Pronašao sam se ovde, evo u par rečenica ću Vam dati iskustva nekih ljudi koji sam gledao kako dobijaju i kako gube.
Postoje 2 vrste ruleta kao što svi znate.
1. Elektronski
2. Živi rulet
Lično sam prestao da igram rulet, izgubio sam neke malo veće pare, ali i dan danas slavim dan kad sam ih izgubio.
Ukoliko želite da pobedite elektronski rulet moj savet vam je ne pokušavajte. Znači to je mašina kao i svaka druga može vam dati samo ako ima! Iz ličnog iskustva pare na ruletu sam uzeo samo ako je bio u minusu, znači ako je on trenutno mnogo u plusu znači da jede. Verujte mi isprobavao sam sisteme crno-crveno, samo jedan broj, kolone, par-nepar. ma nema šta nisam igrao.
Kao i u svakom poslu morate imati cilj, meni je bio cilj 50 evra od ruleta. Mislio sam da nije mnogo. Ulaganje mi je bilo 102.000 dinara. Skupljao sam pare mesecima. Mislio sam da je to nešto od čega ću se lako "obogatiti."
Način igre:
Ruka od 34.000 dinara (34 broja po 1000 dinara u broju) samo gubim na 2 broja, znači šanse da izgubim su mi 5.40%.
Prva ruka dobijam, druga ruka dobijam. Treća ruka gubim. U nadi da ću vratiti makar 10 hiljada i otići u drugi kazino, nastavljam da igram i zaredom gubim još 2 puta. Ostajem sa svega 2 hiljade dinara

Mislio sam da ću ući u onaj rulet.
Kasnije delio iskustva sa prijateljima i rodbinom, čujem priču od strica koji je proveo život na tom ruletu.
Njegova misija 500 evra dnevno od ruleta. Čovek uzeo 50.000 evra na kamatu i otišao da igra kolone. Šanse da dobije 32.43%. Želeo je da igra samo treću kolonu, i to nekim sistemom koji nisam baš najbolje razumeo, nešto 50% svaki put veći od prošlog uloga, bla bla bla. Imao je uspešnih 4 dana zaredom i onda bum i za njega. 53 puta nije pala treća kolona. Izgubio je preko 65.000 evra, nešto tako.
SAVET:
NE IGRATI ELEKTRONSKI RULET OSIM AKO NIJE IZ ZABAVE!
E sad nešto o živom ruletu, ili ti igre protiv krupijea.
Krupije kao krupije, vremenom nauči da baca u sektor, retko koji zna u broj, ali u sektor nije teško. Barem po njihovim pričama. Kada igrate živi rulet tada stvarno igrate na sreću, možete dobiti abnormalne isplate a da ne mora imati "para" u ruletu.
Tu isprobavajte sisteme "crno-crveno","kolone","par-nepar","mali-veliki broj". Najbolji sistemi su po mom mišljenu su gde igrate pola-pola, ili ti preciznije 48.64%:51.36%.
Savet:
1.Morate cilj da imate koliko para želite da uzmete.
2.Koliko para ste spremni da izgubite.
3.Igrajte kada krupije zavrti (imate 4 sekunde)
Primer:
Uzeli ste crno crveno da igrate. Šanse sam rekao koje su da pobedite odnosno izgubite.
Početni ulog: 5eura
Sistem: Duplo dok ne dobijem, kada dobijem vraćam se na poćetni ulog.
Recimo uzeli ste da igrate boju koja padne. Vidite poslednji broj i igrate tu boju, ukoliko padne suprotna duplirate ulog na suprotnu boju i tako dok ne dobijete, kada dobijete ostanete na toj boji i vratite početni ulog. 10 pogodaka je čista zarada od 50 eura.
Da sad ne dosadjujem koliko ćete izgubiti ukoliko toliko i toliko puta ne dobijete boju, bla bla bla. Možete i sami da izračunate.
I nikako ne zaboravite da ne pokušavajte da pobedite elektronski rulet!
Srećno svakome ko proba.