drazenbr kaže:
Koja (besplatna) reklama za taj Investicijski forum:lol
Bio sam se tamo regao prije par mj i nisam dugo ostao, iako su mi nakon 2-3 posta povećali prava,
ne kužim samo zašt se toliko živcirati oko svega ovoga
Zato što sam prije određenog vremena htio okupiti ekipu koja bi radila zajednički ne nekim projektima i to je neslavno propalo zato što dobar dio ekipe koja se uključila nije bila spremna odreći se 10 centi koje poberu dnevno na tim svojim ptc sajtovima.
Nisu se bili spremni odreći siće dana da bi sutra dobro zarađivali no to je već tipična priča za balkanski biznis, zar ne? :hysterical
Hoću sad i hoću sve bez obzira što time svjesno gubim!
A ovaj ban je samo primjer koliko su neki debelo ogrezli u tu bedastoću i na šta su sve spremni da bi branili svoje ustrajanje u gluposti.
Zaboravih ovo komentirati :king
dbomestar kaže:
1 - moderatori ponekad mogu napravit krivu procjenu. U takvom slucaju zna se sta se radi, postoji dio foruma za to ili obratis se moderatoru tom objasnis svoj slucaju ili obratis se adminu. Da sam i dalje mod s punim ovlastima bez obzira da mi se dogodi kriva procjena radi ovakvog naslova dao bi ti odmah ban. Postoji nacin za rijesit neke stvari a vrijedjanje to nije. Kad bi modovi vrijedjali svaki put kad im netko digne zivac onda bi forum bio vrijedjaonica a ne IZF.
Malo niže sam naveo da se ne radi o ovom forumu pa je stoga dobro što ti nisi mod je imaš problema sa čitanjem. E sad, banaš nekoga greškom (a ovdje pokazuješ da bi to učio) i što onda? Pogrešno banani tip može dubiti na trepavicama jer ti nisi pročitao sve!
Ban je kranje sredstvo jer time bananoj osobi uskraćuješ svako pravo da se brani.
Evo sad na tom drugom forumu admin laže o razlogu mog bana a ja nemam načina da se odbranim od tih laži.