• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

Možda nama u Srbiji neće slati depozit već direktno na račun bez provere. Jer čitao sam kod njih da u nekim zemljama ne šalju depozit, zato pazite kada ukucavate podatke.

Da nije kome stizao novac?

Ovi što primaju preko WU, kada je njima dostupan novac?

Pa neće ti stići pare odmah, biće kao i pre. Posle 20-og u mesecu oni rade obračune, kad pošalju čekove, poslaće i wire.

Jel mozda popunio neko ono "opciono" na wire nacin placanja....

Ja sam samo ono prvo sto izbaci Ime i Prezime,IBAN,shift kod,ime banke.

Glavno je pitanje da li uplaćuju dolare ili evre. Pošto u uputstvu piše da uplaćuju dolare. Vodite računa da ako je ovo tačno, vaš devizni račun može da prima i dolar kao valutu. Što se tiče tih dodatnih opcija ja mislim da nisu potrebne osim ako ih vaša banka ne zahteva. Meni je moja banka dala samo ove osnovne podatke, IBAN i SWIFT.

izf kaže:
Jel mozda popunio neko ono "opciono" na wire nacin placanja....

Ja sam samo ono prvo sto izbaci Ime i Prezime,IBAN,shift kod,ime banke.

Samo to i treba.

Cekajte, kako je moguce da ja i dalje nemam tu mogucnost isplacivanja na adsense-u ?

Da li ti kao zemlja gde živiš stoji Srbija ili Srbija i Crna Gora ?

Stoji mi Serbia, mada mi nije jasno ovo, kako to da dva puta stoiji ime iste drzave...
0.png

Nikola00 kaže:
Stoji mi Serbia, mada mi nije jasno ovo, kako to da dva puta stoiji ime iste drzave...
0.png

Evo da odgovorim da sam sredio tako sto sam izabrao ovde Serbia, ali na ovu drugu opciju drzave. :drinking

El Mero kaže:
Samo još da nas ne oderu sa provizijama. :)

Ako ne na provizijama, onda ce na kursu, pogotovo ako je racun u evrima.

sback19 kaže:
To mogu da nas oderu samo jedanput. Promeni se za cas.

sback19 kaže:
El Mero kaže:
Samo još da nas ne oderu sa provizijama. :)

Kako na kursu, kad je meni i AdSense i devizni u eurima???

El Mero kaže:
sback19 kaže:

Kako na kursu, kad je meni i AdSense i devizni u eurima???

Zato sto Adsense preko Wire Transfer-a isplacuje u dolarima, a onda banka konvertuje u evre da isplati tebi, naravno po njihovom kursu.

Apsurd... Ne vidim zašto bi to radili... Preko WU šalju u valuti koju definišeš. Jer niko od nas nije slučajno stavio tu valutu koju jeste.

El Mero kaže:
Apsurd... Ne vidim zašto bi to radili... Preko WU šalju u valuti koju definišeš. Jer niko od nas nije slučajno stavio tu valutu koju jeste.

Nama samo ne bi u domacu valutu, vec u evro, al je isti princip ako je racun u evrima. Ako sam pogresio neka me neko ispravi.

What is the exchange rate?

Depending on your country and your bank, your payment may need to be exchanged into local currency. If so, the exchange rate is determined by your bank. Please contact your bank directly for more information.

In what currency will I receive a monthly payout?

Google will issue payouts in USD. However, your bank may exchange the funds to the local currency in order to deposit the money into your bank account.

Does the primary currency of my bank account matter?

Banks in some countries are able to receive funds in USD and then exchange the funds into your local currency. If your bank offers the ability to open accounts in USD, this option is preferred. Please check with your bank to confirm what option will work best for you.

Evo i nama u BiH se pojavila wire opcija :D, nadam se da nece biti prevelike proviziji

Back
Na vrh