• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

Zanima me kako cu ja znat da je proces isplate počeo, da li ce biti neka poruka na adsense profilu ili neka notifikacija i sl

izf kaže:
Nema ni kod mene jos uplate.Ja ne znam sta im je ovaj mjesec.

Moja pretpostavka je da ne vrse isplate vikendom, tako da mislim (bar se nadam) da ce sutra vec poceti isplata.

amilogenius kaže:
Zanima me kako cu ja znat da je proces isplate počeo, da li ce biti neka poruka na adsense profilu ili neka notifikacija i sl

Dobićeš e-mail, a vidjećeš i na AdSense nalogu da je izvršena uplata.

Pozdrav

Imam jedno pitanje, koje nikako da skontam, a ovo mi je prvi put da me isplate (uplata je danas krenula).

Ovdje stoji kao procenjena zarada:
capture.jpg

A ukupno sam zaradio nekih 260e, sad ne kontam ovo nikako, oni mi uplatili 193e (gdje stoji procenjena zarada), a ukupnu zaradu od 260e nisu, pa da li ce ovo resto para uplatiti u sledecom mjesecu ili kako ovo uopste funkcionise?

Pitanje jeste noobovsko, ali nikako da skontam, hvala vam unaprijed.

cod3r kaže:
Pozdrav

Imam jedno pitanje, koje nikako da skontam, a ovo mi je prvi put da me isplate (uplata je danas krenula).

Ovdje stoji kao procenjena zarada:
capture.jpg

A ukupno sam zaradio nekih 260e, sad ne kontam ovo nikako, oni mi uplatili 193e (gdje stoji procenjena zarada), a ukupnu zaradu od 260e nisu, pa da li ce ovo resto para uplatiti u sledecom mjesecu ili kako ovo uopste funkcionise?

Pitanje jeste noobovsko, ali nikako da skontam, hvala vam unaprijed.

I kod mene je isto tako.. Ja sam zaradio oko 320 eura, a procijenjena zarada je 230..
Ja mislim da oni (google) sebi uzmu oko 20 % od ukupne zarade...

Ma jok oni sto uzmu to mi nevidimo ja mislim da je nasih 70%, a ovo sto vam skinu su fake klikovi,dupli klikovi itd itd,e sad ko forsira tematiku za stariju populaciju manje mu odbiju jer stariji se neigraju po sajtu i cemu vec ko djeca, otvore reklamu koja ih interesuje a djeca otvaraju sve i svasta pa vam na kraju skinu malo vise.

Meni još nisu uplatili... Nzm koji 'urac ja uvijek kasnim?

22.06.2014. Аутоматско плаћање је у току: Банковни трансфер на банковни рачун ...6704 у износу од ....

Imam ovo, ali tako je bilo i prošli put, a uplatili su tek 25., a novac legao 26., 27.

A zar ovo "Automatsko plaćanje u tijeku: Devizna doznaka na bankovni račun ..." ne znači da je već novac poslan a da uplate na račune zavise od banke ??

Ovaj iznos su isplatili:

capture.jpg

A kad odaberem Sve vreme, posto ni jednom nisam dobijao uplatu zbog verifikacije PIN-a, pa se malo nagomilalo, stoji:

svevreme.jpg

zarada.jpg

Ovo 193e stoji skoro cijelih 15 dana, nikako se nije pomeralo, a zarada je tekla normalno do danas.

Hvala unaprijed

Stigao e-mail!

Имајте у виду да смо вам недавно послали уплату за Google AdSense зараду 23.06.2014.. Ваша уплата је послата и требало би да ускоро стигне. Да бисте сазнали више, пријавите се на налог и посетите страницу „Резиме плаћања“. Тамо ћете можда моћи да нађете и референтни број за праћење или подизање уплате.

Ваша банка може захтевати да предузмете неку радњу да бисте примили уплату. Ако не примите уплату у току следеће недеље, контактирајте банку да бисте добили више информација.

С поштовањем,

Google тим за обрачун

cod3r kaže:
Ovaj iznos su isplatili:

capture.jpg

A kad odaberem Sve vreme, posto ni jednom nisam dobijao uplatu zbog verifikacije PIN-a, pa se malo nagomilalo, stoji:

svevreme.jpg

zarada.jpg

Ovo 193e stoji skoro cijelih 15 dana, nikako se nije pomeralo, a zarada je tekla normalno do danas.

Hvala unaprijed

U trenutnu zaradu nisu ti uračunali zaradu tokom mjeseca juna.. znaci bez obzira na taj gore datum do 23.6 zarada ukljucuje datum do 31.5.

Isto kao i plata u firmama, krajem jula dobijes platu za juni itd itd

dje da potvrdim ove uslove koriscenja adsense-a ?

izf kaže:
dje da potvrdim ove uslove koriscenja adsense-a ?

Ti kao da nikad u životu nisi instalirao ni jedan program???

amilogenius kaže:
Da li je nekome iz Bosne uplaceno na bankovni racun. Konkretno me zanima raiffeisen banka ?

I ja sam danas isao na PBS ( Privredna banka Sarajevo ) I nije mi jos legla isplata a poslana je od strane googla. Kaze mi da mu treba par dana dok legne na racun.Inace vidim da slabo imaju iskustva sa deviznim racunima,i da nisu bas na ti sa ovim transakcijama,bar ova banka i sluzbenica koja radi u njoj gdje sam ja otvorio po djavlu racun :D

Meni je bila danas, nisam mogao cekat da mi nego ovdje odgoovori pa sam otisao provjerit. JUcer posllali danas pare na racunu.

Back
Na vrh