Igor Tomić
Legenda
- Tu od
- 24 Ožu 2011
nekompetentan kaže:
"Stable".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nekompetentan kaže:
Ace_ kaže:Meni je prelose kod Hostgatora sto te suspendiraju bez ikakvog prethodnog upozorenja.
Desilo mi se par puta. Evo danas opet. Imam jedno 5-6 manjih sajtova kod njih i ukupno oko 7000 posjeta dnevno. Oko 7 sati poslijepodne samo stize mail i suspendiran cijeli account, kaze mozes poslati IP pa da te pustimo da instaliras cache skriptu ili nekako optimiziras.
Najgore sto doslovno godinama imam slicnu kolicinu posjete i danas isto nista posebno, normalna posjeta i suspend. Sad se ne javljaju vec 3 sata, a ja popizdi sto su mi sajtovi down.
Jednom mi je uletio malware kod njih i to nije zbog mene jer pojavila se slicna stvar na tri sajta svi hostani kod njih. Na kraju sam morao platiti restore backupa 15 dolara. Kod drugih hostova dobijem free restore backupa kad god hocu.
Ace_ kaže:Dobio sam napokon pristup za moj IP preko passworda. Malo sam i ja glup sto nisam isao odmah na live chat nego cekam da mi odgovore preko emaila. Sad je instaliran W3 total cache na najveci sajt ali treba cekati preko maila da se jave, a kako su krenuli nece do navece.
Nema mi goreg osjecaja nego kad su mi sajtovi down. Ajde da ja ne dobivam traffic preko googla bolila bi me ona stvar, ali ovako sam pod stresom cijeli dan.
A ovaj suspend se desio dan poslije preseljenja (njihovog automatskog) na nove servere. Izgleda su ti "novi" serveri sa slabijim CPU-om nego "stari" jer meni posjeta na taj dan nije skocila nego je bila ista ko svaki drugi dan, cak manja jer je nedjelja bila.
Uglavnom pripazite vi koji ste na hostgatoru. Sa caching pluginom moze ici do 10.000 posjeta dnevno. Bez njega mozes spusiti suspend na 6-7 hiljada.
guster89 kaže:stablehost.com - ja i frend uzeli kod njih server prije pola godine. Na serveru imamo oko 10 web stranica i do sada nije bilo nikakvih problema sa njima. Ukoliko nešto rade na serveru jave ti se par dana prije... Ako budeš kupovao, možeš na netu pronaći kupone na 30 ili 50% popusta....
Za lockanje fajlova iskreno ne znam :/
pavlek kaže:Jel bilo kakvih opomena zbog previsokog korištenja CPU-a i ostalih resursa?
pavlek kaže:Misliš kupon za prvi mjesec?
Okpavlek kaže:Pričekat ću još neko vrijeme da vidim šta mi najviše odgovara pa ako se odlučim uzeti možeš mi poslati refferal link![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke