• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Make Easy Money with Google

hiperx

Član
Tu od
2 Velj 2010
Make Easy Money with Google je zbilja genijalna knjiga za totalne noobove malo cacko po netu i naisu na nju ono reko bit ce istu shit ko i ostale sve ostale na isu pjesmu al malo sta cam procacko po njoj pise tocno sta me zanima i tocno sta me treba zanimat kratko i jasno na zalost nije free sta znaci da je nesmijem stavit na forum al ljudi moji zato postoji google :D
510yUzTVl6L._SL500_AA240_.jpg

Hvala ti na opsirnom i detaljno opisu knjige. Definitivno si zainteresirao veliku vecinu foruma.

Al sad ozbiljno, cemu ovaj thread ako APSOLUTNO nista nisi rekao o knjizi osim da ta knjiga postoji?

Slazem se sa masterom, ako ne pruzas neku stvarno korisnu informaciju onda bolje niti ne pisat po forumu. Najbolje bi bilo da procitas knjigu i onda detaljno napises dugacak, konkretan post s informacijama sta si naucio, po cemu je tako dobra, po cemu je bolja ili losija u odnosu na ostale koje si procitao o istoj temi itd.

A dobro kako ocete inace google pa se pogleda knjiga pa se komentira losija je zato sto ovo lalaalal ili bolja je zato sto ima ovo a ne sad da pisem neku tesku bibliju cemu?Mislim ovo je vrlo rijetka kritika inace je na forumima imas google pa si pogledaj i ta sranja a ovdje je kao obrnuto!Ja sam ovaj put na strani googla!Samo ti ovo mogu rec imam vrlo puno knjiga za online zarade i takve stvari vrlo puno i sve su isti shit al ovo sta sam pogledo prosvrljat u 10 min se zbilja isplati za procitat!

Ma sta ti pricas? Daj se saberi covjece i pocni pisat ko covjek da te drugi razmiju.
Ako vec pises tekst DRUGIMA jer ne pises za sebe vec pises za druge (ako oces za sebe pisat postoji notepad za to) onda pisi da te drugi razumiju, pisi informacije koje ce drugima biti korisne. Dodjes tu i spomenes neku xy knjigu koji nisi ni procitao i mislis da si pomogao clanovima? Pa grdno se varas jer mene a i vecinu drugih ne zanima da procita naslov knjige. Ako vec radis neku preporuku onda napisi bar zasto ju preporucas i zasto je bolja od konkurencije. Imas 500 knjiga na tu temu, ja mogu sad ih sve izlistat. Mogu otic na amazon ukucat Google, Adsense il ista vec i izlistat sve knjige na tu temu. Dali ce to pomoci clanovima? Naravno da nece. E sad ako se malo potrudis, odvojis 5 minuta vremena da slozis jedan suvisli post koji ima bar trunku korisnog u njemu reakcije ce biti potpuno drukcije. Ovo je forum a ne chat, to su staticni textovi koji ce tu stajati dugo vremena a ne ko chat gdje ce se 2 min nece biti teksta, tako da pazi sta i kako pises a ne ovako.

Osim toga ovo sto si sad odgovorio treba netko da desifrira sta je pisac htio reci. Pa daj kad vec pises odvoji 5 minuta vise da slozis text, post koji ce svi skuzit. Ne postas radi sebe vec radi drugih.

hiperx kaže:
A dobro kako ocete inace google pa se pogleda knjiga pa se komentira losija je zato sto ovo lalaalal ili bolja je zato sto ima ovo a ne sad da pisem neku tesku bibliju cemu?Mislim ovo je vrlo rijetka kritika inace je na forumima imas google pa si pogledaj i ta sranja a ovdje je kao obrnuto!Ja sam ovaj put na strani googla!Samo ti ovo mogu rec imam vrlo puno knjiga za online zarade i takve stvari vrlo puno i sve su isti shit al ovo sta sam pogledo prosvrljat u 10 min se zbilja isplati za procitat!

p.s. Ako ti nema smisla pisat i ako zelis da ljudi googlaju onda nisi trebao ni otvarati novi thread. Nitko nije rekao da pises bibliju ali u par natuknica o pozitivnim i negativnim stranama bi ti odvojilo par minuta vremena a puno drukcije bi izgledalo. E sad to sto ti nisi procitao cijelu knjigu pa nemozes rec sta su poz a sta neg stvari to je sad druga prica.

hiperx kaže:
A dobro kako ocete inace google pa se pogleda knjiga pa se komentira losija je zato sto ovo lalaalal ili bolja je zato sto ima ovo a ne sad da pisem neku tesku bibliju cemu?

Ni sam to nisi napravio, a ocekujes od nas da to napravimo. Logican slijed događaja je da ti prvo napises kratak osvrt na knjigu, svoje misljenje i ono sto ti nije jasno, a nakon toga trazis druga misljenja ili pomoc ili nesto slicno. Ovo sto ti pises nema nikakve logike.

Moram priznat da nisam vidio knjigu, ali sam procitao komentare na Amazonu. Knjiga ima 4/5 ocjenu od strane citatelja, ali na temelju komentara nikada ne bih kupio tu knjigu. Naglasak je vise na totalnim noobvima koji nemaju niti svoju web stranicu pa se objasnjavaju osnovne stvari tipa odabir i registracija domene, hosting, slaganje stranice itd, a vrlo malo i povrsno se ulazi u neke dublje diskusije vezane za Adsense. Ne mogu bas previse reci o knjizi, ali ako je to jedna od najboljih knjiga koje si vidio, onda definitivno smatram da moras preispitati svoje znanje.

Moje misljenje (uzmite u obzir da *nisam* procitao knjigu) na temelju komentara je to da je ova knjiga savrsen primjer kako se moze zaraditi na pocetnicima.

Potrebno je:
1) staviti "Make money" u naslov
2) staviti "easy" u naslov
3) proci proces pravljenja stranice - moze se naci vjerojatno u svakoj Q&A sekciji bilo kojeg hostinga besplatno
4) sakupiti podatke sa official Adsense stranica
5) prikazati se kao 'osoba spremna pomoci' s ciljem da se stvori autoritet među pocetnicima koji su kupili tu knjigu i na taj nacin se prakticki osigura puno pozitivnih komentara koji promoviraju knjigu i osiguravaju daljnju prodaju

Eto, to je moje misljenje... Jedino sto bih istaknuo, a da je vrijedno paznje, je model zarade autora prodavanjem knjiga preko Amazona itd.

Sad sam se raspisao, a u stvari sto ja znam o tome kad nisam procitao knjigu :D

@Master zaboravio si staviti "Google" u naslov, to pali u danasnje vremena (dok google ne opali tuzbu) :)

Kad se kupuje knjiga treba pogledati review-e na amazonu ali i na netu. Npr. ja ne citam puno knjiga ali one koje sam procitao a smatram dobre mogu preporucit svima i mogu im pomoci cak i znanjem iz njih. Vjerojatno puno toga sto i pisem na forumu je znanje iz odredjenih knjiga.

Stvar nije bila kod knjige da je znanje cijelog interneta nego jednostavnost knjige recimo za mene ko pocetnika u tim stvarima vise nego dovoljno da upijem neki basic, naravno ne ocekujem sad procitam tu knjigu ajmo milijarde okretat neg malo bolje razumjevanje tog nekog internet marketinga(temelj)!

To je ok i shvacamo da je tvoja namjera bila casna tj. da pomognes. Ali mogao si se strpit dok ju procitas cijelu i onda dati neki kratki (ili dugi) review/recenziju jer ces tako puno lakse uvjerit druge pocetnike koji tek pocinju zasto je bas ta knjiga dobra za njih. Pa nisu uzalud "review" kljucne rijeci najpopularnije na internetu. Da si tako napravio nesto vjerojatno bis dobio postovanje clanoa ovog foruma.
Inace ja fakat jos uvijek pored cijele rasprave ni neznam o cemu se radi knjiga, to je poanta cijele price. Da kad preporucas nes trebas objasnit zasto to radis, o cemu se radi. Sa Googlom se moze zaradit na vise nacina.

Da samo napomenem da je knjiga i 2005. godine i govori o "Google Adsense".

hiperx kaže:
Da li moze da se skine na nekoj adresi ili torrentu i sl.

I da moze nesmije ti rec jer je zabranjeno na ovom forumu davati warez materijal.

daconi kaže:
Da li moze da se skine na nekoj adresi ili torrentu i sl.

Back
Na vrh