• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

online zarada

dubl37

Novi član
Tu od
29 Kol 2013
Halo forumaši,
evo sam odlučio i ja na forum. Vjerojatno su zaineresirani za rulet već prošli more sistema, foruma..., ali nisu pronašli što su tražili - kao i ja, uostalom...
Želim o tome podijeliti razmišljanja, iskustva i znanja...
Na kraju - želim ponuditi i svoj sistem..., ali kad razvijemo temu...
O svemu naknadno... Javite se!

Aha..imas sistem koji sigurno dobija? :D Tesko da ces ovdje naci takve.. Svako se na svoj nacit trudi da zaradi nesto,ne vjerujem da ima neko kome je do bacanja tesko stecenog novca.. A i na ovu temu nema puno toga da se kaze,dugorocni dobitak na ruletu jednostavno nije moguc.. :)

Pa hajd eto da vidimo taj sistem. Može mali hint ?

Rulet.... to me podsjeća na jedan klip o sistemu za forex predviđanje... svi ti sistemi su "sigurni" a cilj svakoga je da navuče što više referala jer je na forex predviđanju nemoguće napraviti sistem. Zašto? Jer je i to rulet u kome se predviđa pad/rast cijena dionica u roku od 30sekundi...

Najbolji je sistem biti affiliate i prodavati ovcicama pricu o nepogresivom sistemu. Ja sam tako od pokera otisao na letovanje pre par godina.

DraganBr kaže:
Najbolji je sistem biti affiliate i prodavati ovcicama pricu o nepogresivom sistemu. Ja sam tako od pokera otisao na letovanje pre par godina.

Tako je ,to je najbolji sistem,affiliate za poker sajtove,kladionice itd.
Oni daju 5% od gubitka svakog clana kojeg dovedes,a vecina ljudi gubi pare na kladionici i ruletu,a na pokeru cini mi se imas procenat od generisanog rake-a dovedenih igraca.
U svakom slucaju dobar posao.

dubl37 kaže:
Halo forumaši,
evo sam odlučio i ja na forum. Vjerojatno su zaineresirani za rulet već prošli more sistema, foruma..., ali nisu pronašli što su tražili - kao i ja, uostalom...

Ne postoji sistem za rulet jer jednostavno svi ruleti su namesteni,bar ovi online.
A i ovi elektronski po kladionicama.

Pronašao sam se ovde, evo u par rečenica ću Vam dati iskustva nekih ljudi koji sam gledao kako dobijaju i kako gube.

Postoje 2 vrste ruleta kao što svi znate.

1. Elektronski
2. Živi rulet

Lično sam prestao da igram rulet, izgubio sam neke malo veće pare, ali i dan danas slavim dan kad sam ih izgubio.

Ukoliko želite da pobedite elektronski rulet moj savet vam je ne pokušavajte. Znači to je mašina kao i svaka druga može vam dati samo ako ima! Iz ličnog iskustva pare na ruletu sam uzeo samo ako je bio u minusu, znači ako je on trenutno mnogo u plusu znači da jede. Verujte mi isprobavao sam sisteme crno-crveno, samo jedan broj, kolone, par-nepar. ma nema šta nisam igrao.

Kao i u svakom poslu morate imati cilj, meni je bio cilj 50 evra od ruleta. Mislio sam da nije mnogo. Ulaganje mi je bilo 102.000 dinara. Skupljao sam pare mesecima. Mislio sam da je to nešto od čega ću se lako "obogatiti."

Način igre:
Ruka od 34.000 dinara (34 broja po 1000 dinara u broju) samo gubim na 2 broja, znači šanse da izgubim su mi 5.40%.
Prva ruka dobijam, druga ruka dobijam. Treća ruka gubim. U nadi da ću vratiti makar 10 hiljada i otići u drugi kazino, nastavljam da igram i zaredom gubim još 2 puta. Ostajem sa svega 2 hiljade dinara :) Mislio sam da ću ući u onaj rulet.

Kasnije delio iskustva sa prijateljima i rodbinom, čujem priču od strica koji je proveo život na tom ruletu.

Njegova misija 500 evra dnevno od ruleta. Čovek uzeo 50.000 evra na kamatu i otišao da igra kolone. Šanse da dobije 32.43%. Želeo je da igra samo treću kolonu, i to nekim sistemom koji nisam baš najbolje razumeo, nešto 50% svaki put veći od prošlog uloga, bla bla bla. Imao je uspešnih 4 dana zaredom i onda bum i za njega. 53 puta nije pala treća kolona. Izgubio je preko 65.000 evra, nešto tako.

SAVET:
NE IGRATI ELEKTRONSKI RULET OSIM AKO NIJE IZ ZABAVE!

E sad nešto o živom ruletu, ili ti igre protiv krupijea.

Krupije kao krupije, vremenom nauči da baca u sektor, retko koji zna u broj, ali u sektor nije teško. Barem po njihovim pričama. Kada igrate živi rulet tada stvarno igrate na sreću, možete dobiti abnormalne isplate a da ne mora imati "para" u ruletu.
Tu isprobavajte sisteme "crno-crveno","kolone","par-nepar","mali-veliki broj". Najbolji sistemi su po mom mišljenu su gde igrate pola-pola, ili ti preciznije 48.64%:51.36%.

Savet:
1.Morate cilj da imate koliko para želite da uzmete.
2.Koliko para ste spremni da izgubite.
3.Igrajte kada krupije zavrti (imate 4 sekunde)

Primer:
Uzeli ste crno crveno da igrate. Šanse sam rekao koje su da pobedite odnosno izgubite.

Početni ulog: 5eura
Sistem: Duplo dok ne dobijem, kada dobijem vraćam se na poćetni ulog.

Recimo uzeli ste da igrate boju koja padne. Vidite poslednji broj i igrate tu boju, ukoliko padne suprotna duplirate ulog na suprotnu boju i tako dok ne dobijete, kada dobijete ostanete na toj boji i vratite početni ulog. 10 pogodaka je čista zarada od 50 eura.

Da sad ne dosadjujem koliko ćete izgubiti ukoliko toliko i toliko puta ne dobijete boju, bla bla bla. Možete i sami da izračunate.

I nikako ne zaboravite da ne pokušavajte da pobedite elektronski rulet!

Srećno svakome ko proba.

Vanja Šćepanović kaže:
Pronašao sam se ovde, evo u par rečenica ću Vam dati iskustva nekih ljudi koji sam gledao kako dobijaju i kako gube.

1. Elektronski
2. Živi rulet

Lično sam prestao da igram rulet, izgubio sam neke malo veće pare, ali i dan danas slavim dan kad sam ih izgubio.

Ukoliko želite da pobedite elektronski rulet moj savet vam je ne pokušavajte. Znači to je mašina kao i svaka druga može vam dati samo ako ima! Iz ličnog iskustva pare na ruletu sam uzeo samo ako je bio u minusu, znači ako je on trenutno mnogo u plusu znači da jede. Verujte mi isprobavao sam sisteme crno-crveno, samo jedan broj, kolone, par-nepar. ma nema šta nisam igrao.

Kao i u svakom poslu morate imati cilj, meni je bio cilj 50 evra od ruleta. Mislio sam da nije mnogo. Ulaganje mi je bilo 102.000 dinara. Skupljao sam pare mesecima. Mislio sam da je to nešto od čega ću se lako "obogatiti."

Način igre:
Ruka od 34.000 dinara (34 broja po 1000 dinara u broju) samo gubim na 2 broja, znači šanse da izgubim su mi 5.40%.
Prva ruka dobijam, druga ruka dobijam. Treća ruka gubim. U nadi da ću vratiti makar 10 hiljada i otići u drugi kazino, nastavljam da igram i zaredom gubim još 2 puta. Ostajem sa svega 2 hiljade dinara :) Mislio sam da ću ući u onaj rulet.

Kasnije delio iskustva sa prijateljima i rodbinom, čujem priču od strica koji je proveo život na tom ruletu.

Njegova misija 500 evra dnevno od ruleta. Čovek uzeo 50.000 evra na kamatu i otišao da igra kolone. Šanse da dobije 32.43%. Želeo je da igra samo treću kolonu, i to nekim sistemom koji nisam baš najbolje razumeo, nešto 50% svaki put veći od prošlog uloga, bla bla bla. Imao je uspešnih 4 dana zaredom i onda bum i za njega. 53 puta nije pala treća kolona. Izgubio je preko 65.000 evra, nešto tako.

SAVET:

Krupije kao krupije, vremenom nauči da baca u sektor, retko koji zna u broj, ali u sektor nije teško. Barem po njihovim pričama. Kada igrate živi rulet tada stvarno igrate na sreću, možete dobiti abnormalne isplate a da ne mora imati "para" u ruletu.
Tu isprobavajte sisteme "crno-crveno","kolone","par-nepar","mali-veliki broj". Najbolji sistemi su po mom mišljenu su gde igrate pola-pola, ili ti preciznije 48.64%:51.36%.

Savet:

Primer:
Uzeli ste crno crveno da igrate. Šanse sam rekao koje su da pobedite odnosno izgubite.

Recimo uzeli ste da igrate boju koja padne. Vidite poslednji broj i igrate tu boju, ukoliko padne suprotna duplirate ulog na suprotnu boju i tako dok ne dobijete, kada dobijete ostanete na toj boji i vratite početni ulog. 10 pogodaka je čista zarada od 50 eura.

Da sad ne dosadjujem koliko ćete izgubiti ukoliko toliko i toliko puta ne dobijete boju, bla bla bla. Možete i sami da izračunate.

Srećno svakome ko proba.

Halo Vanja,
sve ovo što si napisao stoji..., samo navedeni primjeri su za poznavatelje ruleta obični početnički promašaji.
Prvo: Nije moguće dugoročno pobijeđivati elektronski rulet. Pa, igra se protiv stroja - odnosno softvera...

Drugo: Svi sistemi (dostupni na netu), koji imaju pozitivnu progresiju (na izgubljenu ruku povečavati ulog) ne mogu funkcionirati iz dva razloga: Ograničenje uloga na stolu, odnosno ograničene mogućnosti onoga tko igra..., jer uvijek dolaze serije od 10 ili više promašaja i to svakih prosječnih stotinjak bacanja. Znači, moguće je biti u nekakvom plusu, a onda dođe takva serija i - gotovo...

Treće: Ruletski stol je po meni nepobjediv - obična matematika - u minusu si cca 3%...

Zar misliš da su na internetu dostupni i besplatni sistemi oni koji na veliki broj odigranih ruku sigurno dobivaju? Pa te sisteme upravo i nude kockarnice...
Znači, nudim ti besplatam sistem kojim ćeš mi uzeti lovu!!!

Jednostavno pitanje: Koliko košta sistem koji donosi dobit , recimo preko 500 € dnevno?
Prema onome što se nudi na netu - par stotina dolara ili slično...
Pa, tko bi normalan mogući mjesečni dobitak od 15000€ prodao za par stotina???
Možda ima i takvih, ali ne vjerujem baš u to...
E, tu leži i moj problem... Što sa sistemom koji dobija???

draganukacek kaže:
DraganBr kaže:

Tako je ,to je najbolji sistem,affiliate za poker sajtove,kladionice itd.
Oni daju 5% od gubitka svakog clana kojeg dovedes,a vecina ljudi gubi pare na kladionici i ruletu,a na pokeru cini mi se imas procenat od generisanog rake-a dovedenih igraca.
U svakom slucaju dobar posao.

dubl37 kaže:
Halo forumaši,

Ne postoji sistem za rulet jer jednostavno svi ruleti su namesteni,bar ovi online.
A i ovi elektronski po kladionicama.

Slažem se za elektronske rulete. Međutim, gdje baca čovjek- ne može biti namješten, osim ako ima grešku (namjernu ili nenamjernu), npr. ne stoji ravno, oštećena staza ili dijamanti i sl..., a priča da krupije može bacati približno gdje želi je obična glupost.
Zamisli krupjea koji to može, a da to nije iskoristio u suradnji s nekim?!?

Vidim da je krenula prica pa da se ukljucim malo. Kod igranja crno/crveno vec ima nekakav sistem koji je popularan na netu. Svi znate da je to dupliranje uloga. Iz par razloga naravno da ne radi posao. Evo prvo su gore rekli ogranicenje uloga. Vidim da pominjete i nekakve procente,citao da sam i da su ljudi pisali da ako 5x zaredom padne crno sanse da je sledeci put crveno su preko 90%,to je apsolutna laz. Kuca je uvjek u prednosti. Ako igrate americki rulet onda ima vecu prednost jer imaju 2 nule. Evropski ima samo jednu,dok francuska nula vraca pola uloga. Samim tim kuca uvjek ima prednost. Ako se kuglica zaustavi 10x na crno sanse da ce i 11 put su 50/50. Sto se krupijea tice,da li moze da baci ili ne, u to necu da ulazim, ali preporucujem da ne igrate sa njim 1 na 1.. Ljudi moji,manite se toga,bilo je i prije nas pametnih ljudi koji su pokusavali da provale to,bice sigurno i posle nas. No,cinjenica je da je Las Vegas izgradjen na pustinji. A vi pogadjajte od cijih para.. Ako vec morate,igrajte kladionicu,poker..tu ako imate znanje mozete ga unovciti,manite se ruleta i slot masina :)

Kimi kaže:
Vidim da je krenula prica pa da se ukljucim malo. Kod igranja crno/crveno vec ima nekakav sistem koji je popularan na netu. Svi znate da je to dupliranje uloga. Iz par razloga naravno da ne radi posao. Evo prvo su gore rekli ogranicenje uloga. Vidim da pominjete i nekakve procente,citao da sam i da su ljudi pisali da ako 5x zaredom padne crno sanse da je sledeci put crveno su preko 90%,to je apsolutna laz. Kuca je uvjek u prednosti. Ako igrate americki rulet onda ima vecu prednost jer imaju 2 nule. Evropski ima samo jednu,dok francuska nula vraca pola uloga. Samim tim kuca uvjek ima prednost. Ako se kuglica zaustavi 10x na crno sanse da ce i 11 put su 50/50. Sto se krupijea tice,da li moze da baci ili ne, u to necu da ulazim, ali preporucujem da ne igrate sa njim 1 na 1.. Ljudi moji,manite se toga,bilo je i prije nas pametnih ljudi koji su pokusavali da provale to,bice sigurno i posle nas. No,cinjenica je da je Las Vegas izgradjen na pustinji. A vi pogadjajte od cijih para.. Ako vec morate,igrajte kladionicu,poker..tu ako imate znanje mozete ga unovciti,manite se ruleta i slot masina :)

Ma, znaš što je problem?
Eto, spominješ neki neuspješan sistem..., ali tvoje znanje o ruletu je, bez uvrede, vrlo slabo ili nikakvo.
Uspoređivanje slot mašina i live ruleta je stvarno miješanje krušaka i jabuka. Boriti se protiv stroja ne ide...
Međutim, spomenuo si poker... Pa, naravno da profesionalci znanjem i iskustvom žive od igranja. Oni imaju sreće sa kartama? Ili znanje?
Čuo si za profesionalne igrače ruleta? Oni žive od ruleta jer imaju sreće?
Ili je nešto drugo u pitanju?
Znanje i skustvo.
Vjeruj da znam o čemu pričam. Opekao sam se i ja svojedobno na razno raznim sistemima...
Bio 15-tak dana za redom u plusu od 500-1500E dnevno nekim svojim sistemom koji je takodjer imao grešku... U slijedećih sam nekoliko dana sve to izgubio... Mogu ti to i dokumentirati.
Dugo sam vremena tražio rješenje, odigrao tisuće ruku...i - bingo!!!
Cijelo mi je vrijeme rješenje bilo pred nosom, samo ga nisam vidio...
Sada stvari stoje drugačije, a i to ti mogu dokumentirati, ako te uopće zanima...

Što se tiče sistema koji si spomenuo; Na kolu ruleta svako drugo polje je crno/crveno.
Bili se ti kladio da neće "pasti" 10 puta za redom svako drugo, ili da će ono jedanaesto biti pravo? Ja ne bih.
Znaš li npr., ako pogledaš kolo ruleta kao sat da su svi mali crni od 12-6 sati, a da su tu i samo svi crveni veliki, i obrnuto na drugoj strani?
Rulet stol ne možeš pobijediti! Raspored na stolu je upavo ono što ljude navodi na pogreške...
Spominjao si postotke prednosti kuće. Upravo i jest cilj igrom anulirati njihovu matematičku prednost... Ja ne mogu igrom od uloženih 1000 nečega stvoriti 2000. Moja prednost se vrti na nekih 104% uloženog u prosjeku. Možda ti ne zvuči puno, ali to je stvarno puuno.

Rulet kolo možeš, a ja znam i kako.

Ok,moje znanje je nikakvo a ti ako vec znas kako sta onda radis na forumu? Zar ti nije pametnije da okreces tocak..svaki krug donosi novac.. Da si bas tako dobar u prvom postu bi podijelio taj sistem pa ko oce neka pokusa. Ali ne,ti znas kako i sta sad? Cekas da se neko javi pa da mu sibnes ref linkove kako bi dobio neku paru od njegove uplate ili bi ipak da za 50-tak eurica prodas nesto sto donosi milione? :D Uopste mi nisi jasan.. Mene licno ne zanima da dokumentujes bilo sta,ali zbog ostalih mozes postaviti,mozda ce nekoga da zanima,uostalom,ako nisi mislio da podijelis to sa svima,sto si onda otvorio temu?

dubl37 kaže:
Vanja Šćepanović kaže:

1. Elektronski
2. Živi rulet

Način igre:

SAVET:

Savet:

Primer:

Srećno svakome ko proba.

Halo Vanja,
sve ovo što si napisao stoji..., samo navedeni primjeri su za poznavatelje ruleta obični početnički promašaji.
Prvo: Nije moguće dugoročno pobijeđivati elektronski rulet. Pa, igra se protiv stroja - odnosno softvera...

Drugo: Svi sistemi (dostupni na netu), koji imaju pozitivnu progresiju (na izgubljenu ruku povečavati ulog) ne mogu funkcionirati iz dva razloga: Ograničenje uloga na stolu, odnosno ograničene mogućnosti onoga tko igra..., jer uvijek dolaze serije od 10 ili više promašaja i to svakih prosječnih stotinjak bacanja. Znači, moguće je biti u nekakvom plusu, a onda dođe takva serija i - gotovo...

Treće: Ruletski stol je po meni nepobjediv - obična matematika - u minusu si cca 3%...

Zar misliš da su na internetu dostupni i besplatni sistemi oni koji na veliki broj odigranih ruku sigurno dobivaju? Pa te sisteme upravo i nude kockarnice...
Znači, nudim ti besplatam sistem kojim ćeš mi uzeti lovu!!!

Jednostavno pitanje: Koliko košta sistem koji donosi dobit , recimo preko 500 € dnevno?
Prema onome što se nudi na netu - par stotina dolara ili slično...
Pa, tko bi normalan mogući mjesečni dobitak od 15000€ prodao za par stotina???
Možda ima i takvih, ali ne vjerujem baš u to...
E, tu leži i moj problem... Što sa sistemom koji dobija???

dubl37 kaže:
Kimi kaže:

Ma, znaš što je problem?
Eto, spominješ neki neuspješan sistem..., ali tvoje znanje o ruletu je, bez uvrede, vrlo slabo ili nikakvo.
Uspoređivanje slot mašina i live ruleta je stvarno miješanje krušaka i jabuka. Boriti se protiv stroja ne ide...
Međutim, spomenuo si poker... Pa, naravno da profesionalci znanjem i iskustvom žive od igranja. Oni imaju sreće sa kartama? Ili znanje?
Čuo si za profesionalne igrače ruleta? Oni žive od ruleta jer imaju sreće?
Ili je nešto drugo u pitanju?
Znanje i skustvo.
Vjeruj da znam o čemu pričam. Opekao sam se i ja svojedobno na razno raznim sistemima...
Bio 15-tak dana za redom u plusu od 500-1500E dnevno nekim svojim sistemom koji je takodjer imao grešku... U slijedećih sam nekoliko dana sve to izgubio... Mogu ti to i dokumentirati.
Dugo sam vremena tražio rješenje, odigrao tisuće ruku...i - bingo!!!
Cijelo mi je vrijeme rješenje bilo pred nosom, samo ga nisam vidio...
Sada stvari stoje drugačije, a i to ti mogu dokumentirati, ako te uopće zanima...

Što se tiče sistema koji si spomenuo; Na kolu ruleta svako drugo polje je crno/crveno.
Bili se ti kladio da neće "pasti" 10 puta za redom svako drugo, ili da će ono jedanaesto biti pravo? Ja ne bih.
Znaš li npr., ako pogledaš kolo ruleta kao sat da su svi mali crni od 12-6 sati, a da su tu i samo svi crveni veliki, i obrnuto na drugoj strani?
Rulet stol ne možeš pobijediti! Raspored na stolu je upavo ono što ljude navodi na pogreške...
Spominjao si postotke prednosti kuće. Upravo i jest cilj igrom anulirati njihovu matematičku prednost... Ja ne mogu igrom od uloženih 1000 nečega stvoriti 2000. Moja prednost se vrti na nekih 104% uloženog u prosjeku. Možda ti ne zvuči puno, ali to je stvarno puuno.

Rulet kolo možeš, a ja znam i kako.

NE postoji sistem za rulete(elektronske,online rulete na kaldionicama,kao ni za one gde je krupije jer imaju ili dijamant ili magnet ili vazduh ili nesto trece).
Tvoj sistem bi radio da je tu sve regularno,da nije namesteno,a ovako nema sanse da radi.

[attachment=556]
Kimi kaže:
Ok,moje znanje je nikakvo a ti ako vec znas kako sta onda radis na forumu? Zar ti nije pametnije da okreces tocak..svaki krug donosi novac.. Da si bas tako dobar u prvom postu bi podijelio taj sistem pa ko oce neka pokusa. Ali ne,ti znas kako i sta sad? Cekas da se neko javi pa da mu sibnes ref linkove kako bi dobio neku paru od njegove uplate ili bi ipak da za 50-tak eurica prodas nesto sto donosi milione? :D Uopste mi nisi jasan.. Mene licno ne zanima da dokumentujes bilo sta,ali zbog ostalih mozes postaviti,mozda ce nekoga da zanima,uostalom,ako nisi mislio da podijelis to sa svima,sto si onda otvorio temu?

Eto, napravio sam pauzu..., kao da si znao[attachment=556]
Naravno, reći ćeš da je montaža...

dubl37 kaže:
Kimi kaže:

Eto, napravio sam pauzu..., kao da si znao
Naravno, reći ćeš da je montaža...

Mene ne zanima 50€.
Nego, reci ti meni: Šta bi napravio sa sistemom koji donosi veliku zaradu?
Ako prodaš nekome za ne znam koji iznos, tko će ga spriječiti da preproda...
Pa, proširio bi se neslućenom brzinom.
I, kakva korist? Kuće bi brzo reagirale da to spriječe na neki način...
Zato i trebam pomoć... Šta uraditi?!?

Prilozi

• print screen1.jpg
    print screen1.jpg
    51.6 KB · Pregleda: 5,747
dubl37 kaže:
Mene ne zanima 50€.
Nego, reci ti meni: Šta bi napravio sa sistemom koji donosi veliku zaradu?
Ako prodaš nekome za ne znam koji iznos, tko će ga spriječiti da preproda...
Pa, proširio bi se neslućenom brzinom.
I, kakva korist? Kuće bi brzo reagirale da to spriječe na neki način...
Zato i trebam pomoć... Šta uraditi?!?

Nastaviti dalje igrati sa sistemom koji ti donosi novce i držati ga za sebe?

hahahaaa...pa jeli moguce da me to pitas? :D Igraj,zaradjuj i uzivaj u tome.. Vjeruj mi da je meni drago da neko moze nesto da izvuce od kockarnice,nebitno koliki su iznosi u pitanju a ovu sliku necu komentarisati jer se zaista ne vidi nista..ovakvih "dokaza" imas na netu koliko oces.. Elem, zasto imas potrebu da prodajes nesto sto ti donosi veliki novac? Zamisli,ja zaradim milion i dodjem da pitam ljude sto cu sa parama..:D

Mi smo ti svi tu da ti pomognemo, a ponajviše ja. Ako imaš viška novca, samo javi, primam MB, PP, bank transfer, nije problem.

Kimi kaže:
hahahaaa...pa jeli moguce da me to pitas? :D Igraj,zaradjuj i uzivaj u tome.. Vjeruj mi da je meni drago da neko moze nesto da izvuce od kockarnice,nebitno koliki su iznosi u pitanju a ovu sliku necu komentarisati jer se zaista ne vidi nista..ovakvih "dokaza" imas na netu koliko oces.. Elem, zasto imas potrebu da prodajes nesto sto ti donosi veliki novac? Zamisli,ja zaradim milion i dodjem da pitam ljude sto cu sa parama..:D
A, povečaj malo... Vidi se da je odigrano u zadnjih sat ukupno 2.755,50, a dobitak ukupno 3.015,00, što znači da sam u plusu nekih 260€... Pošto sam "print screen" vidi se i datum i vrijeme, dakle danas u 18 sati... Inače, to je bio malo bolji sat... Vrti se na nekih 120-150...

Prvo, još sam dosta daleko od miliona, ali se , naravno, nadam dobrom zdravlju...
Pitaš zašto? Pa, čovječe, otkrio sam nešto što je vrlo. vrlo rijetko...
I šta sad s tim? Što kada bih dao npr. tebi da igraš i da tražim 20% od zarade?
Naizgled, poštena ponuda, ali tko mi garantira da me nećeš preveslati i što je još gore preprodavati ili dijeliti okolo? A ne postoji način da te kontroliram.
Vjeruj, vražja su to posla...Pa, sin mi je punoljetan, a ne dam mu ni blizu...
Nadao sam se nekim prijedlozima, savjetima i sl...

Evo ti savjet, napravi novi account gdje god da to igraš, kak god da to igraš i onda pomoću virualnih mašina i VPN-a (neki premium), igraj pod novim accountom. Ovisno o kompu i kako god da se to igra, možeš terat nekoliko igara odjednom. Googlaj VirtualBox i onda VPN, ako nisi upoznat sa time. Nadam se da ne krišim neka pravila foruma...ako kršim, moje isprike....

Ma taj sistem , tj reklamu za sistem mozete videti na FB oglasima. Vrtelo se zadnjih par meseci , ne mogu se setiti kako se stranica zove.
Uglavnom postoji granica dokle igras , ne smes biti proklet , inace brzo ces ostati bez novca.

Uplatis 200e na racun.
Pocinje se sa ulogom 1 ili 2 , pa duplas. E sad nikad ne ides dalje od uloga 8 ili 16 , jer sve iznad toga je kao preveliki rizik i kao do te mere nisi proklet za novac. Ko ce jos danas od nas da ulozi 50e na jedno kladjenje i padnes a onda da ulazes dalje vece novce kako bi vratio izgubljeno i nedaj Boze da opet izgubis hehe.

Tako je nesto bilo to objasnjenje. Ja sam igrao free rulet tako cisto iz zabave i potrebni su sati da se dodje do svote od 100e (fiktivnih) hehe

Back
Na vrh