• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

sunbeach kaže:
Greska!duplo sam napisao pa moze se izbrisati post.

Drugari,hvala sto pokusavate da mi pomognete ali dzaba,sto se tice slikanja pasosa,to mogu da uradim tek nakon sto mi posalju 3. PIN i kada prodje 4 nedelje od slanja tog poslednjeg.Sto znaci da moram da cekam jos mesec i po dana.Meni se ne ceka iskreno,a i nemam pasos,tako da je tu jos veci problem.Sto se tice adsense support-a ja vec danima trazim neki email ili sta god,da mogu da ih kontaktiram,gde god sam trazio u vezi PIN-a imaju samo neki saveti,tj. pise da mora da se ceka 2-4 nedelje bla bla bla...Ako neko zna gde se to tacno nalazi gde mogu da im se obratim ili neki email,gde mogu da im objasnim o cemu se radi,bio bih mu mnogo zahvalan....Pozdrav za sve.

gamerxyz kaže:
Jesi li probao na njihov mail ? adsense-support@google.com

Nisam,da im posaljem poruku na srpskom?

Gilez96 kaže:
gamerxyz kaže:
Jesi li probao na njihov mail ? adsense-support@google.com

Nisam,da im posaljem poruku na srpskom?

Evo odmah mi je stigao odgovor,cim sam im poslao:

Poštovani,
hvala vam što ste se obratili programu AdSense e-porukom.

AdSense je samoposlužni proizvod i mi vas potičemo da za rješavanje svojih problema upotrebljavate dostupne resurse iz sučelja programa AdSense, iz centra za pomoć te s korisničkog foruma. Naš centar za pomoć veliko je skladište znanja o programu AdSense pa predlažemo da pregledate teme i pretražite odgovore na moguća pitanja.

Ako imate problem koji trebate riješiti, potičemo vas da prvi korak u njegovu rješavanju bude odjeljak Rješavanje problema u centru za pomoć. Tamo ćete pronaći više od deset alata za rješavanje problema izrađenih tako da vas brzo dovedu do odgovora na određeno pitanje.

Rješavanje problema: http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=1190804

Putem odjeljka "Kontaktiranje AdSense podrške" našeg centra za pomoć možete nam se obratiti u vezi s određenim problemima zbog kojih moramo poduzeti neke radnje na vašem računu.

Kontaktiranje AdSense podrške: http://support.google.com/adsense/bin/request.py

Zahvaljujemo na razumijevanju.

S poštovanjem,

tim za Google AdSense

Ovo mi ne znaci apsolutno nista,ovo sam ja vec sve procitao 5,6 puta do sad!?

Pa brate mili oni su ti dali osnovu pomoci i ti sad pratis upute na tim linkovim za ono za sta ti treba pomoc,nece ti oni odgovoriti na mil ,na pitanje sto si im posalo jedino ako ides putem ovih formi i troubleshooter-a . ;)

Dzabe nema meni pomoci ...Cisto sumnjam da cu da dobijem te pare na kraju svega...Obicni prevaranti ko zna i da li su poslali taj prokleti PIN kod,jedan lik mi je rekao da mu nije stigo ni jedan PIN od zatrazenih 3,ni nakon 3 meseca ...Smesno e. A najjace od svega je sto ne mogu ni na email-u da im se obratim,kao pise mi ,,Ваш AdSense налог не испуњава услове за консултације директном поруком е-поште'' ...Smesni su. Krivo mi samo sto ce pare da mi propadnu...

Budi uporan brate,ima i drugih nacina da ih kontaktiras,imas support forume...potrefit ces jedan

Ma doći če ti PIN, meni je istokasnio oko 2 - 3 mjeseca ali je na kraju došao.

Evo proslo je 60+ dana i nema ni jednog PIN-a. Nema meni pomoci...Nije mi jasno zasto se toliko ceka,kad obicno stize u roku od 2 nedelje?

Ovo nije tema za PIN nego za uplate preko banke. Nastavite razgovor u drugoj temi.

Dobio sam i ja poruku da se javim da potpišem nešto. Sad je i Komercijalna banka počela da proknjižava sutradan. Do sad sam čekao po 4-5 dana.

aleksej kaže:
Dobio sam i ja poruku da se javim da potpišem nešto. Sad je i Komercijalna banka počela da proknjižava sutradan. Do sad sam čekao po 4-5 dana.

Verovatno izjavu o poreklu novca. Ja sam to potpisao samo prvi put kad sam primao preko wire-a, i naznacio da cu i ubuduce dobijati pare od istog nalogodavca, tako da sad samo idem da dizem. Juce je krenula isplata, jutros su legle pare.

Da, znam šta je to, primam wire već dugo vremena samo nisam nikad u Intesi. Pošto imam dva naloga onda sam drugi prebacio tamo.

Jel obracunata nekom zarada za mesec jul,evo 3. avgust je meni i dalje ne pokazuje zaradu za jul?

Gilez96 kaže:
Jel obracunata nekom zarada za mesec jul,evo 3. avgust je meni i dalje ne pokazuje zaradu za jul?

posle 10-og pocne da se obracunava zarada za prosli mesec

Gilez96 kaže:
..................................

jamutka kaže:
Gilez96 kaže:

posle 10-og pocne da se obracunava zarada za prosli mesec

Tamo pise da do 3. treba da bude obracunato sve!?

Back
Na vrh