• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kretenizam

E, al ovo je ozbiljna teme jer spada u marketing tj način vođenja foruma. Ne slažem se s tobom da je to za razbibrigu. A što se tiče reakcija pojedinaca... Ajmo mi javno editirati postove, uredovati po članovima foruma no nedo bog da ti isti članovi hoće nešto javno riješiti!
Ako mi je netko javno editirao post ne vidim u čemu bi bio problem to javno riješiti. Kad mi pošalješ pm u vezi moga posta ja ću ti odgovoriti na taj pm, neću to iznositi u forum.

Koja (besplatna) reklama za taj Investicijski forum:lol
Bio sam se tamo regao prije par mj i nisam dugo ostao, iako su mi nakon 2-3 posta povećali prava,
ne kužim samo zašt se toliko živcirati oko svega ovoga

drazenbr kaže:
Bio sam se tamo regao prije par mj i nisam dugo ostao, iako su mi nakon 2-3 posta povećali prava,

Zato što sam prije određenog vremena htio okupiti ekipu koja bi radila zajednički ne nekim projektima i to je neslavno propalo zato što dobar dio ekipe koja se uključila nije bila spremna odreći se 10 centi koje poberu dnevno na tim svojim ptc sajtovima.
Nisu se bili spremni odreći siće dana da bi sutra dobro zarađivali no to je već tipična priča za balkanski biznis, zar ne? :hysterical
Hoću sad i hoću sve bez obzira što time svjesno gubim!
A ovaj ban je samo primjer koliko su neki debelo ogrezli u tu bedastoću i na šta su sve spremni da bi branili svoje ustrajanje u gluposti.

Zaboravih ovo komentirati :king

dbomestar kaže:
1 - moderatori ponekad mogu napravit krivu procjenu. U takvom slucaju zna se sta se radi, postoji dio foruma za to ili obratis se moderatoru tom objasnis svoj slucaju ili obratis se adminu. Da sam i dalje mod s punim ovlastima bez obzira da mi se dogodi kriva procjena radi ovakvog naslova dao bi ti odmah ban. Postoji nacin za rijesit neke stvari a vrijedjanje to nije. Kad bi modovi vrijedjali svaki put kad im netko digne zivac onda bi forum bio vrijedjaonica a ne IZF.

Malo niže sam naveo da se ne radi o ovom forumu pa je stoga dobro što ti nisi mod je imaš problema sa čitanjem. E sad, banaš nekoga greškom (a ovdje pokazuješ da bi to učio) i što onda? Pogrešno banani tip može dubiti na trepavicama jer ti nisi pročitao sve!
Ban je kranje sredstvo jer time bananoj osobi uskraćuješ svako pravo da se brani.
Evo sad na tom drugom forumu admin laže o razlogu mog bana a ja nemam načina da se odbranim od tih laži.

iggysick kaže:
Malo niže sam naveo da se ne radi o ovom forumu pa je stoga dobro što ti nisi mod je imaš problema sa čitanjem. E sad, banaš nekoga greškom (a ovdje pokazuješ da bi to učio) i što onda? Pogrešno banani tip može dubiti na trepavicama jer ti nisi pročitao sve!
Ban je kranje sredstvo jer time bananoj osobi uskraćuješ svako pravo da se brani.
Evo sad na tom drugom forumu admin laže o razlogu mog bana a ja nemam načina da se odbranim od tih laži.

Ok i ti slobodno procitaj jos jednom sta sam ja napisao.
Dobio bis ban od mene radi vrijedjanja nekoga, bez obzira sto to nisu clanovi ovog foruma. Naslov teme dovoljno govori tome u prilog. Tako da nema nikakve pogreske. Zapravo vjerojatno nebis dobio ban jer sam banove djelio samo ako je netko bio "bot" ili visestruko krsio pravila, ali opomenu zbog vrijedjanja nekog, nije bitno kog bis dobio sigurno.
Nisam upoznat sa cijelim slucajem pa ne mogu komentirat ali da, ban je krajnje sredstvo, no kad se upotrijebi i cilj je da osoba se ne brani. Jos nekad davno kad smo bili svi "cool" i super sa svima iz osoblja je na ovom forumu bilo dosta problema s clanovima koji su se u nedogled nastavljali i koliko god krsili pravila, vrijedjali druge uvijek su mislili da su u pravu. S takvim clanovima moras poduzet krajnje mjere.

iggysick kaže:
drazenbr kaže:

Zato što sam prije određenog vremena htio okupiti ekipu koja bi radila zajednički ne nekim projektima i to je neslavno propalo zato što dobar dio ekipe koja se uključila nije bila spremna odreći se 10 centi koje poberu dnevno na tim svojim ptc sajtovima.
Nisu se bili spremni odreći siće dana da bi sutra dobro zarađivali no to je već tipična priča za balkanski biznis, zar ne? :hysterical
Hoću sad i hoću sve bez obzira što time svjesno gubim!
A ovaj ban je samo primjer koliko su neki debelo ogrezli u tu bedastoću i na šta su sve spremni da bi branili svoje ustrajanje u gluposti.

Zaboravih ovo komentirati :king

dbomestar kaže:
1 - moderatori ponekad mogu napravit krivu procjenu. U takvom slucaju zna se sta se radi, postoji dio foruma za to ili obratis se moderatoru tom objasnis svoj slucaju ili obratis se adminu. Da sam i dalje mod s punim ovlastima bez obzira da mi se dogodi kriva procjena radi ovakvog naslova dao bi ti odmah ban. Postoji nacin za rijesit neke stvari a vrijedjanje to nije. Kad bi modovi vrijedjali svaki put kad im netko digne zivac onda bi forum bio vrijedjaonica a ne IZF.

Dude, just get over it.

Ma ne ozbiljno ti govorim. Evo baš sam maloprije provjerio Recent Posts ili kako god se zove, sve sami PTC-i, nešto malo HYIP-a i niti jedna ozbiljna tema. Kvragu, pa j***ni upload koji se toliko razvlači po ovome forumu u zadnje vrijeme je 500 puta bolji nego to njihovo klikanje, tipovi koji dostignu nekakvu razinu u upload zaradi barem nauče neke praktične marketinške stvari kao što su dovođenje prometa, praćenje trendova, monetizacija istih ili što već treba, pa koliko god se radi o centima opet ima neke veze sa marketingom i online biznisom.

Što se mene tiče, mogu mi dat ban, neću si ni najmanje uzrujavat - jedina će posljedica bit jedan beskorisni bookmark manje u sidebar-u :).

dbomestar kaže:
iggysick kaže:

Ok i ti slobodno procitaj jos jednom sta sam ja napisao.
Dobio bis ban od mene radi vrijedjanja nekoga, bez obzira sto to nisu clanovi ovog foruma. Naslov teme dovoljno govori tome u prilog. Tako da nema nikakve pogreske. Zapravo vjerojatno nebis dobio ban jer sam banove djelio samo ako je netko bio "bot" ili visestruko krsio pravila, ali opomenu zbog vrijedjanja nekog, nije bitno kog bis dobio sigurno.
Nisam upoznat sa cijelim slucajem pa ne mogu komentirat ali da, ban je krajnje sredstvo, no kad se upotrijebi i cilj je da osoba se ne brani. Jos nekad davno kad smo bili svi "cool" i super sa svima iz osoblja je na ovom forumu bilo dosta problema s clanovima koji su se u nedogled nastavljali i koliko god krsili pravila, vrijedjali druge uvijek su mislili da su u pravu. S takvim clanovima moras poduzet krajnje mjere.

Nazivanje kretenskog postupka nekoga kretenizmom nije vrijđanje ni u kom smislu. To je više-manje tepanje. Bolju riječ za ono što se desilo na tom forumu ja ne mogu pronaći iako mi pada na pamet i nešto kao "krajnji idiotizam" i sl. a doslovce se desilo ovo:

osoba a:" ZLATNO PRAVILO GLASI - kakva god je minimalni iznos za isplatu, cim ga dostignete idite na cashout jer je opstanak dobrog ptc sajta pitanje vremena, dana i sata!!!!"

ja komentiram taj post: "pa dobro kad si svjesna da je to sve tropa onda je glupost trošiti toliko vrijeme i energiju na nešto za što sama priznaješ da je tropa. možeš puno korisnije iskoristitu to vrijeme i tu energiju"

mod uljeće i editira post: "PO KO ZNA KOJI PUT: Ne dozvoljavamo raspravu oko toga kako ko i na koji nacin zaradjuje. Svi su vlasnici svoje energije, vremena itd...Tako da je besmisleno voditi tu polemiku!!!"

ja prigovaram i popijem ban jer:
"Postovi ti se moraju editovati kad vrijeđaš ljude, a ako za tebe nije vrijeđanje što nekome kažeš "pa kako možete biti tako glupi...", i koristiti u rečenicama termine "kretenizam", "sranje", itd., onda te ne razumijem stvarno... Neznam zašto sad pokušavaš to da "ublažiš" kao da nije toliko strašno..."

a mod se neda:
"Ti si uletio i rekao da je glupo trositi energiju i vrijeme na nesto sto je osudjeno na propast. Nemas pravo da nazivas glupim nesto sto mi godinama radimo sa nasom energijom i nasim vremenom."

Ukratko: cura prizna da je ptc bezveze, ja je pitam pa zašto onda gubi vrijeme na to i mod pošizi!
Oprosti ako je nazivanje takvog postupka kretenizmom vrijeđanje nekoga onda bih ja vrlo rado bio banan od tvoje strane jer stvarno nemam želju bilo što dijeliti sa ljudima koji dijele tvoje mišljenej pa makar to bilo samo čitanje-postanje na istom forumu.

rovad kaže:
Dude, just get over it.

Krivo mi je što sam bezveze na njih upropastio u biti dobru ideju.

20hm4nm.jpg

Neosynthesist kaže:

lol
e vidiš, za takav post ovdje sam ja dobio malo od onih 40% a ti ćeš vjerojatno dobiti neku pohvalnicu li zahvalnicu! :hysterical

Čuj, važno je odabrat strateški moment. :D
Ovo je čisto izraz mojeg užitka u dobroj forumskoj drami/svađi/akciji.

I da je dbomestar još aktivan i krvoločan moderator kakav je bio, dobio bih i ja žuti karton. Već imam permanent 20% warning level zbog offtopica. Od njega, naravno.

OnTopic - što se mene tiče, idealna politika je politika wickedfire foruma - svi govore što hoće, vrijeđaju se kad hoće, i pokušavaju što više ljudi navući na dickroll linkove. :D
Za one koji ne znaju šta zadnja fraza označava, neka kliknu WWW button ispod moje poruke.

Neosynthesist kaže:
Za one koji ne znaju šta zadnja fraza označava, neka kliknu WWW button ispod moje poruke.

:hysterical

Neosynthesist kaže:
Čuj, važno je odabrat strateški moment. :D
Ovo je čisto izraz mojeg užitka u dobroj forumskoj drami/svađi/akciji.

I da je dbomestar još aktivan i krvoločan moderator kakav je bio, dobio bih i ja žuti karton. Već imam permanent 20% warning level zbog offtopica. Od njega, naravno.

OnTopic - što se mene tiče, idealna politika je politika wickedfire foruma - svi govore što hoće, vrijeđaju se kad hoće, i pokušavaju što više ljudi navući na dickroll linkove. :D
JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NECU PSOVAT, BIT CU PRISTOJAN, IPAK, BOŽIĆ JE..
VESELI SMO !
-.-.................--.-.-.1-.365 3%q"#%3%"#q%#&q"%&3Q&Z7

ZVUCNICI SKORO NA MAX, NIŠTA NISAM SLUSAO I #%!"%$ WWW I "#%%" WEBSITE I "%$!"$ PEDERI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SVI SPAVAJU OSIM MENE, JA "#%$ NA PEDERE !

EDIT:
uh, dobro je..
zasad nitko nije na nogama -.-
jbt gledam 10 sekundi u to hahahahah nisam se snašao jbt .
a za 10 sec progrmilo cijelo susjedstvo -----.-----

lol
on topic: u biti treba imati stroga pravila ako se želi imati koliko-toliko ozbiljan forum no opet... Ako mod određuje neka svoj pravila jer se osjeća pogođenim s nečijim mišljenjem to je kretenizam i ništa drugo do kretenizma.

iggysick kaže:
lol
on topic: u biti treba imati stroga pravila ako se želi imati koliko-toliko ozbiljan forum no opet... Ako mod određuje neka svoj pravila jer se osjeća pogođenim s nečijim mišljenjem to je kretenizam i ništa drugo do kretenizma.

Ok. Shvatili smo. Nisi kriv, popušio si ban, na sve si kivan i agresivan :poke :lol
Dobio si ban iz glupog razloga, ili još bolje - bez razloga. Mod je htio ispasti zaštitnik ili šta, branio je tu osobu koju si "uvrijedio", tj. on je mislio da si je uvrijedio. Ni ti ni on niste htjeli popustiti u toj raspravi, ali on ima moć, ti nemaš. Ne bodi se s rogatim.

OFF
Davno sam ja ovo kliknuo, morao sam jer piše "Don't click the website button" :crazy_grin

Gogo7 kaže:
iggysick kaže:
lol

Ok. Shvatili smo. Nisi kriv, popušio si ban, na sve si kivan i agresivan :poke :lol
Dobio si ban iz glupog razloga, ili još bolje - bez razloga. Mod je htio ispasti zaštitnik ili šta, branio je tu osobu koju si "uvrijedio", tj. on je mislio da si je uvrijedio. Ni ti ni on niste htjeli popustiti u toj raspravi, ali on ima moć, ti nemaš. Ne bodi se s rogatim.

Pa nisi baš u pravu jer nisam na sve kivan već samo na admina tog foruma jer me u biti on banao i on je lagao zašto me banao. Mod me u biti nije imao namjeru banati.
Ha čuj, nekome to ne znači ništa pa neće ni meni ujutro jer je jutro pametnije od večeri no doista me počelo smetati taj njihvo fanatizam u obrani tog gubljenja vremena tipa:
"Nemas pravo da nazivas glupim nesto sto mi godinama radimo sa nasom energijom i nasim vremenom."
A ti siti ljudi pričaju i ovo: "ZLATNO PRAVILO GLASI - kakva god je minimalni iznos za isplatu, cim ga dostignete idite na cashout jer je opstanak dobrog ptc sajta pitanje vremena, dana i sata!!!!"
Dakle svesni su da je to totalna glupost al se time bave godinama!
Ideš! :poke

Ako su sve to gluposti budi sretan što više nisi član tog foruma. Shvatio sam i o kojem se forumu radi, nisam član, nemam ni neku želju da budem.

Odavno sam clan na tom forumu, otkad sam se bavio PTC zaradom (i hvala Bogu odustao). Sada ne bas aktivan clan iako sam tamo Staff Member ali u sustini ekipa tamo je super. A i ti brate, otiso si na forum koji se bavi PTC zaradom i naso si da pljujes po njima. Sta si ocekivao?
Lavich sa tog foruma uzima i po 100$ mesecno, ako ne i vise, do PTCa. Za nju to sigurno nije gubljenje vremena. A ako ti je bas stalo da i dalje budes clan tog foruma, lepo se regaj sa drugim nickom i ne talasaj, i to je to.

rigor04 kaže:
Odavno sam clan na tom forumu, otkad sam se bavio PTC zaradom (i hvala Bogu odustao). Sada ne bas aktivan clan iako sam tamo Staff Member ali u sustini ekipa tamo je super. A i ti brate, otiso si na forum koji se bavi PTC zaradom i naso si da pljujes po njima. Sta si ocekivao?
Lavich sa tog foruma uzima i po 100$ mesecno, ako ne i vise, do PTCa. Za nju to sigurno nije gubljenje vremena. A ako ti je bas stalo da i dalje budes clan tog foruma, lepo se regaj sa drugim nickom i ne talasaj, i to je to.

Ja pljuvao po nekome?!? Kako?!? U tome i je poanta cijele priče! Halo! Kome ja ovdje govorim! :hysterical
Sve što sam ja učinio je da sam priupitao lavich zar nije glupo gubiti vrijeme na to ako zna (a sama je to rekla!) da je sve to jedna velik tropa!
Da sam ja bilo što drugo rekao pa ajd! A vidim kako je to super ekipa kad sad vd laže da sam ljude nazvao glupanima!
Daj molim te! I da sam stvarno rekao što mislim o ptc sajtovima to opet ne bi smio biti razlog za ban.
Sama činjenica da "autoritet" na tom polju zarađuje 100$ mjesečno (ako ne i više,kak ti veliš) dovoljno govori o kakvoj se "zaradi" tu radi.
Žalosno je to kad vidiš koliko ti ljudi ulažu truda u sve to. Uzalud potrošeno vrijeme.

Da se nadovežem i pokažem o kojoj razini kretenizma se tu radi:
Ovo si ti napisao...
Ja sam doslovce rekao da je glupo toliku energiju,umjeće i vrijeme trošiti na nešto za što trvrdiš
Glupo-glupost- rade glupi ljudi???? I nisi nazvao ljude glupima???

Dakle ako nekome kažete da je nešto glupo uradio ili da je nešto glupo raditi vi ga u biti nazivate glupanom jer eto, po ovom biseru: glupo-glupost-rade glupi ljudi :hysterical
Ozbiljno,za ovakve stvari bi trebao postojati nešto kao fail blog ili lamebook ili tome slično. Ljudi nisu ni svjesni svoje gluposti a,nažalost, internet im je omogućio da zablistaju svom svojom glupošću pred širokim auditorijem.

iggysick kaže:
Ovo si ti napisao...
Ja sam doslovce rekao da je glupo toliku energiju,umjeće i vrijeme trošiti na nešto za što trvrdiš

Dakle ako nekome kažete da je nešto glupo uradio ili da je nešto glupo raditi vi ga u biti nazivate glupanom jer eto, po ovom biseru: glupo-glupost-rade glupi ljudi :hysterical
Ozbiljno,za ovakve stvari bi trebao postojati nešto kao fail blog ili lamebook ili tome slično. Ljudi nisu ni svjesni svoje gluposti a,nažalost, internet im je omogućio da zablistaju svom svojom glupošću pred širokim auditorijem.

Majke ti mile, iggy, pusti to više, nije vrijedno :sigh. Usmjeri energiju na korisnije stvari, nećeš ništa postić stalno i nanovo ističući negativnosti.

Jel ima kakvih novosti vezano za one tvoje zajedničke projekte, grupice :)?

rovad kaže:
iggysick kaže:
Ovo si ti napisao...

Majke ti mile, iggy, pusti to više, nije vrijedno :sigh. Usmjeri energiju na korisnije stvari, nećeš ništa postić stalno i nanovo ističući negativnosti.

Jel ima kakvih novosti vezano za one tvoje zajedničke projekte, grupice :)?

Pa jesi pročitao zadnji mejl?

A što se tiče onih kretena to neću samo tako pustiti. Ideja koju sam imao i koja je bila dobra upravo je zbog njih propala.

Back
Na vrh