Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igor Tomić kaže:Sto se tice troskova samo bih da dodam da je naknada za Payoneer Mastercard onima koji je naruce kao referali fiksna izmedju 20$ i 30$ godisnje (ne secam se tacno), a nije 1$ ili 3$ na mesecnom nivou.
Plus, onih 20$ godisnje naknade za US Payment Service (US Virtual Account) vise nema.
sunbeach kaže:Da li je bolje uzeti payoneer karticu preko neke firme kao sto su odesk,elance.adf.ly ili preko nekog referala!?
Igor Tomić kaže:Sto se tice troskova samo bih da dodam da je naknada za Payoneer Mastercard onima koji je naruce kao referali fiksna izmedju 20$ i 30$ godisnje (ne secam se tacno), a nije 1$ ili 3$ na mesecnom nivou.
Plus, onih 20$ godisnje naknade za US Payment Service (US Virtual Account) vise nema.
Taj deo mi je nejasan jer sestri sam napravio payoneer karticu preko adf.ly a sad bi sebi napravio pa ne znam da li da pravim preko njenog referal linka ili preko neke kompanije a to me zbunjuje 20$ ili 30$ godisnje ili 1$ ili 3$ mesecno,u cemu je razlika da li odma mora da se plati kada se ide preko referal linka godisnje 30$ plus 25$ aktivacija ili kada se ide preko npr.odesk-a placa se mesecno 1$ ili 3$ a ne godisnje koliko vidim preko referal linka je bolje na kratke staze jer se dobije 25$ i ispadne aktivacija dzabe ali onda naplacuju skuplje odrzavanje ili sta i u cemu je razlika!? Sta je povoljnije na duze staze!?
Kimi kaže:Mozes. Daj mu link za direct load i mail adresu i uplati ti direktno na karticu. Ceka se par dana dok pare legnu.
nickname-zg kaže:Kimi kaže:Mozes. Daj mu link za direct load i mail adresu i uplati ti direktno na karticu. Ceka se par dana dok pare legnu.
To može samo slučajno proći. Ručno odobravaju uplate i redovno poništavaju uplate koje su uplaćene sa kartice ili računa fizičke osoba koja nema isto ime kao ime na koje je account.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke