InFlames20
Legenda
- Tu od
- 2 Ožu 2008
Samo, da li je VPS jednostavan za podešavanje za korisnike koji se toliko ne kuže u te stvari?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
InFlames20 kaže:Samo, da li je VPS jednostavan za podešavanje za korisnike koji se toliko ne kuže u te stvari?
jokara25 kaže:
jokara25 kaže:Naravno da se ne slazem da je bacanje novaca, kao sto se nece sloziti ni milioni drugih koji koriste managed VPS. A cPanel je uglavnom besplatan kada je u pitanju mandaged VPS, ali verovatno si mislio da dize cenu za unmanaged. Nisam nikakav ekspert, ali nije realno da kazes da je bolje da ostane na shared hostingu, i da ako vec oce jaci uzme unmanaged VPS. Evo i zasto. Na primer, ja sam sa nekim sajtovima totalno premasio odredjene resurse kod Host Monstera i bio sam prinudjen da uzmem odredjeni VPS. Na njemu naravno sad imam lufta da jos razvijam te sajtove... Jasno je meni da ti zelis vecu kontrolu, itd. Ali za nas kojima je osnovni posao IM, to nije toliko bitno. Bitno je da podrska bude fenomenalna, i da sve bude jednostavno kao na shared hosting-u.
glumerys kaže:Planiram da uzmem hosting kod HostGator, BlueHost, HostMonster, JustHost ...
Interesuje me koliki su moji resursi odnosno koliko poseta na dnevnom ili mesečnom nivou može da izdrži shared hosting. Da napomenem radio bi u wordpresu.
alman kaže:mozda ne bi bilo lose pogledati kad su posebna snizenja ili kad daju dodatne pogodnosti npr. cesto daju neki reklamni kredit koji se moze iskoristiti
free Domain Name
free Site Builder with Templates
free e-Commerce Shopping Carts
free $50 Google Ad Credits
free $25 Yahoo Ad Credits
free $50 MySpace Ad Credit
i sve to za 3.45$ mjesecno kod justhost.com i sl.
dado023 kaže:glumerys kaže:Planiram da uzmem hosting kod HostGator, BlueHost, HostMonster, JustHost ...
Interesuje me koliki su moji resursi odnosno koliko poseta na dnevnom ili mesečnom nivou može da izdrži shared hosting. Da napomenem radio bi u wordpresu.
Drugim riječima, ako zauzmeš više nego je propisano u njihovim uvjetima, iako piše unlimited, nije unlimited, tvoj account se suspendira. Zatim ti se kao opcija pruža doplata za jaču konfiguraciju koja košta znatno više.
http://www.mattheaton.com/
djetlic kaže:Jel netko probao premium hosting na byethost.com? Totalni sam početnik, imam par ideja, pa bi po prvi put uzeo neki jeftini hosting, glavno mi je da mogu hostati 3-4 sajta i da je jeftino. Netreba mi niš veliko jer sigurno neću imati neku posjetu. E da, sajtovi budu u wordpressu.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke