• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

Ovo sa bankom funkciniše EXTRA ;) Konačno smo se oslobodili glupi čekova i dugog čekanja ;)

Mikinp kaže:
Ovo sa bankom funkciniše EXTRA ;) Konačno smo se oslobodili glupi čekova i dugog čekanja ;)

Koju banku koristis .

El Mero kaže:
Podigoh danas, 12e posrednička uzela, 5e moja banka uzela. Mnogo je!

Puno majku mu :bored

111111111.jpg

Dje da prihvatim ovaj ugovor??? :O

aaaa posto su 2 meil adrese povezane na nalog,morao sam da udjem sa drugog da potvrdim ovo.

gamerxyz kaže:
Mikinp kaže:

Koju banku koristis .

Intesu ;)

Je li moguce da treba da legne isplata vise od 7 dana,ili je moguce da sam fulio neki broj u racunu.Provjerio sam 5 puta prilikom upisa broja,cak nije ni moguce unijeti pogreasn bbroj mislim.Racun je na PBS banci u BiH .Ako je neko imao slican problem da znam sta mi je ciniti. I da li se moze ikako u slucaju greske ponoviti isplata ako neko zna ...?

Pozdrav svima,na adsensu sam odavno presao granicni iznos odnosno 70e,poslali su mi jedan PIN za verifikaciju adrese izmedju 12. i 15. maja,PIN nije stigao ni dan danas,pre 3 dana sam zatrazio novi,i pise da moram da cekam jos 2-4 nedelje kao i kod prvog sto sam cekao.Ako mi ne stigne ni taj,moracu da zatrazim 3. PIN i poslednji,pitanje je sta da radim ako mi ne stigne ni jedan PIN,ne znam sta da radim? Mozda imam problem sa adresom,posto sam sa sela i nemam ulicu i broj.Medjutim tamo pise da je sve u redu sa adresom.Je li imao neko slican problem,i kako ga je resio? Pomagajte ljudi molim Vas!

Par puta sam nailazio na sličan problem, zadnji put sa prodavcem sa Amazona, vratili mi pare jer nisam stavio kućni broj, a ja to nemam. U tom slučaju dodam neki broj uz ime mesta tipa Mesto 11. Probaj tako, ako misliš da to može biti problem.

Druze gledaj,ja sam iz sela Vodice,i tamo sam stavio Vodice 0,a ispod sam naveo onaj PAK broj i pored Vodice isto...I ne stize mi vec duze vreme... :/

Možda je problem u PAK broju, ja njega još ne koristim. I dalje pišem stari broj.

Nebi trebalo da je problem u PAK-u zbog toga sto je PAK broj tacan,tj. cim se unese taj broj od 6 cifara treba da im izbaci tu lokaciju odmah,tako da ne verujem da je do PAK-a ,mozda i jeste sta znam. Ja mislim da je greska u ovome sto sam stavio ,,Vodice 0,, ,mozda im to pravi problem, zvanicno ide samo ,,Vodice,, bez 0,ali kada sam pravio adsense nalog tamo nije moglo da se unese bez broja pa sam lupio 0.Imam samo jos jednom pravo da zatrazim PIN,da obrisem ovu 0 kad budem trazio da mi posalju poslednji PIN? Ili da ostavim sve kako jeste,pa mozda i dodje?

Evo da se javim. Novac je stigao istog dana kad je i poslan. 23 Juna.

Provizija je bila 2.56€ plus 1BAM na konverziju valute.

Dosta jednostavnije i manja provizija nego prije preko čekova.

Dodatak: koristio sam Unicerdit banku za ovu isplatu.

Vatra Wolf kaže:

Druze jel ti ovo bila prva isplata?

Gilez96 kaže:
Vatra Wolf kaže:

Jeste.

Vatra Wolf kaže:
Gilez96 kaže:

Jeste.

Hm,boli te uvo,meni nikako da stigne ovaj PIN,izgleda da nece nikad...

Gilez96 kaže:
Vatra Wolf kaže:
Jeste.

Mislim da mozes da im skeniras pasos i da im posaljes, bitno je da imaju svi tvoji podaci koji su potrebni (ime, prezime, adresa, grad), nisam siguran kako to ide, al se nadam da ima neko ovde ko je tako verifikovao nalog. Ako nista, posalji mail adsense podrsci, oni ce znati sta i kako.

sback19 kaže:
Gilez96 kaže:

Mislim da mozes da im skeniras pasos i da im posaljes, bitno je da imaju svi tvoji podaci koji su potrebni (ime, prezime, adresa, grad), nisam siguran kako to ide, al se nadam da ima neko ovde ko je tako verifikovao nalog. Ako nista, posalji mail adsense podrsci, oni ce znati sta i kako.

Imaju stvarno dobar support,relativno brzo odgovaraju na mail. Probaj ...

Back
Na vrh