• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ode ePassporte!

Jel dobio ko kakvu obavjest, mail ili tako nesto vezano za pare na walletu? Pise da bi do danas trebali svima odgovoriti na mailove, al kod mene nema nista.

Niti meni nema odgovora.

Ja sam se vec pomirio da te novce necu dobit ili cu se namucit da ih dobijem.Morali su ipak i za sebe nesto uzet...

nema odgovora ni meni... :(

pomirite se da je lova s walleta vjerojatno propala

ljudi jel tko došao do novaca s walleta tj. uopće dobio odgovor na mail od ePassportea?

Ja nisam. Imao sam u walletu $41.90. Povezaos am moju MasterCard i povlačio novac na nju. Da sam znao šta se sprema povukao bih novac par dana ranije, ali...
Pisao sam im emailove i tražio da mi novac uplate na karticu ali ali mi niko nije odgovorio.

"If you have less than $50 on your account, please send ONE email to
wirerequest@epassporte.com with "LESS THAN $50 IN MY ACCOUNT" in the
Subject line of the email. This will expedite the process of finding a
way to get your funds to you."

A ako imate više, ispunite zahtjev za wire transver i čekajte, ali se ja baš previše ne nadam tim $$, mada bi dobro došli. :drinking

Poslali su mi mail prije 2 tjedna.

Hello,

You can now upload your wire request and required documentation directly
onto the website. ePassporte has received thousands of emails requesting
wire payment of funds. Processing emails is taking a huge amount of time,
as ePassporte has gotten, in some cases, dozens of emails from an account
holder requesting the same wire. In many other cases, the wire requests
are fraudulent.

To facilitate processing a wire to you, please log onto your ePassporte
Account and follow the directions to input your wire request and to upload
any needed documentation. This will speed up the process by which we can
make the wire payment to you.

If you have less than $50 on your account, please send ONE email to
wirerequest@epassporte.com with "LESS THAN $50 IN MY ACCOUNT" in the
Subject line of the email. This will expedite the process of finding a
way to get your funds to you.

ePassporte Wire Team

Tražio sam po netu i izgleda da je to automatizovani mail koji su slali svima.

ja nisam ništa dobila na mail, nikakav odgovor, poslala sam im ih sve zajedno 5, prvi još prije mjesec i pol tj. čim se ePassporte srušio

i nije mi jasno, na koju foru ukoliko nemamo prethodno registriranu karticu će oni nama koji imamo manje od 50$ isplatiti te novce kad je jedina opcija bank wire transfer

možda čekom?

mrzim ePassporte, prvu zaradu općenito koju sam ostvarila oni mi pojedu :mad

Kad su ukinuli Visa kredite kartice pričalo se da će problem uskoro biti rešen. Ja sam za svaki slučaj povezao svoju kreditnu karticu i jednom povukao novac, a onda su zatvorili sajt.

Očigledno da mi te novce nećemo videti. Da su hteli da nas puste da povučemo novac ne bi ukidali sajt već bi ljude pustili da izaberu neku od postojeći opcija u tom trenutku (wire ili kreditna kartica). Isto tako mogli su nas barem upozoriti par dana unapred, pa bi se većina snašla. Ovo je jednostavno bila milionska pljačka.

Back
Na vrh