Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jokara25 kaže:Pa da, nista konkretno jos uvek, jedino sto stalno ponavljaju kako su nasi novci na sigurnom, bla bla. Ma dobro, ja i nemam nesto mnogo novca zamrznuto, al svakako da zelim da se ovo okonca na najbolji moguci nacin.
IMPORTANT MESSAGE REGARDING YOUR EPASSPORTE ACCOUNT
Dear ePassporte Account Holders,
St. Kitts Nevis Anguilla National Bank, without our prior knowledge, has turned off the ability for ePassporte to access or display Account Holders' Visa Card balances. This means that when you login to your ePassporte Account, you will only be able to see your Wallet balance. As a consequence, inquiries regarding your Visa Card balance must be directed to St. Kitts Nevis Anguilla National Bank. St Kitts Bank is responsible for all funds on Visa Cards. Their contact information is as follows:
St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank Ltd.
Central Street,
P.O. Box 343
Basseterre, St. Kitts, West Indies
Tel: (869) 465-2204 Mon - Thurs: 8 a.m. - 2 p.m. Fri: 8 a.m. - 4 p.m.
Fax: (869) 465-1050
Email: webmaster@sknanb.com
ePassporte will continue to provide support with regard to the funds in your Wallet. We kindly ask for your patience as we must verify Accounts and balances manually.
Thank You,
ePassporte Account Holder Services
Antonela kaže:jokara25 kaže:Pa da, nista konkretno jos uvek, jedino sto stalno ponavljaju kako su nasi novci na sigurnom, bla bla. Ma dobro, ja i nemam nesto mnogo novca zamrznuto, al svakako da zelim da se ovo okonca na najbolji moguci nacin.
nemam ni ja, ali prvih mukotrpnih 15$ mi treba biti isplaćeno ovaj petak s filesonica na Epassporte i sad neznam kako i kamo će sve to završiti (jel u walletu ili nekom drugom folderu na epassu) pošto više nema virtualne vise?
Antonela kaže:Antonela kaže:jokara25 kaže:Pa da, nista konkretno jos uvek, jedino sto stalno ponavljaju kako su nasi novci na sigurnom, bla bla. Ma dobro, ja i nemam nesto mnogo novca zamrznuto, al svakako da zelim da se ovo okonca na najbolji moguci nacin.
nemam ni ja, ali prvih mukotrpnih 15$ mi treba biti isplaćeno ovaj petak s filesonica na Epassporte i sad neznam kako i kamo će sve to završiti (jel u walletu ili nekom drugom folderu na epassu) pošto više nema virtualne vise?
može li mi netko odgovoriti na gornje pitanje?
danas je petak, filesonic mi je trebao već isplatiti ali nije, dakle opet postavljam pitanje mogu li se vršiti isplate na epass wallet? tnx
djetlic kaže:Dodaš svoju debitnu karticu i na nju možeš dizat. Kolega zilla sa foruma je danas dobio pare.
Antonela kaže:to je odlična vijest, pogotovo za nas koji već imamo Visa debitnu karticu jer nemoramo bezveze trošiti 35$ na novu koju šalje ePassporte...
kad kolega zilla dođe na forum mogao bi kratko reći kako je registrirao svoju debitnu karticu na ePassporteu jer ja nisam našla tu opciju pa bi neki screenshot bio od velike pomoći i koristi, tnx![]()
djetlic kaže:Antonela kaže:to je odlična vijest, pogotovo za nas koji već imamo Visa debitnu karticu jer nemoramo bezveze trošiti 35$ na novu koju šalje ePassporte...
kad kolega zilla dođe na forum mogao bi kratko reći kako je registrirao svoju debitnu karticu na ePassporteu jer ja nisam našla tu opciju pa bi neki screenshot bio od velike pomoći i koristi, tnx![]()
Withdraw money --> Personal credit or debit card --> Add personal credit/debit card
i tamo ispuniš kaj te traže. Zatim uploadaš sken osobne od naprijed, kartice sa obje strane i papir od bankovnog računa za koji je vezana kartica.
Vidim da puno ljudi ne žali više raditi sa epasom, ali nemamo drugog izbora, a i nije epass blokirao račune nego visa. Ja ću ga i dalje koristiti![]()
dinkO14 kaže:Nakon jucerasnje vijesti postoji li jos mogucnost dizanja novca na koji je to zilla ucinio?
Dear ePassporte Account Holders
St. Kitts Nevis Anguilla National Bank, without our prior knowledge, has turned off the ability for ePassporte to access or display Account Holders' Visa Card balances. This means that when you login to your ePassporte Account, you will only be able to see your Wallet balance. As a consequence, inquiries regarding your Visa Card balance must be directed to St. Kitts Nevis Anguilla National Bank. St Kitts Bank is responsible for all funds on Visa Cards. Their contact information is as follows:
St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank Ltd.
Central Street,
P.O. Box 343
Basseterre, St. Kitts, West Indies
Tel: (869) 465-2204 Mon - Thurs: 8 a.m. - 2 p.m. Fri: 8 a.m. - 4 p.m.
Fax: (869) 465-1050
Email: webmaster@sknanb.com
ePassporte will continue to provide support with regard to the funds in your Wallet. We kindly ask for your patience as we must verify Accounts and balances manually.
Thank You,
ePassporte Account Holder Services
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke