer me mrzi da idem do banke i da tražim izveštaj, nemam online banking tamo niti mislim da ću uzimati tu uslugu dok ne krene i primanje novca kod nas. Meni je ipak glavna banka Komercijalna, Intesu koristim samo zbog te kartice.
Super je da smo došli više na tu listu i da možemo da otvorimo naloge, a još lepše će biti kada budemo mogli i da primamo pare na te naloge. Meni lično primanje novca tamo ništa ne znači, za sve ove godine sam se navikao da to ide drugim putevima ali opet lepo je imati servis kao PayPal, mislim da smo ga bar ovim čekanjem zaslužili.
Sledeći potez očekujem od Adsense i isplate para preko WU.![]()
mindhunter kaže:Kao i uvek u Srbiji se jedno pise a drugo radi. Vrednost Robe+Postarina ako iznosi do 70 eura se ne carini. Stigao paket jedan pre dve nedelje a jedan danas, za ovaj prvi je vrednost robe bila 65 eura a postarina 35 eura. Ocarinili su mi i PDV sam platio. Ovaj danas sto mi je stigao: vrednost robe sa postarinom 70 eura i na njega nisam platio carinu ni PDV, nisu ga ni otvorili. Mada, mozda i zavisi od carinika do carinika. Takodje da dodam jos da sam primetio da roba koja mi stize u Kovertama, cak i u onim velikim Bublewrap, uopste se ne otvara, niti carini, zadnjih 10 paketa koji su bili u koverti nisu otvorili, a neki su bili i preko 3kg teski.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke