• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Koliko dugo čekati na odobrenje ADSENSE-a

Ja sam za forum čekao oko mjesec i pol dana ako se ne varam.
Za svakog i za svaki put je to drukčije koliko sam skužio...

Ja sam aplicirao pre 6 mjeseci i ništa. Onda sam registrovao novi domen i ponovo splicirao ovaj put sa drugom email adresom i opet ništa. Od tada je prošlo 4 mjeseca.

Prije par dana sam naišao na ovu temu i vidio flixya. Od trenutka registracije dok mi nisu odobrili nalog prošlo je nekih 15 sati.

Eto vidiš, za svakoga i za svaki slučaj je drukčije.
Ne vjerujem da ti netko može reći točno vrijeme kada bi trebali odobriti.

Mogu odobriti za dan, mjesec pa čak i godinu - znam jednog koji je čekao godinu dana.

ja sam ga "slucajno" otvorio u dan i pol možda...

kad sam tek gledao kako što i sl. radit online naišao sam na weebly.com i tamo sam napravio bezz stranicu sa copy-paste nekim tekstom i random slikama čisto da vidim kako mi vizualno ispada... tako sam se preko njih prijavio i ekspres odobrenje dobio...

za odobrenje definitivno treba nac takve googlove "partnere" jer onda odobravaju asap...

kad sam tek gledao kako što i sl. radit online naišao sam na weebly.com i tamo sam napravio bezz stranicu sa copy-paste nekim tekstom i random slikama čisto da vidim kako mi vizualno ispada... tako sam se preko njih prijavio i ekspres odobrenje dobio...

Uradio bih ja to! Ali ako to uradim odobriće mi reklame na tom weebly sajtu, ali kako ću stavit reklame na svoj sajt (za njega sam već poslao zahtev)?

Unapred Hvala! :busted

neupuceni kaže:

Uradio bih ja to! Ali ako to uradim odobriće mi reklame na tom weebly sajtu, ali kako ću stavit reklame na svoj sajt (za njega sam već poslao zahtev)?

Unapred Hvala! :busted

Nije bitno sa kojim sajtom se prijavljujes na AdSense (Sve dok je u skladu sa njihovim ToS-om naravno) jer kada ti odobre acc taj nalog mozes koristiti na bilo kom drugom sajtu tako da uzivaj.

Ja kreno poducavat jednog kolegu. Napravio je blog jedan na bloggeru i prijavio se.

Odobrili mu account za 14 minuta.

Meni su odobrili u roku od par sati. I to su mi par puta odbijali u nekoliko sati i onda sutradan stavio na drugo ime i odobrili za maksimalno 2 sata. Cini se da su u zurbi ovih dana :)

Probao sam da se prijavim i sa engleskin sajtom koji je napravljen preko weebly servisa i opet ništa. Opet čekam... Neće me taj ADsense. Dali ima neka mreža dobra kao ADsense a da viši isplatu i za Srbiju?

neupuceni kaže:
Probao sam da se prijavim i sa engleskin sajtom koji je napravljen preko weebly servisa i opet ništa. Opet čekam... Neće me taj ADsense. Dali ima neka mreža dobra kao ADsense a da viši isplatu i za Srbiju?

Probaj preko Flixya.com
Kod:
A i ove mreže isplaćuju gotovo svugdje :)

Adbrite
Ask SL
BurstMedia
Chitika
Copernic
Enhance
goClick
Google Adsense
Google Adwords
IndustryBrains
Kanoodle
Kontera
LookSmart
Microsoft AdCenter
MIVA
Tribal Fusion
ValueClick
Yahoo! (Publisher)

Hello,

Thank you for your interest in Google AdSense. Unfortunately, after
reviewing your application, we're unable to accept you into AdSense at
this time.

We did not approve your application for the reasons listed below.

Issues:
-
Contact address incorrect, incomplete or not provided

To mi vec drugi put salju od kada popunim i posaljem aplikaciju.
Sve sto sam napisao je tacno i potpuno. Sta 'oce vise?:(:sigh

Ima li ko da pokloni Adsense account, da mu vise ne treba, ili ako neko moze da mi napravi, jer meni nikako nece da odobre :( Bio bih jaaaako zahvalan, i dogovorili bi se za nagradicu neku :) veliki pozdrav svima, i hvala unapred...

Back
Na vrh