VWolf kaže:
Obratio se, dao im dokaze da nisam ništa radio protiv pravila, ali džaba. Evo gig mi stoji u sekciji 'denied', da li im se trebam ponovo obratit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VWolf kaže:
Ako si siguran da su bez razloga to uradili, dosadjuj im i vratit ce ti ga, ja sam im cak twitter spamao za neke slicne situacije, jer nisu htjeli da odgovore na ticket...amrlele kaže:
Reci mi čime se baviš? ako si dobio dobar prvi review mislim da bi ti trebalo krenuti, ja sam nakon prvog giga dobio odmah tri. Provaj ponuditi za manju cijenu možda, prvi gig mi je bio 20$ za kompletan wordpress site, neki čak i za pet, da te ne lažem to je trajalo niti mjesec dana onda sam počeo dizati lagano 50$ sad idem i do 100$ nekad i više. Uglavnom doradi svoj profil da izgleda profesionalno stavi svoju sliku, napravi par gigova i salji svaki dan svih 10 requestova šta imaš, to je otprilike to uletit će nešto neboj se. Ja nekad danima nemam niti jedanu poruku a kamoli narudžbu onda po pet u danu zna bit. samo nemoj odustajat posla ima dosta. Još jedan savjet ako se baviš dizajnom napravi jedan gig recimo "radim wordpress" drugi gig radim "html/css web site" ali stavi ih u druge kategorije recimo prvi u kategoriju "wordpress" drugi u "web and mobile design" tako kad saljes requestove imat ces puno više ponuda. I nemoj kad odgovaras kupcima da ispada kao da ih moliš za nešto, kao što rade Indijci i slični budi konkretan ali pristojan, znan da je protiv pravila fiverra ali upozna san dosta ljudi snekima čak se stalno čujem preko skpyea.Ako se cega još sjetim napišem ovdje, ali vjeruj mi fiverr je krcat poslom. pozzLeoMessi19 kaže:Ovo što radiš je fantastično...Stavio sam gig, odmah drugi dan sam dobio posao a poslije toga više ništa...gdje griješim?
Radio si mozda, ali na primer ista rec se ne moze ponavljati vise puta u tagovima tako da nemoj pricati neke stvari ako nisi siguranliska kaže:"Prije je bio fazon ne znam da li i dalje funkcioniste probajte, da u tag polje, navedete jednu rijec vise puta, npr ako prodajete logo, staviti u tagove, logo creation, logo for website, logo xx, logo xx, logo xx. Na taj nacin budete prvi u new gig's kada neko ukuca logo u search."
Mislim da imam vise iskustva na fiverru od svih vasAleksandar92 kaže:Radio si mozda, ali na primer ista rec se ne moze ponavljati vise puta u tagovima tako da nemoj pricati neke stvari ako nisi siguranliska kaže:"Prije je bio fazon ne znam da li i dalje funkcioniste probajte, da u tag polje, navedete jednu rijec vise puta, npr ako prodajete logo, staviti u tagove, logo creation, logo for website, logo xx, logo xx, logo xx. Na taj nacin budete prvi u new gig's kada neko ukuca logo u search.", koristim fivver 3 godine vec :waving
Loxo kaže:Nemoj ni ti pricati kad nisi u pravu. Evo dva moja giga:
![]()
![]()
:taunt
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke