• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Not valid postal code

Strasno, nemam reci... Nista, ostavicu na Srbiji zasad, necu nista menjati. Ti javi ako se jos nesto u medjuvremenu desi.

Pozdrav svima,
U pravu ste sto se tice adrese,potrebno je ubaciti PAK.Ali mene sad nesto drugo muci.Prijavio sam se jutros za adsense i odgovor sam dobio nakon par sati.Naravno negativan jer sam napravio glupu gresku.Na bloggeru imam nekoliko blogova a samo jedan je bio spreman za prijavu.Oni su pogledali jedan od tih blogova koji je bio prvi na listi a ja sam hteo da prijavim neki drugi.Kako sada da ispravim gresku? Da li je dovoljno da samo izbrisem te blogove koji nisu spremni pa ce oni prepoznati taj sto treba? Prijavu sam vrsio preko bloggera.Malo sam bio zbunjen zato sto nigde nisam ubacio adresu bloga koji je za prijavu,ali kapiram da kada idete preko bloggera,da se uzima prvi od blogova na listi.Hvala unapred.

Pozz

Na blogeru ti gledaju sve blogove na tom nalogu, moras imati bar desetak ozbiljnih tekstova,naravno da nisu postavljeni u jednom danu , kad to sve napravis opet se prijavis , moja devojka je napravila to sto si ti napravio i naravno odbili su je posle par meseci je opet podnela zahtev ali je malo posvetila paznje tekstovima i za dva sata je dobila odobrenje.

Evo i meni su sinoc vratili na "Serbia and Montenegro" i moze se odblokirati sve i jos sam dobio obrazlozenje da ce uskoro trajno resiti problem , posto sam im napisao da ta zemlja ne postoji 6 god receno mi je da su svesni problema i tek posto ga rese bicemo obavesteni. Za sad bitno je da radi.

ako mozete obavijestite ih za Montenegro da nema PAK kodove,ja sam iz Crne Gore,pa da ne budem imao sjutra problema sa postanskim brojem...jer u CG ne moze da se sazna PAK

Meni jos nista nije menjano, i dalje stoji Republic of Serbia, i i dalje ne mogu da izaberem nacin isplate...

sback19 kaže:
Meni jos nista nije menjano, i dalje stoji Republic of Serbia, i i dalje ne mogu da izaberem nacin isplate...

tako je i kod mene :stars

nazire li se neko resenje za ovaj problem ? :(
kod mene i dalje On Hold

Nema jos nista koliko vidim, i dalje mi stoji Srbija, i nista ne mogu da uradim... :( I da, ceo dan danas je bilo 0.00e zarade i to ne samo meni, vec nekolicini ljudi koje poznajem, a to znam da je nemoguce da ne bude bar 1 cent... Mora da je neka prvoaprilska sala Googla...

sback19 kaže:
Nema jos nista koliko vidim, i dalje mi stoji Srbija, i nista ne mogu da uradim... :( I da, ceo dan danas je bilo 0.00e zarade i to ne samo meni, vec nekolicini ljudi koje poznajem, a to znam da je nemoguce da ne bude bar 1 cent... Mora da je neka prvoaprilska sala Googla...

o znaci nisam jedini, i ja sam na 0.00 danas hehe
jos mi cudno, svaki dan bar nesto bude. a danas bas nista :(
videcemo sutra sta ce biti, da li je sala ili ne ;)
mada ne verujem da bi se google zajebavao sa ovakvim stvarima

I dalje stoji Republic of Serbia, i i dalje on hold. Ja ne mogu da verujem da ne mogu da nameste tu glupost vise...

Probaj ovako Hellas je to pisao ides prvo ovde https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=open_contact

Hellas kaže:
2jc6hqt.jpg

Kad dobijes bilo kakav odgovor onda "replay" i nalepi sve sto si poslao do tad i trazi odgovor, meni je tako proslo.

Koliko sam shvatio kad uradis replay skontaju po "subject" jer slao sam im email direktno na adsense-support@google.com ali sam dobijao automatski odgovor da ne mogu tako da saljem, onda sam uradio 'replay' na odgovor na njihov prvi email i iskopirao im sve ono sto su me cimali i to je proslo. Valjda ce vam pomoci.

Evo da javim, nisam im nista slao niti prijavljivao, malo pre su mi vratili na Srbiju i Crnu goru, tako da mi se automatski otkljucao izbor nacina isplate.

sback19 kaže:
Evo da javim, nisam im nista slao niti prijavljivao, malo pre su mi vratili na Srbiju i Crnu goru, tako da mi se automatski otkljucao izbor nacina isplate.

ni ja nista nisam slao, ali kod mene i dalje ON HOLD
valjda srede to uskoro ;)

goran89 kaže:
sback19 kaže:

ni ja nista nisam slao, ali kod mene i dalje ON HOLD
valjda srede to uskoro ;)

Pogledaj u podesavanjima dal su ti vratili na Srbiju i Crnu goru, ako nisu onda ce uskoro, posto su i meni danas. A ako jesu, obavezno vrati postanski broj a obrisi PAK. :)

Vidi opet spojili... ma ionako cu da držim na on hold dok ne srede sve xD

Nego kad smo već ovako proaktivni, jel ima neko ideju kada ćemo dobiti WU kao opciju plaćanja? :)

Pomagajte ljudi... Evo sta je meni izbacilo, stvarno nemam ideju zasto...
Apr 22 Automatic payment declined: Check for (XXXXX). Payment was returned as undeliverable.
This check was returned by the postal service. The funds for this check have been returned to your account balance. Please make any necessary updates to the mailing address for your account to prevent future checks from also being returned.
Izbacuje kao da sam pogresno adresu, ali sve sam napisao kako treba, na tu istu adresu mi je i doslo pismo od googla, za verifikaciju naloga.. XXX sam stavio radi ocuvanja privatnosti...

Check
(Selected)
Edit
Pay to the Order Of:
Miljan XXXX
XXXXXXXXX 3
21400 Backa Palanka
Serbia And Montenegro

Pomogajte !!!!

detonator kaže:
Evo i meni su sinoc vratili na "Serbia and Montenegro" i moze se odblokirati sve i jos sam dobio obrazlozenje da ce uskoro trajno resiti problem , posto sam im napisao da ta zemlja ne postoji 6 god receno mi je da su svesni problema i tek posto ga rese bicemo obavesteni. Za sad bitno je da radi.

E meni stoji Serbia and Montenegro. I kad kliknem da promenim iskoci mi ovo...

Unfortunately, due to legal and system constraints, you aren't able to update your country within your account. We're sorry for the inconvenience. However, we'd be happy to work with you to close your existing account and open a new account with your desired address. Please complete this form to begin this process.

Da li da otvaram novi ili nista da ne diram. Tj hoce li mi isplatiti.. Posto mi od 23. eg stoji da jos nije isplaceno, il sta vec...
Payment details are currently unavailable, please check again later.

Pa mi plz odg ako znas bilo sta. Pozdrav...

Back
Na vrh