• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Najbolji Hosting što se vas tiče

nekompetentan kaže:
Igor Tomić kaže:
Na kojem onom review-u imaju odličan rating. :)?

Ja sam i sa MDDHostingom bio zadovoljan, sada i sa Stablehost.

Cene, pa pogledaj na netu, s tim da oba imaju* (ili su imala) kupon 50% off na prvu kupovinu, pa vredi potražiti.

Koji paket koristiš?

"Stable".

Što više kopam to sam manje odlučan.
Imam WP sajt sa oko 4-5000 dnevnih poseta. Trenutno imam oko 6Gb na disku.
Uglavnom sa embedovanim videom koji vuče sa YouTube.
A, kao iz inata danas su počeli da obaraju cene i takmiče se sa ponudom (a ustvari sve je isto s. samo drugo pakovanje).
Molim za predlog.
Unapred vam se svima zahvaljujem!

Ace_ kaže:
Meni je prelose kod Hostgatora sto te suspendiraju bez ikakvog prethodnog upozorenja.

Desilo mi se par puta. Evo danas opet. Imam jedno 5-6 manjih sajtova kod njih i ukupno oko 7000 posjeta dnevno. Oko 7 sati poslijepodne samo stize mail i suspendiran cijeli account, kaze mozes poslati IP pa da te pustimo da instaliras cache skriptu ili nekako optimiziras.

Najgore sto doslovno godinama imam slicnu kolicinu posjete i danas isto nista posebno, normalna posjeta i suspend. Sad se ne javljaju vec 3 sata, a ja popizdi sto su mi sajtovi down.

Jednom mi je uletio malware kod njih i to nije zbog mene jer pojavila se slicna stvar na tri sajta svi hostani kod njih. Na kraju sam morao platiti restore backupa 15 dolara. Kod drugih hostova dobijem free restore backupa kad god hocu.

i ja sam stekao dojam da hostgator postaje sve losiji.
meni su danas odjednom stavili "temporary resource limitation", ista posjeta godinu dana.

to me ponukalo da malo proguglam i nasao sam dosta losih recenzija u zadnjih pola godine. navodno ih je 2012 preuzela neka kompanija i od tad stvari idu nizbrdo...

Ace_ kaže:
Dobio sam napokon pristup za moj IP preko passworda. Malo sam i ja glup sto nisam isao odmah na live chat nego cekam da mi odgovore preko emaila. Sad je instaliran W3 total cache na najveci sajt ali treba cekati preko maila da se jave, a kako su krenuli nece do navece.

Nema mi goreg osjecaja nego kad su mi sajtovi down. Ajde da ja ne dobivam traffic preko googla bolila bi me ona stvar, ali ovako sam pod stresom cijeli dan.

A ovaj suspend se desio dan poslije preseljenja (njihovog automatskog) na nove servere. Izgleda su ti "novi" serveri sa slabijim CPU-om nego "stari" jer meni posjeta na taj dan nije skocila nego je bila ista ko svaki drugi dan, cak manja jer je nedjelja bila.

Uglavnom pripazite vi koji ste na hostgatoru. Sa caching pluginom moze ici do 10.000 posjeta dnevno. Bez njega mozes spusiti suspend na 6-7 hiljada.

kod mene posjeta 3000 i dobio "temporary resource limitation", takodjer nedugo nakon preseljenja na "nove" servere

Nazalost hostgator je postao stroziji prema onima koji imaju dosta poseta i to mu je za sad velika mana. Inace radi jako lepo...

Sto se tice ostalih svi rade manje vise slicno jedino godaddy radi uzasno meni pravi uzasne probleme. Svaki cas ili ne radi baza ili nesto koci.... Iskljucili mi jednog klijenta koji je imao 200 poseta na dan. Pitam za razlog oni nece da kazu i kazu uzmite veci paket kod nas...

Realno sa svakim hostingom mozes imati problema, ali vece firme to obicno rese pre nego male.

podizem ovu temu da ne otvaram novu :D

Trazim hosting za hostanje do 5 sajtova na njemu, bilo bi dobro da je stabilan, ne treba biti super ultra brzi, bit ce do 500 posjeta dnevno, a i sajtovi nisu nesto preveliki tako da mi ne treba puno prostora.

Naisao sam na ovaj: http://www.hostwinds.com ali vjerujem da ima boljih :)
lockao bi neke fajlove pa sam cuo da oni dopustaju to i da nebi trebalo biti problema

Ne mislim dati vise od 7.5$ mjesecno na hosting pa ako netko zna neki dobar i provjereni do 7.5$ mjesecno neka se javi, moze i domaci i strani, a i opcija za godisnji zakup dolazi u obzir :)

Hvala

stablehost.com - ja i frend uzeli kod njih server prije pola godine. Na serveru imamo oko 10 web stranica i do sada nije bilo nikakvih problema sa njima. Ukoliko nešto rade na serveru jave ti se par dana prije... Ako budeš kupovao, možeš na netu pronaći kupone na 30 ili 50% popusta....

Za lockanje fajlova iskreno ne znam :/

guster89 kaže:
stablehost.com - ja i frend uzeli kod njih server prije pola godine. Na serveru imamo oko 10 web stranica i do sada nije bilo nikakvih problema sa njima. Ukoliko nešto rade na serveru jave ti se par dana prije... Ako budeš kupovao, možeš na netu pronaći kupone na 30 ili 50% popusta....

Za lockanje fajlova iskreno ne znam :/

Čini mi se OK ovaj shared hosting od 5.95$ , zadovoljiti će moje potrebe to je sigurno :D
Jel bilo kakvih opomena zbog previsokog korištenja CPU-a i ostalih resursa?

Misliš kupon za prvi mjesec?

Pričekat ću još neko vrijeme da vidim šta mi najviše odgovara pa ako se odlučim uzeti možeš mi poslati refferal link :)

pavlek kaže:
Jel bilo kakvih opomena zbog previsokog korištenja CPU-a i ostalih resursa?

Do sada ništa... Nemamo neke velike stranice, možda na dan sveukupno od njih dobijemo 2000 -4000 posjeta...

pavlek kaže:
Misliš kupon za prvi mjesec?

Ne, već za cijelu godinu ;) Pogledaj malo po netu, ili tu : http://www.stablehost.com/coupons.php

pavlek kaže:
Pričekat ću još neko vrijeme da vidim šta mi najviše odgovara pa ako se odlučim uzeti možeš mi poslati refferal link :)
Ok ;)

Ovo su najbolji kuponi za Stablehost (sa njihove teme na WebHostingTalk):

CURRENT COUPONS
Coupon Code: US-WHT2012-25 -- 25% OFF FOR LIFE (Any payment plans)
Coupon code: WHTLOVE -- 50% OFF YOUR FIRST INVOICE (Any payment plan)

Koristim ih dosta dugo i za sada sam zadovoljan i preporučujem. Kupon 50% off je za prvu kupovinu, bila ona kupovina hostinga za mesec dana ili za 3 godine. ;)

Do kada vaze ovi kuponi?
Da li mogu svoje postojece sajtove da prebacim na njih, i da li ce mi sajtovi biti offline dok se transfer ne zavrsi?

Ja sam na Mocha host , nisu nesto posebno ali za te pare su solidni. Ako imas vise od 5 sajtova predlazem ti HOSTGATOR jer Mocha host se primeti da uspori, tj prva tri mi rade odlicno kasnije ove ostale koje napravim su dosta usporeni.

KnownSRV & StableHost - prezadovoljan sam sa njima, bez ikakvih problema. Takođe što se tiče domaće opcije, contrateam.com nemam nikakvih problema sa njima, s' tim da ih uopšte ne opterećujem (dva domena za mejl se nalaze kod njih :) ).

experience hosting, od kad znam za sebe tamo držim i servere game i domenu i web hosting, ma sve!

Plus.hr definitivno. Kod njih hostam razne stranice od samog početka i uvijek zadovoljan.

Back
Na vrh