novii
Legenda
- Tu od
- 24 Tra 2009
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sceko kaže:ma to su cigani odma ja da ti kazem ja ih koristim vec neko vreme testiram, mysql zna da im ode da mi pobrisu baze wordpress ne radi i ja im kopiram kako mi na drugi server radi normalno na njihov ne tj download dodataka i teme, a oni mi vele kao koristis nulled skriptu nidje veze. najgori su vjeruj mi treba ih izbjegavat.
contrateam kaže:Mladjo,
1. Moguce je da ti je ukradena sifra ali i takodje je moguce da je neko upao preko neke manje bezbedne skripte ili out of date skripte, npr preko plugina za wordpress, to bi bio skraceni odgovor na ovo pitanje
2. Moguce je mada je to veoma glupo bez obzira da li zelis ili ne da oteras korisnika, jednostavno mozes da kazes korisniku da mu otkazujes uslugu zbog toga i toga a ne da mu namestas slanje spama![]()
Predradnik kaže:Šta mi vi možete reći?
Pa zašto ne bi uzeo .eu domenu za 40kn ?Predradnik kaže:Hvala na dobrodošlici! Pitao sam ih mogu li uzeti host s domenom davor.com.hr pa čekam odgovor. Inače .hr ne mogu dobiti, a com mi je skupa.
OT:
Ne vidim nigdje temu za predstavljanje, inače bih ja svih pozdravio i rekao par riječi o sebi.
Danas sam se aktivirao na ovom forumu ponovno i vidim da puno ljudi je jednostavno prešlo s webmajstora ovamo što mi se definitivno svidjamikibm kaže:Pa zašto ne bi uzeo .eu domenu za 40kn ?Predradnik kaže:Hvala na dobrodošlici! Pitao sam ih mogu li uzeti host s domenom davor.com.hr pa čekam odgovor. Inače .hr ne mogu dobiti, a com mi je skupa.
OT:
Ne vidim nigdje temu za predstavljanje, inače bih ja svih pozdravio i rekao par riječi o sebi.![]()
Ja ih registriram kod plus hostinga (samo domenu) za 40 kn Imam već nekog iskustva s .eu domenama i mogu reći da nisu loše. Održavam jedan sajt koji vrlo dobro kotira a u pitanju je .eu domena.Predradnik kaže:Mikibm, kod koga se registriraju? Inače ne volim EU pa neznam šta bih s tom domenom.
Predradnik kaže:Ne vidim nigdje temu za predstavljanje, inače bih ja svih pozdravio i rekao par riječi o sebi.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke