• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Namecheap kuponi

djetlic kaže:
If we meet the threshold by July, 16th 2012 00:00 AM EST, we'll enable the following 24 hour deal:

$0.98* .Com /.Net /.Org First Year Domain Registration or Transfer

http://www.namecheap.com/deals/30000-retweets-0.98-domains-july-2012.aspx

Akcija definitivno traje. Potrebnan je twitter nalog da se dobije kupon za registraciju novog domena ili transfer postojeceg.

Valid from July 16, 2012 12:00 AM to 12:59 PM Eastern Time ili 16.07. od 6 ujutru do 7 uvece po nasem vremenu.

Cena je 0.98$ po domenu (+ ICAAN fee, cini mi se 0.18$). Whois zastita je uracunata u cenu! Odlican popust za one koji (kao ja) nisu ljubitelji Godaddy-ja.

U svakom slucaju vise informacija mozete videti u linku koji je postavio kolega.

PS. zanimljivo je sto su prvo ciljali na 30 000 retweetova, pa su posle shvatili ta je ta brojka preambiciozna i smanjili su na 15 000 RT-a.

Upravo iskoristio ponudu i kupio domenu za 1.16$. Sva sreća što sam naletio na ovaj post trenutak prije kupnje. :)

smilika kaže:
djetlic kaže:
If we meet the threshold by July, 16th 2012 00:00 AM EST, we'll enable the following 24 hour deal:

$0.98* .Com /.Net /.Org First Year Domain Registration or Transfer

http://www.namecheap.com/deals/30000-retweets-0.98-domains-july-2012.aspx

Akcija definitivno traje. Potrebnan je twitter nalog da se dobije kupon za registraciju novog domena ili transfer postojeceg.

Valid from July 16, 2012 12:00 AM to 12:59 PM Eastern Time ili 16.07. od 6 ujutru do 7 uvece po nasem vremenu.

Cena je 0.98$ po domenu (+ ICAAN fee, cini mi se 0.18$). Whois zastita je uracunata u cenu! Odlican popust za one koji (kao ja) nisu ljubitelji Godaddy-ja.

U svakom slucaju vise informacija mozete videti u linku koji je postavio kolega.

PS. zanimljivo je sto su prvo ciljali na 30 000 retweetova, pa su posle shvatili ta je ta brojka preambiciozna i smanjili su na 15 000 RT-a.

Sto ti je GoDaddy skrivio?

Za ljude koji prate ovo stalno jedno pitanje...

Da li imaju kada na akciji nekoj domene : co.uk, in, us, org.uk, me.uk ?

Dakle neki kuponi, snizenja, promocije da li ima kada ja stalno kad naidjem to je com net i ord pa me zanima za ove navedene da li ima kada sta i vredi li cekati ili moram kupiti po ovim cenama ?

sax kaže:

Za ove domene ćeš pre naći promo-kod kod GoDaddy-ja. Ali je ipak redovna cena njihove registracije, koliko vidim, niža kod Namecheap-a.

Izgleda i da je registracija kod Namecheap-a jeftinija ukoliko registruješ neki od ovih domena na duži vremenski period, pa ti proceni šta ti više odgovara.

Drenova kaže:
sax kaže:

Za ove domene ćeš pre naći promo-kod kod GoDaddy-ja. Ali je ipak redovna cena njihove registracije, koliko vidim, niža kod Namecheap-a.

Izgleda i da je registracija kod Namecheap-a jeftinija ukoliko registruješ neki od ovih domena na duži vremenski period, pa ti proceni šta ti više odgovara.

Odgovara mi na kraci vremenski period, provericu kod GoDaddy, u medjuvremenu ako neka naleti na akcije za ove domene neka mi pusti pp ako mu nije tesko :thankyou

Cena za 2 godine .co.uk na namecheap je $9.98 ako se ne varam, dok na godaddy je $9.99 jedna godina :)

lxGuru kaže:
Cena za 2 godine .co.uk na namecheap je $9.98 ako se ne varam, dok na godaddy je $9.99 jedna godina :)

Taj domen vec posedujem i da mora na 2 godine na nemecheapu, napomenuo sam ga onako uz one ostale da se stvori sira slika ostali oni mi trebaju... Btw gde si ti nema te 100 godina te trazim pusti mi pp kad ces biti na skajpu.

Thank you for voting!
Hover 37.53% (4,084 votes)
Namecheap 22.57% (2,456 votes)

Let's goooo. :p

Vatra Wolf kaže:
Thank you for voting!
Hover 37.53% (4,084 votes)
Namecheap 22.57% (2,456 votes)

Let's goooo. :p

Ajmo ko je dokon menjanje ip adresa i brisanje kolacica celu noc :D Bolje to nego uzaludno igranje igrica od ovoga ce biti bar neka korist :drinking

Dame i gospodo prestavljam vam www.torproject.com :D
Izvolite pa pogledajte browser bundle, vrlo korisnu stvar za sve one koji žele dobar portabilan proxy. :D

Hover 29.18% (4,703 votes)
Namecheap 35.45% (5,713 votes)
Name.com 29.34% (4,728 votes)

Vidim nisu se igrale igrice noćas, kad otključavaju? :)

susjed kaže:
Hover 29.18% (4,703 votes)
Namecheap 35.45% (5,713 votes)
Name.com 29.34% (4,728 votes)

Vidim nisu se igrale igrice noćas, kad otključavaju? :)

Pa normalno kad smo ja i Vatra Wolf zaginuli do 6 ujutru da nabijemo glasove za namecheap ;)

,,We will be releasing the $0.99 promo deal as soon as we get official confirmation from LifeHacker that we've won. We hope you enjoyed the trivia fun and a huge, sincere thank you to everyone that voted for us. You're the best :)''

Heheh ja sam 2-3 puta svega :p

Ali smiješno mi je što sad linkaju s naslovnice, na post iz 2010, da su najbolje ocijenjeni registar domena kod LH.

Back
Na vrh