• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

Preporuka banke u BiH za isplatu na devizni racun ? ko ima iskustva... samo da ne deru puno :D

gamerxyz kaže:
Preporuka banke u BiH za isplatu na devizni racun ? ko ima iskustva... samo da ne deru puno :D

U bilo kojoj da si zemlji, princip je svuda da kazem isti. Odes u nekoliko banki i pitas operatera sledece:

''Da li je kod Vas moguce otvoriti devizni racun na koji bi mi lezao novac jednom mesecno preko IBAN i SWIFT-a? I ako moze, koliko kosta otvaranje racuna i koliku proviziju uzimate za to lezanje novca?''

To je cela prica. U povoljnom i normalnom slucaju otvaranje i odrzavanje takvog racuna treba da bude besplatno, a proviziju bi trebali da uzimaju do 1%, obicno je to cak i ispod 0,5%.

Ne znam gde da postavim ovo pitanje ali napravio sam prijatelju adsense nalog preko youtuba i ne vidim da mi trazi verifikaciju za adsense,kao pre sto posalju postom kod koji se ukuca,pa me zanima da li je neko skoro pravio adsense nalog za sajt ili preko youtuba i da li mu je trazen verifikacioni kod.

sunbeach kaže:
Ne znam gde da postavim ovo pitanje ali napravio sam prijatelju adsense nalog preko youtuba i ne vidim da mi trazi verifikaciju za adsense,kao pre sto posalju postom kod koji se ukuca,pa me zanima da li je neko skoro pravio adsense nalog za sajt ili preko youtuba i da li mu je trazen verifikacioni kod.

Trazice kad se predje granica koja je potrebna da bi poslali kod, cini mi se 10 eura.

gamerxyz kaže:

Reiffeisen, mozes dodati i karticu na Adsense njihovu pa da primas na nju, sa tim sto je tamo provizija veca nesto.

Hellas kaže:
gamerxyz kaže:

Reiffeisen, mozes dodati i karticu na Adsense njihovu pa da primas na nju, sa tim sto je tamo provizija veca nesto.

Šta je sa Unicredit? Jesi li njih probao?

Je li istina da AdSense šalje 13. u mjesecu uplatu na devizni, ukoliko ste makar jednom primili uplatu na devizni?

El Mero kaže:
Je li istina da AdSense šalje 13. u mjesecu uplatu na devizni, ukoliko ste makar jednom primili uplatu na devizni?

To bi bilo odlicno ako bi bilo tako. Odakle je upste potekla ta prica?

El Mero kaže:

Ne bih rekao da je istina barem za BiH nije. Posalje 22 i legne odmah sutradan.

Pozdrav svima

Danas sam dobio sam copyright strike na svim svojim youtube profilima koji su bili povezani sa adsense racunom.
Da li ce to imati uticaja na adsense uplatu koju očekujem tog 22 dana u ovom mjesecu na svoj devizni račun. Pomalo se bojim da mi nece oduzeti ono malo od 270 eura koje sam uspio nekako zaradit ?!
To bi bila moja prva adsense zarada.
Ako neko ima iskustva neka pomogne ili ipak produzi mi nade :)

I jos nesto: Prije 4,5 dana po prvi puta adsense mi je izracunao ukupnu zaradu koja promašuje prag od 70 eura.

Zanima me kako ce sad ovaj novac biti uplaćen, da li se mora kliknuti na nesto, na neku opciju pa da isplata započne, ili treba samo čekat neko vrijeme pa da novac "legne" na devizni račun?

amilogenius kaže:
Pozdrav svima

Danas sam dobio sam copyright strike na svim svojim youtube profilima koji su bili povezani sa adsense racunom.
Da li ce to imati uticaja na adsense uplatu koju očekujem tog 22 dana u ovom mjesecu na svoj devizni račun. Pomalo se bojim da mi nece oduzeti ono malo od 270 eura koje sam uspio nekako zaradit ?!
To bi bila moja prva adsense zarada.
Ako neko ima iskustva neka pomogne ili ipak produzi mi nade :)

I jos nesto: Prije 4,5 dana po prvi puta adsense mi je izracunao ukupnu zaradu koja promašuje prag od 70 eura.

Zanima me kako ce sad ovaj novac biti uplaćen, da li se mora kliknuti na nesto, na neku opciju pa da isplata započne, ili treba samo čekat neko vrijeme pa da novac "legne" na devizni račun?

Pod uslovom da si ispravno uneo sve potrebne podatke, isplatice ti sve sto je obracunato. Ne treba nista da klikces, niti ima neka opcija, sve je automatizovano, samo cekas da ti legne na racun :)

Unio sam sve podatke koje su tražili..
A ako nisam unio trazene podatke kako treba, da li to znaci da mi nece nikako uplatit zaradjeno, ili ce cekati da ja unesem tačne podatke pa da mi teko onda uplate ?!

Ovaj adsense me slomi.. Trenutno pravim nove youtube kanale i prelazim na novu mrezu.. nikad vise adsense

Nije jos uvek. I ne uplacuju odredjenog datuma, vec uplate u cetvrtak ili petak oko 20og u mesecu. To nekad moze biti cak 19og, a nekad zna biti i 28-29og. Izgleda da ce sada novac ipak biti tek 27og.

Nema još uplate... Prošli mjesec su ovima iz Bosne uplatili 22., meni u CG je uplata stigla 25. Ko zna kako oni to gledaju.

Nema ni kod mene jos uplate.Ja ne znam sta im je ovaj mjesec.

IMEmperor kaže:
Nije jos uvek. I ne uplacuju odredjenog datuma, vec uplate u cetvrtak ili petak oko 20og u mesecu. To nekad moze biti cak 19og, a nekad zna biti i 28-29og. Izgleda da ce sada novac ipak biti tek 27og.

Ne znam odakle ti to, da je četvrtak ili petak. U aprilu su poslali u utorak.

El Mero kaže:
Nema još uplate... Prošli mjesec su ovima iz Bosne uplatili 22., meni u CG je uplata stigla 25. Ko zna kako oni to gledaju.

Oni pošalju svima isti dan, kad ti primiš zavisi od tvoje banke.

Meni na AdSense nalogu pise "Posljednja uplata 25. .........", a znam neke kojima pise 22.

Back
Na vrh