• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

Postovanje,
Ja sam tek sad video da su dodali i ovu opciju, zapravo racun nisam proveravao mesecima unazad, a nakupila se lovica. Da li mogu da navedem kevin devizni racun kao racun za isplatu iako se Adsense vodi na moje ime? Ili moram obavezno da otvorim svoj devizni? Hvala

Ako živite na istoj adresi i ako imate isto prezime onda bi trebao lako da promeniš ime na nalogu. Koliko se sećam ime je i jedino polje koje može da se menja tamo. Proveri opet, nisam 100% siguran.

akhenaton kaže:
Postovanje,
Ja sam tek sad video da su dodali i ovu opciju, zapravo racun nisam proveravao mesecima unazad, a nakupila se lovica. Da li mogu da navedem kevin devizni racun kao racun za isplatu iako se Adsense vodi na moje ime? Ili moram obavezno da otvorim svoj devizni? Hvala

Mozes da uneses bilo koje ime i prezime tamo gde se upisuje za banku.Jednostavno,ne pise nigde da mora da se poklapa sa imenom iz adsensa.Mozes da uzmes od koga god hoces i da uneses,samo bitno je da tacno uneses sve podatke u vezi banke.

Hvala vam. Promenio sam ime celog naloga, posto nam je isto prezime i adresa. Islo je lako.

12og u 9 sati uvece. Tako je bar bilo meni zadnjih meseci.

EDIT: Ovog meseca su malo poranili, pa su obracunali danas.

aleksej kaže:
Ne kontam o kakvom obračunu zarade pričate. Gde to vidite?

Na Home strani Adsensa, finalized earnings, current balance.

Aha. Ja koristim Admob, zato i ne vidim to. :) Trebali su do sad da skinu pare za invalid klikove.

Da li su nekom skidali pare za invalid traffic? Kod mene nema još ništa, nemoguće da nemam indvalid klikova na dva naloga. :poke

aleksej kaže:
Da li su nekom skidali pare za invalid traffic? Kod mene nema još ništa, nemoguće da nemam indvalid klikova na dva naloga. :poke

Meni su skinuli jos 11-og.Mislim na Adsense.

Tako su obično i meni skidali. Doduše jednom sam imao i ispravku, 11. pa 21-22 kad već. A nema veze, možda je dobar traffic bio prošli mesec. :D

Kada bi trebalo da pocne proces automatskog placanja,citao sam i pise 21.-og u mesecu, medjutim meni nema nista ???

Izbriši ih iz Trash foldera, ne možeš da primiš nijednu poruku, pun si. :)

Hah,evo obrisao sam i to,valjda cu moci sad da primam poruke. To je najveca glupost na ovom forumu.To za poruke. :/

Gilez96 kaže:
Kada bi trebalo da pocne proces automatskog placanja,citao sam i pise 21.-og u mesecu, medjutim meni nema nista ???

Pocela je danas isplata.

sback19 kaže:
Gilez96 kaže:

Pocela je danas isplata.

Mislis na proces isplate ? Ono isplata je u toku?

Back
Na vrh