• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer kartica - pitanje

goran89

Aktivni član
Tu od
31 Lis 2009
Imam jedno pitanje

Pocinjem da radim dating afiliate, imam neku metodu i polako sve pripremam za pocetak

odlucio sam se i da Payoneer bude nacin isplate.

Pre par nada sam se registrovao na jedan sajt ( u pitanju je cupid plc ) i preko njih narucio payoneer karticu, danas sam se cuo sa jednom kolegom i on mi preporucio drugu afiliate mrezu, a bas danas mi i payoneer poslao poruku da su odobrili karticu i da je ocekujem uskoro

mene sa zanima da li je to problem, posto sigurno necu raditi sa ovima preko kojih sam naracuo karticu ? i da li cu moci da koristim ovu karticu na ovoj drugoj mrezi ?

nadam se da ste razumeli sta hocu da pitam
pa eto, ako neko ima iskustva bio bih mu zahvalan na pomoci ;)

Mislim da prva uplata treba da ti bude sa mreze koja ti je izdala karticu.

Pa pitaj support te druge mreze hoce li ti isplacivati na tu karticu koju imas. Mislim da ces to tesko postici, ali nista te ne kosta da pitas.

ako ta druga mreza podrzava Payoneer nemas nikakvih problema ...

jfkcro kaže:
ako ta druga mreza podrzava Payoneer nemas nikakvih problema ...

podrzava
nadam se da nece biti problema
hvala puno

da ne otvaram novu temu. nadovezacu se ovde

koliko ste cekali na karticu ?

meni jos nije stigla, a poslali su mi mail da je odobrena tacno na dan kad sam otvorio ovu temu, znaci danas je 20 dan :sigh

malopre sam proverio podatke, sve je u redu

Ja također još čekam svoju karticu...sutra će biti mjesec dana da su je poslali

smra9 kaže:

mesec dana od ove poruke

Dear ??
Congratulations!
Your Prepaid debit MasterCard® card order has been approved!
Please note that it can take up to 10 business days to receive the Cupid Prepaid debit MasterCard card within the U.S. and up to 25 business days for delivery outside of the U.S.

ili si bas dobio mail kad je poslata ?

goran89 kaže:
smra9 kaže:

mesec dana od ove poruke

Dear ??
Congratulations!
Please note that it can take up to 10 business days to receive the Cupid Prepaid debit MasterCard card within the U.S. and up to 25 business days for delivery outside of the U.S.

ili si bas dobio mail kad je poslata ?

Ja sam karticu dobio za manje od mjesec dana, ali to je bilo prosle godine u 8 mjesecu.

Ali sad je vrijeme praznika, ima puno vise posiljaka, ne radnih dana tako da to malo duze traje.

Sacekajte jos nekih 7-10 dana i ako Vam ne stigne, onda im posaljite mail.

Petarcro kaže:
Zatražio 13.12. danas je stigla...

hm, a kad si dobio mail da je odobrena ? :sigh

meni je mail da je odobrena poslat 05.12, a evo jos uvek nije stigla

Monday, December 5, 2011 11:19 AM
Congratulations!

:busted:busted

Ne brini stici ce. Up to 25 business days for delivery outside of the U.S.

goran89 kaže:
hm, a kad si dobio mail da je odobrena ? :sigh

Odmah mi je došlo da je odobrena tj za sat vrmena.

james kaže:
Ne brini stici ce. Up to 25 business days for delivery outside of the U.S.

i to sto kazes
juce je bio 19 radni dan od kako su poslali mail ( ako sam dobro izracunao :taunt )

sto znaci da bi trebala doci do sledeceg ponedeljka-utorka ( 09-10 januar)

videcemo

:sigh

Poz Sretna Nova svima :D Mene zanima kol su troskovi odrzavanja racuna ove kartice, kol je provizija kad dizes novac na nasim bankomatima, dali drzava ima uvid u to kol imas novca i slicno ?????

edolegenda kaže:
Poz Sretna Nova svima :D Mene zanima kol su troskovi odrzavanja racuna ove kartice, kol je provizija kad dizes novac na nasim bankomatima, dali drzava ima uvid u to kol imas novca i slicno ?????

Mesecno odrzavanje je 3$, za proviziju i sl. nisam bas siguran

edolegenda kaže:

3$ mjesečno ako malo koristiš karticu (0-3 transakcije), inače je 1$.
Za plaćanje u trgovinama ili online nema provizije, a za isplatu s bankomata uzmu 2,45$ a za provjeru stanja na bankomatu 0,9$.
Mislim da porezna nema nikakve šanse ;)

Prilozi

• Pricing & Fees.pdf
    72.6 KB · Pregleda: 345
Payoneer kartica radi sa svim mrežama koje podržavaju ovaj način isplate. kartica bi ti trebala doć za oko 45 dana.

Stigla je danas :drinking:drinking

Sad "samo" treba raditi i zaraditi ;)

Back
Na vrh