• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer kartica - pitanje

Kad je već payoneer tema,mogli ste napisat i na kojim mrežama radite a da imaju payoneer kao opciju isplate?

popu.st kaže:
Kad je već payoneer tema,mogli ste napisat i na kojim mrežama radite a da imaju payoneer kao opciju isplate?

Ja radim sa loadedcash.com - dating affiliate

15-tog stize prva isplata :drinking

btw vecina dating affiliate sajtova i cpa mreza podrzava payoneer kao nacin isplate

LeonMak kaže:
edolegenda kaže:
Poz Sretna Nova svima :D Mene zanima kol su troskovi odrzavanja racuna ove kartice, kol je provizija kad dizes novac na nasim bankomatima, dali drzava ima uvid u to kol imas novca i slicno ?????

3$ mjesečno ako malo koristiš karticu (0-3 transakcije), inače je 1$.
Za plaćanje u trgovinama ili online nema provizije, a za isplatu s bankomata uzmu 2,45$ a za provjeru stanja na bankomatu 0,9$.
Mislim da porezna nema nikakve šanse ;)

dali mi može itko reći ako na Payoneeru postoji kakav dnevni limit ili je moguće dizat neograničeno?:sigh

Back
Na vrh