• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

21-May-2014 Automatic payment in progress: Bank transfer to bank account.......

Meni poslali.Ocekujem vec sjutra pare.

Aha, meni nije stigao email, ali sam usao u "Istoriju placanja" i tu vidim ovo:
21.05.2014. Аутоматско плаћање је у току: Банковни трансфер на банковни рачун ... у износу од (€....

Sto znaci da su juce uplatili na moj bankovni racun i vec sutra da ocekujem novac u banci?

Poslali! Budući da imam na mobu m-bankarstvo odmah sam provjerio i vidio uplatu što je jednostavno nemjerljivo bolje i praktičnije od čekova.... kasnimo puno, ali se ipak nekako gibamo prema naprijed :D

nibs kaže:
Poslali! Budući da imam na mobu m-bankarstvo odmah sam provjerio i vidio uplatu što je jednostavno nemjerljivo bolje i praktičnije od čekova.... kasnimo puno, ali se ipak nekako gibamo prema naprijed :D

Kako to da ti je tako brzo legao novac, kada ti je poslata uplata?

Meni sinoc aktivirano, danas vec stiglo u banku.
Dobio sam SMS od banke da odem u njihovu filijalu, kako bih dao izjavu za osnov priliva (sto me jako nervira), da bi mogli da proknjize to i prebace na racun.

I meni. Manje od 24 sata je bilo potrebno da legne na racun. I naravno izjava o osnovu priliva (informaticka usluga sam stavio)

Evo i mene su zvali iz banke, i traze mi da odstampam neki dokument, zato sto google uplacuje kao firma (pravno lice) a ne fizicko.

I meni je stigla poruka od banke malo pre da dodjem da potpisem izjavu. Juce poslali pare, danas vec stigle. Mnogo bolje nego cekovi :)

22.5 uplaćeno 22.5 sjelo na račun (uglavnom uplata je legla prije obavijesti putem e-maila da su poslali uplatu) dakle jako brzo

Daj preporučite banku iz Srbije, ne mogu više da se cimam sa Komercijalnom, previše traje sve kod njih. Nemam više živaca, za čekove su bili ok ali za wire nikad.

aleksej kaže:
Daj preporučite banku iz Srbije, ne mogu više da se cimam sa Komercijalnom, previše traje sve kod njih. Nemam više živaca, za čekove su bili ok ali za wire nikad.

Ja sam u Intesi, mislim da je najbolja po tom pitanju.

Imam pitanje,nisam toliko vezan za adsense zaradu,nego eto toliko da samo imam reklame na stranicama, trenutni current balance mi je 63 eura , ja sam mislio da se do 21-og sabira balance,izgleda bio sam u krivu,znaci stanje od ovoga mjeseca ce mi biti uracunato u current balance i onda ce se isplata izvrsiti 21 og narednog mjeseca,jer do sad nemam potrebnih 70 eura za isplate. Samo mi je potrebno da mi neko potvrdi ovo sto sam naveo ,jer sam u nedoumici .

aleksej kaže:
Ja sam u Credit Agricole, ne znam za druge ekspoziture ali u ovoj nisam imao nikakvih problema. Isti dan legle pare i podigao sam ih isti dan. Samo sam potpisao tu glupu izjavu.

Ja sam u ERSTE Banci, skinuli mi 4 evra i potpisao sam izjavu. Isti dan legle pare i podigao sam takodje istog dana.

Recite mi, da li je neko vec primao 13-tog u mesecu? I da li ce nama google, sada vec drugi put treba da dobijemo novac, slati ranije u mesecu (13-tog ) ?

Imam dva Admob naloga, na starom nalogu obračunavaju zaradu odmah posle prvog i tad šalju pare, a stižu oko 13-15. Ne znam kako ide sa Adsense. Novi Admob je povezan sa Adsense payment sistemom i stiže kad i zarada od Adsense.

Da li ce zaista sada da google uplacuje 13-tog u mesecu na bankovni racun?

Back
Na vrh