hiperx kaže:
A dobro kako ocete inace google pa se pogleda knjiga pa se komentira losija je zato sto ovo lalaalal ili bolja je zato sto ima ovo a ne sad da pisem neku tesku bibliju cemu?
Ni sam to nisi napravio, a ocekujes od nas da to napravimo. Logican slijed događaja je da ti prvo napises kratak osvrt na knjigu, svoje misljenje i ono sto ti nije jasno, a nakon toga trazis druga misljenja ili pomoc ili nesto slicno. Ovo sto ti pises nema nikakve logike.
Moram priznat da nisam vidio knjigu, ali sam procitao komentare na Amazonu. Knjiga ima 4/5 ocjenu od strane citatelja, ali na temelju komentara nikada ne bih kupio tu knjigu. Naglasak je vise na totalnim noobvima koji nemaju niti svoju web stranicu pa se objasnjavaju osnovne stvari tipa odabir i registracija domene, hosting, slaganje stranice itd, a vrlo malo i povrsno se ulazi u neke dublje diskusije vezane za Adsense. Ne mogu bas previse reci o knjizi, ali ako je to jedna od najboljih knjiga koje si vidio, onda definitivno smatram da moras preispitati svoje znanje.
Moje misljenje (uzmite u obzir da *nisam* procitao knjigu) na temelju komentara je to da je ova knjiga savrsen primjer kako se moze zaraditi na pocetnicima.
Potrebno je:
1) staviti "Make money" u naslov
2) staviti "easy" u naslov
3) proci proces pravljenja stranice - moze se naci vjerojatno u svakoj Q&A sekciji bilo kojeg hostinga besplatno
4) sakupiti podatke sa official Adsense stranica
5) prikazati se kao 'osoba spremna pomoci' s ciljem da se stvori autoritet među pocetnicima koji su kupili tu knjigu i na taj nacin se prakticki osigura puno pozitivnih komentara koji promoviraju knjigu i osiguravaju daljnju prodaju
Eto, to je moje misljenje... Jedino sto bih istaknuo, a da je vrijedno paznje, je model zarade autora prodavanjem knjiga preko Amazona itd.
Sad sam se raspisao, a u stvari sto ja znam o tome kad nisam procitao knjigu