Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gamerxyz kaže:Preporuka banke u BiH za isplatu na devizni racun ? ko ima iskustva... samo da ne deru puno![]()
sunbeach kaže:Ne znam gde da postavim ovo pitanje ali napravio sam prijatelju adsense nalog preko youtuba i ne vidim da mi trazi verifikaciju za adsense,kao pre sto posalju postom kod koji se ukuca,pa me zanima da li je neko skoro pravio adsense nalog za sajt ili preko youtuba i da li mu je trazen verifikacioni kod.
amilogenius kaže:Pozdrav svima
Danas sam dobio sam copyright strike na svim svojim youtube profilima koji su bili povezani sa adsense racunom.
Da li ce to imati uticaja na adsense uplatu koju očekujem tog 22 dana u ovom mjesecu na svoj devizni račun. Pomalo se bojim da mi nece oduzeti ono malo od 270 eura koje sam uspio nekako zaradit ?!
To bi bila moja prva adsense zarada.
Ako neko ima iskustva neka pomogne ili ipak produzi mi nade
I jos nesto: Prije 4,5 dana po prvi puta adsense mi je izracunao ukupnu zaradu koja promašuje prag od 70 eura.
Zanima me kako ce sad ovaj novac biti uplaćen, da li se mora kliknuti na nesto, na neku opciju pa da isplata započne, ili treba samo čekat neko vrijeme pa da novac "legne" na devizni račun?
IMEmperor kaže:Nije jos uvek. I ne uplacuju odredjenog datuma, vec uplate u cetvrtak ili petak oko 20og u mesecu. To nekad moze biti cak 19og, a nekad zna biti i 28-29og. Izgleda da ce sada novac ipak biti tek 27og.
El Mero kaže:Nema još uplate... Prošli mjesec su ovima iz Bosne uplatili 22., meni u CG je uplata stigla 25. Ko zna kako oni to gledaju.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke