• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Na 1. stranci google-a

Ma ja se nabrijem na previse stvari odjednom pa izgubim fokus. Bas sam nedavno zaj.... poslovnog partnera da kad sam provjeravao whois kako ima na svoje ime registrirano 160 domena a da svega par komada dobija neku posjetu. Ful smo se pokidali od smjeha :D Puno toga krenemo pa otkrijemo nesto nove i tako stalno. Not good. Ali ajde sad smo se malo uozbiljili pa cemo biti ustrajniji :D

Hellas kaže:
Moj Oes Tsetnoc na drugoj poziciji :D

Sada smisliti kako maket ovog exact match bonusa :D.

Makeo se sam.

Broj 1 je tu :drinking

Sada treba se odbraniti.

evo jos malo uspijeha..moja stranica saleslettersoftware.net je br. 1 na prvoj stranici, za KW sales letter software:drinking :crazy_grin

pozdrav svima, ovako, ja se ne razumijem u seo al sam napravio blog:
http://free-forex-sigals.blogspot.com/
e sad kad ja kod sebe ukucam na googlu free signals ili free forex signals moj blog kod mene bude na prvom mjestu na prvoj stranici jel to znaci da sam za tu rijec na prvom mjestu ili je to samo na mom racunaru

Nije samo na tvom racunaru vec si prvi.

edit: da se nisi ti malo zeznuo? Sad gledam na Google i nema te nigde.

ma nisam se zeznuo evo opet sad sam ukucao i pokaze me na prvom mjestu kod mene blog je na engleskom ovaj u mom potpisu

Kod mene si na prvoj stranici za free forex SIGALS i forex SIGALS, kao sto ti je u imenu domene napisano...

Ako imas gmail account, probaj se odlogirat pa onda probaj pretrazivanje. Mozda ti pokaze drugacije rezultate.

alman kaže:
ma nisam se zeznuo evo opet sad sam ukucao i pokaze me na prvom mjestu kod mene blog je na engleskom ovaj u mom potpisu

ej almane a od kuda ti nabavljas te signale, ja isto imam nesto slicno ali nisam nasao pa ako bi mi mogao reci od kuda nabavljas "postove" (te forex signale).

Hvala

to su moji vlastiti malo sam se pozabavio vlastitom analizom i predvidanjem kretanja valuta i u ovo posljednje vrijeme pravo dobro me islo ja uglavnom pratim grafikone na 5min, 30 min, 1h, 1dan i onda kombinujem kad bih moglo u kojem momentu da ide gore ili dolje..

m4ster kaže:
Kod mene si na prvoj stranici za free forex SIGALS i forex SIGALS, kao sto ti je u imenu domene napisano...

Ako imas gmail account, probaj se odlogirat pa onda probaj pretrazivanje. Mozda ti pokaze drugacije rezultate.

upravu si evo sad sam se odlogovao i nigdje me nema na prvim stranicama googla za istu rijec

Ja recimo nemam pojma o SEO-u a ipak sam na 2-4 mjestu prve stranice kod odredjenih keywordova. A imam neki jadan blog na blogspotu...

Bionicman kaže:
Ja recimo nemam pojma o SEO-u a ipak sam na 2-4 mjestu prve stranice kod odredjenih keywordova. A imam neki jadan blog na blogspotu...

To ti ništa ne znači. Evo ako hoćeš ja ću najdalje za 1h biti prvi za recimo riječ "flikos" samo što trebam je napisati post sa naslovom fikos i spomenuti par puta tu riječ.
Ali za recimo riječ novosti ću se već trebati jako jako potruditi.

octavia77 kaže:
To ti ništa ne znači. Evo ako hoćeš ja ću najdalje za 1h biti prvi za recimo riječ "flikos" samo što trebam je napisati post sa naslovom fikos i spomenuti par puta tu riječ.
Ali za recimo riječ novosti ću se već trebati jako jako potruditi.

point

Evo da se i ja malo pohvalim. Iako nisam radio duže na stranici ona je na google.hr prva za dosta kompetivnu riječ dijeta

octavia77 kaže:
Evo da se i ja malo pohvalim. Iako nisam radio duže na stranici ona je na google.hr prva za dosta kompetivnu riječ dijeta

Svaka cast octavia, samo tako nastavi.

E to i mene zanima, s obzirom da je stranica na našem jeziku, jel kapaju šta $$$?

Ne moraš sad točne cifre, čisto jel ima zarade i od čega...

Octavia, prvo pohvale za No.1
Ako i ne profitiras trenutno od toga previse nemoj se uopce brinuti. Imam neke frendove koji rade po raznim firmama i u zadnje vrijeme svi su više manje čuli za adwords a u zadnjih godinu-dvije neki su se i počeli oglašavati. Mislim da će i za naše riječi biti love, samo se treba malo strpiti...
Dakle, da ne filozofiram, sve je više ljudi koji ulažu lovu tu kod nas u adwords i mislim da će se moći lijepa lova okrenuti za koju godinu (vjerovatno neki i danas dobro vrte hehe)...

Na toj stranici se vrte samo adsense oglasi i iskreno zarada nije baš dobra, ako uzmemo u obzir koliko imam klikova dnevno. Ali ima potencijala u početku su mi bili servirani oglasi kod kojih bih dobivao 0.01-0.05 po kliku dok sad dobivam malo skuplje oglase.
Ova domena mi pokriva troškove hostinga za sve moje domene, registraciju svih domena, osnovnu plaćenu promociju svih domena i plaćenih 30 članaka za sve domene za godinu dana tako da se nemogu požaliti.
Nije neka zarada ali mi omogućava da mogu ekspementirati sa drugim stvarima.
Preporuka za sve je da se ostave domaćeg tržišta i da se uhvate stranog jer je tamo zarada puno puno veća, a konkurencija je ista ili manja za neke pojmove.
1klik na stranom tržištu=min 5 na domaćem, a razlika zna biti i 1:15

Back
Na vrh