• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

Gilez96 kaže:
sback19 kaže:
Pocela je danas isplata.

Mislis na proces isplate ? Ono isplata je u toku?

Isplata je od 21-og pa nadalje i treba da ti pise:Automatic payment in progress: Wire transfer to bank account ... ma ima sve to u proslim postovima samo sto se dosta toga ispisalo pa se treba vracati,inace ima i kako upisati podatke od banke i da stigne mail kad isplate ...

aleksej kaže:
Ne kontam o kakvom obračunu zarade pričate. Gde to vidite?

Koristim google adsense ali preko youtuba monetiza i ja isto ne vidim tacno vreme kad obracunaju nego znam od ranije da do 12-og bude finalna zarada prikazana.

[/quote]

Isplata je od 21-og pa nadalje i treba da ti pise:Automatic payment in progress: Wire transfer to bank account ... ma ima sve to u proslim postovima samo sto se dosta toga ispisalo pa se treba vracati,inace ima i kako upisati podatke od banke i da stigne mail kad isplate ...

aleksej kaže:
Kako da podesim to da mi stigne email kad ispalte,meni pise da je proces poceo.Ali me zanima kako da podesim to kad mi budu legle da mi stigne email odma?

aleksej kaže:
Kako da podesim to da mi stigne email kad ispalte,meni pise da je proces poceo.Ali me zanima kako da podesim to kad mi budu legle da mi stigne email odma?

To ti googl posalje na mail da su te isplatili,a ti bi onda trebao zvati banku i pitati da li se pare mogu podici jer sve zavisi od banke do banke neko podigne odmah sutradan neko za 5 dana meni npr stigne poruka na mobilni od banke da mi je stigla uplata i da mogu da podignem pare.

Ima li kod nekoga novosti? Da li je neko isplaćen za ovaj mjesec? Meni i dalje ono automatsko slanje stoji tamo.

Meni od subote ujutru stoji da je poslato,i dobio sam na mail-u poruku da je poslato.

Jaoo majko , imam jedan Blog povezan sa Adsense i za 4 dana sam prikupio €69 gde nadje taj broj ,slucajnost ;) Samo jedan € mi fali za isplatu ,jer tako ili gresim ?
Da li ja moram da koristim nacin isplate preko Banke ili mogu na cekove ?
I da li postoji isplata preko WU ?

Mrxula kaže:
Jaoo majko , imam jedan Blog povezan sa Adsense i za 4 dana sam prikupio €69 gde nadje taj broj ,slucajnost ;) Samo jedan € mi fali za isplatu ,jer tako ili gresim ?

Ne mozes nista da iskoristis ovaj mesec,tek sledeci mesec kada sakupis 70 ili vise € , do 15. -og ce ti biti obracunata konacna zarada za isplatu,za ovaj mesec. Ako do kraja ovog meseca budes imao vise od 70€ moci ces da dobijes isplatu za avugst i prethodne mesece,tamo 23,24,25-og.

Gilez96 kaže:
Mrxula kaže:

Ne mozes nista da iskoristis ovaj mesec,tek sledeci mesec kada sakupis 70 ili vise € , do 15. -og ce ti biti obracunata konacna zarada za isplatu,za ovaj mesec. Ako do kraja ovog meseca budes imao vise od 70€ moci ces da dobijes isplatu za avugst i prethodne mesece,tamo 23,24,25-og.

Hvala Gilez .
Nego ja sam pre 6 meseci na tom Adsense prikupio €47 . Do njih sam dosao , na jedan Youtube kanal sam zaradio €13 i iskljucili monetizaciju , zatim na drugom zaradio €20.75 i na trecem oko €13.25 ja mislim na ova dva isto iskljucili hahahahahha . I to se sve sabralo u jedan nalog ,kako ne znam :D
Da li postoji isplata preko Western Union ?

Mrxula kaže:
Gilez96 kaže:

Hvala Gilez .
Nego ja sam pre 6 meseci na tom Adsense prikupio €47 . Do njih sam dosao , na jedan Youtube kanal sam zaradio €13 i iskljucili monetizaciju , zatim na drugom zaradio €20.75 i na trecem oko €13.25 ja mislim na ova dva isto iskljucili hahahahahha . I to se sve sabralo u jedan nalog ,kako ne znam :D
Da li postoji isplata preko Western Union ?

Koliko ja znam,ne,ne postoji ,postoji preko Bank Transfera,sto je trenunto najbolja opcija.

Gilez96 kaže:
Meni od subote ujutru stoji da je poslato,i dobio sam na mail-u poruku da je poslato.

Kod mene isto tako ali evo para na računu još nema

brzi kaže:
Gilez96 kaže:

Kod mene isto tako ali evo para na računu još nema

I kod mene isto,nista nije leglo na racunu,jel ima nekom da je leglo?

Check your account for your most recent payment.

Hello from Google,

Good news! On 25-Aug-2014, we sent you a payment for your Google AdSense earnings.

To check the status, log in to your account and visit the Payment summary page. You may also be able to find a reference number there to track or retrieve your payment. If you have not received your payment within the next week, contact your bank for more details.

See you online,
The Google Billing Team

flex202 kaže:
Check your account for your most recent payment.

Hello from Google,

Good news! On 25-Aug-2014, we sent you a payment for your Google AdSense earnings.

To check the status, log in to your account and visit the Payment summary page. You may also be able to find a reference number there to track or retrieve your payment. If you have not received your payment within the next week, contact your bank for more details.

See you online,
The Google Billing Team

Danas leglo i danas digao pare i tako svaki put kod Rajfajzen banke,za jedan dan od isplate sve se odradi npr.stigne mi mail od googla u cetvrtak a sutradan od banke stigne poruka da imam uplatu i da dodjem da proknjizim i dignem pare,provizija negde oko 1.50%.

Zeza me Intesa. Prošli put sam dobio poruku da se javim i potpišem izjavu. Tad sam ih molio da mi urade generalnu izjavu, kako ne bi svaki put popunjavao. Prvo su mi pričali kako to ne može, pa su na moje insistiranje (da ne kažem nešto drugo) rekli da će to biti odrađeno. Sad mi je opet stigla poruka da se javim kako bi proknjižili izjavu.

Gledao sam izjavu, nigde nisam video opciju tipa "primaću pare od ove firme u budućnosti". Kako ste vi rešili ovaj problem sa Intesom, mislim naravno na one koje primaju pare tamo?

aleksej kaže:
Zeza me Intesa. Prošli put sam dobio poruku da se javim i potpišem izjavu. Tad sam ih molio da mi urade generalnu izjavu, kako ne bi svaki put popunjavao. Prvo su mi pričali kako to ne može, pa su na moje insistiranje (da ne kažem nešto drugo) rekli da će to biti odrađeno. Sad mi je opet stigla poruka da se javim kako bi proknjižili izjavu.

Gledao sam izjavu, nigde nisam video opciju tipa "primaću pare od ove firme u budućnosti". Kako ste vi rešili ovaj problem sa Intesom, mislim naravno na one koje primaju pare tamo?

Sto se tiga tice, nema te opcije da se zaokruzi, vec to dopisujes na prvoj strani, pozadi samo zaokruzis da primas na osnovu informatickih usluga (tako nesto pise, ne mogu sad da se setim tacno), a na prvoj strani na linijama gde rucno pises, samo prepises taj osnov sto si zaokruzio i dodas da ces i ubuduce primati novac od istog nalogodavca, i to je sve. Tako je bar bilo kod mene bilo u Intesi.

Back
Na vrh