• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Not valid postal code

GunsBrother kaže:
detonator kaže:
Evo i meni su sinoc vratili na "Serbia and Montenegro" i moze se odblokirati sve i jos sam dobio obrazlozenje da ce uskoro trajno resiti problem , posto sam im napisao da ta zemlja ne postoji 6 god receno mi je da su svesni problema i tek posto ga rese bicemo obavesteni. Za sad bitno je da radi.

E meni stoji Serbia and Montenegro. I kad kliknem da promenim iskoci mi ovo...

Unfortunately, due to legal and system constraints, you aren't able to update your country within your account. We're sorry for the inconvenience. However, we'd be happy to work with you to close your existing account and open a new account with your desired address. Please complete this form to begin this process.

Da li da otvaram novi ili nista da ne diram. Tj hoce li mi isplatiti.. Posto mi od 23. eg stoji da jos nije isplaceno, il sta vec...
Payment details are currently unavailable, please check again later.

Pa mi plz odg ako znas bilo sta. Pozdrav...

Ako ti stoji Serbia and Montenegro, onda nista ne moras da menjas, sve je u redu. To za 23. april ti sigurno pise kao i meni, da je cek izdat, i pretpostavljam da to znaci da ce biti poslat 2, 3 dana posle 23. ili da je tad poslat. Tako da mislim da ne treba da se bojis niti da ista diras. ;)

Ja sam prebacio na Republic of Serbia i radi sve normalno... Dok kad je bilo na Serbia & Montenegro, prilikom procesiranja ceka,pisalo mi je da promenim adresu, jer nije odgovarajuca....

Pozdrav,
Da li radi ova fora sa PAK-om za Srbiju ? Da li stizu cekovi ako umesto postanskog broja upisete PAK ?
Treba da mi stigne PIN, a za PAK sam kasno saznao. Dodao sam jos jednu 0 na kraju postanskog broja pa cemo da vidimo da li ce da stigne PIN. U nalogu mi pise da od danas 19.09. mogu da zatrzim novi pin.

Stiže i na pak i na adresu bez pak-a, meni stiže na pak a drugar( ima nalog već dugo vremena) je upisao bez paka i stiže isto

Back
Na vrh