• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Namecheap kuponi

Limit 10k usera
Coupon code: WELOVEU

Announcing our $0.99 1st year registration/transfer coupon for com/net/org domains!
I LOVE YOU! ooops
WELOVEU
will be valid for 24 hours beginning at 6am EST 9/20 and is limited to 1 per business or household.
This is your only notice, so please mark your calendars! This coupon will be limited to 10,000 uses -first come, first serve.

Ja sam prije 10-ak minuta kupio domen, preko PayPal-a :)

besy kaže:
Kupon vise ne vazi, uspeo sam da registrujem 1 domain.

JohnWizzer kaže:
Limit 10k usera
Coupon code: WELOVEU

Announcing our $0.99 1st year registration/transfer coupon for com/net/org domains!
I LOVE YOU! ooops
WELOVEU
will be valid for 24 hours beginning at 6am EST 9/20 and is limited to 1 per business or household.
This is your only notice, so please mark your calendars! This coupon will be limited to 10,000 uses -first come, first serve.

Pogledaj boldano!

Dobio sam mail sa kodom za popust na namecheap.com pa me interesuje gdje se ukucava taj kod. Pošto sam probao da registrujem domen ali nigdje nisam primijetio da ima prostor za ukucavanje koda.

Hvala unaprijed

Ako netko treba za registraciju domena, kupon: buythedomain sve domene za 5.99$, mislim da vrijedi još kratko vrijeme.

Namecheep sad ima neke akcije pa vam i ne trebaju kuponi. VPS je prvi mesec za dolar, biz domeni+plus privatnost nepuna dva dolara, pa navalite

Back
Na vrh