Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad sam tek gledao kako što i sl. radit online naišao sam na weebly.com i tamo sam napravio bezz stranicu sa copy-paste nekim tekstom i random slikama čisto da vidim kako mi vizualno ispada... tako sam se preko njih prijavio i ekspres odobrenje dobio...
neupuceni kaže:kad sam tek gledao kako što i sl. radit online naišao sam na weebly.com i tamo sam napravio bezz stranicu sa copy-paste nekim tekstom i random slikama čisto da vidim kako mi vizualno ispada... tako sam se preko njih prijavio i ekspres odobrenje dobio...
Uradio bih ja to! Ali ako to uradim odobriće mi reklame na tom weebly sajtu, ali kako ću stavit reklame na svoj sajt (za njega sam već poslao zahtev)?
Unapred Hvala! :busted
neupuceni kaže:Probao sam da se prijavim i sa engleskin sajtom koji je napravljen preko weebly servisa i opet ništa. Opet čekam... Neće me taj ADsense. Dali ima neka mreža dobra kao ADsense a da viši isplatu i za Srbiju?
A i ove mreže isplaćuju gotovo svugdje :)
Adbrite
Ask SL
BurstMedia
Chitika
Copernic
Enhance
goClick
Google Adsense
Google Adwords
IndustryBrains
Kanoodle
Kontera
LookSmart
Microsoft AdCenter
MIVA
Tribal Fusion
ValueClick
Yahoo! (Publisher)
Hello,
Thank you for your interest in Google AdSense. Unfortunately, after
reviewing your application, we're unable to accept you into AdSense at
this time.
We did not approve your application for the reasons listed below.
Issues:
-
Contact address incorrect, incomplete or not provided
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke