• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ode ePassporte!

dali je netko našao kakvu alternativu Epas-u
dakle da možemo dobiti neku karticu od njih i da je možemo koristiti na balkanu (ili bar hrv)?

Meni su danas verificirali moju debitnu visu od PBZa, odma sam zatražio isplatu. Javim kad (ako :D ) lova sjedne. :)

r005w3lt kaže:
dali je netko našao kakvu alternativu Epas-u
dakle da možemo dobiti neku karticu od njih i da je možemo koristiti na balkanu (ili bar hrv)?

nemoraš tražiti drugi način, samo dodaj svoju debitnu karticu ukoliko je imaš i verificiraj je na ePassportu i tako ćeš podizati novce, čak je ovo i bolja opcija jer zapravo štediš 35$ koliko bi te koštala nova Visa od ePassporta, jedino sačekaj da ti se skupio određena svota jer ti je provizija 5$ za isplatu do 500$

To All SKNANB Visa Prepaid Cardholders

As previously advised, SKNANB has been working diligently on the necessary efforts to restore prepaid cardholders' ability to access their Visa card funds.

Subject to slight adjustment, it is expected that from Wednesday, October 6th, the overwhelming majority of cardholders will be able to access the funds on their Visa Card using their existing card, without providing SKNANB further information. A small percentage of cardholders will be asked to provide certain confirming information. SKNANB prepaid cardholders can expect further communication from us on October 4th in this regard.

If you have any questions or concerns regarding your SKNANB prepaid card, please contact SKNANB at vcprepaid@sknanb.com. In addition, cardholders can call +1-869-466-9733 to contact the cardholder services centre between the hours of 8am and 4pm Atlantic Standard Time. Please note, the call volume could be quite large, as such, there may be extended wait times.

We understand the inconvenience and SKNANB thanks you for your continued patience.

St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank Limited

bkmiki kaže:
To All SKNANB Visa Prepaid Cardholders

As previously advised, SKNANB has been working diligently on the necessary efforts to restore prepaid cardholders' ability to access their Visa card funds.

Subject to slight adjustment, it is expected that from Wednesday, October 6th, the overwhelming majority of cardholders will be able to access the funds on their Visa Card using their existing card, without providing SKNANB further information. A small percentage of cardholders will be asked to provide certain confirming information. SKNANB prepaid cardholders can expect further communication from us on October 4th in this regard.

If you have any questions or concerns regarding your SKNANB prepaid card, please contact SKNANB at vcprepaid@sknanb.com. In addition, cardholders can call +1-869-466-9733 to contact the cardholder services centre between the hours of 8am and 4pm Atlantic Standard Time. Please note, the call volume could be quite large, as such, there may be extended wait times.

We understand the inconvenience and SKNANB thanks you for your continued patience.

St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank Limited

Nadam se tome.

Ako sam dobro razumio od 6.10 ce se moc podici novac s kartice? - ako je tako onda su oni u nesto manje od tjedan dana sredili ono oko cega nas je epassporte natezo gotovo 3 tjedna...

Jedini je problem sto vise necemo primat novac na tu karticu nego moramo dodat svoje kartice na epassporte kako bi dalje primali novac...

Update

Dear ePassporte Account Holders,

It is with great regret we inform you that ePassporte must close its doors due to a lack of revenue and circumstances beyond our control.

Effective immediately, the call center, ePassporte's sales and marketing team and risk management staff will no longer be available. A small group will remain to organize wallet requests and help disburse funds. On the ePassporte website, in the near future, wallet holders will be provided further information on what is needed to obtain your funds. This will mainly be a process to protect wallet holder funds from fraud. We expect this will be a simplified process, and as we receive the necessary information, our small remaining staff will process requests as quickly as they can. Please direct your wallet questions, concerns and requests to walletrequest@ePassporte.com.

For those of you with funds on your Visa Accounts, we are informed that St. Kitts Bank is working on a plan to provide everyone with full access to their funds through their Visa Electron Cards or by bank wire transfers and will inform you accordingly.

We appreciate your support for the ePassporte program over the past 7 years and deeply regret we must close our doors at this difficult time.

Sincerely,

ePassporte.com

Šteta. Preko 5 godina radim sa njima, mnogo su mi posla završavali. A sad odoše tek tako...

A ja sam tek krenuo da radim sa njima.... I bio odusevljen kako to sve savrseno radi...i tek tako nestase i oni..

Taman dodam svoju karticu gore,prode 7 radnih dana sto znaci da u roku 10 dana bi vjerojatno vec podigao novce i puf...

Hoceli barem odobrit dodavanja svojih kartica i podizanja trenutnog novca sa walleta?

Znači, možemo zaboraviti ono na visi, ali jel bar možemo isplatiti ono sa walleta? Kroz koji dan bi trebao dobiti neke pare.

djetlic kaže:
Znači, možemo zaboraviti ono na visi, ali jel bar možemo isplatiti ono sa walleta? Kroz koji dan bi trebao dobiti neke pare.

sumnjam da bi oni tek tako ljudima uzeli sve što su imali na Visi, pa mislim da bi se susreli s mnogobrojnim tužbama

nego djetliću, kad si im slao bankovni izvadak u svrhu verifikacije, jel ti na njemu pisao broj debitne kartice? jer meni u izvatku što mi pbz šalje ne stoji broj debitne kartice, nego samo broj računa tj. IBAN

poslala sam im svejedno, nadam se da će mi verificirati pa da mogu povuć novce :stars

Nije broj kartice, ali je pisao broj računa (on isto piše na kartici), pa po tome vide da je to to.

Da imam siguran nacin kako ubuduce vadit novac sa upload sajtova nebi ni sekunde pomisljo o novcima koji su mi gore zapeli ...

Pada li na pamet nekome neka alternativa?

djetlic kaže:
Nije broj kartice, ali je pisao broj računa (on isto piše na kartici), pa po tome vide da je to to.

a ja se nadam da će proći i broj računa, iako striktno stoji tamo navedeno da mora pisati card number valjda su sposobni povezat

dinkO14 kaže:
Da imam siguran nacin kako ubuduce vadit novac sa upload sajtova nebi ni sekunde pomisljo o novcima koji su mi gore zapeli ...

Pada li na pamet nekome neka alternativa?

pa upload siteovi će i dalje tebi plaćati na ePassporte zarađeni novac jer i bez vise uvijek možeš podići te novce s ePassporta putem bank wire transfera samo što je provizija dosta velika pa se to isplati raditi jedino kad ti se skupi malo veći iznos ;)

Pokusao sam da udjem na sajt kako bi podigao novac sa walleta ali prikazalo mi je samo poruku o zatvaranju, i nisam mogao pristupiti svom acc-u?

Nije valjda da se vec zatvorio i da je novac propao!?

djetlic kaže:
Antonela, neznam jel si pročitala obavjest, epass se zatvara.

da, pročitala sam, katastrofa :(

i šta sad, tamo su napisali oproštajno pismo, u acc se nemože ući, moja kartica nije verificiriana, a i da je opet ništa ne znači, jedina opcija koja SVIMA ostaje je da novac s walleta povuče putem bank wire transfera

ako sam u pravu molim neka netko potvrdi... :busted

Back
Na vrh